FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Može ga sresti u gradu svaki dan sigurno, ali lakše je preko ograde. A i sumnjam da je neki vjerni navijač, jer je vecina onih koji su tu protiv Krupe i Mladosti ispostovali BOJKOT.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Iskreno, mislim da bi raja stala iza tih momaka, evo na derbiju, svaki dodir lopte Mujakica ispracen ovacijama, sve sto je uradio ispraceno je aplauzom,i kad pogrijesi opet aplauz. Isto je bilo kad je Sabanovic par puta pogrijesio, dobio je aplauz i komentari su bili opet je bolji duplo od Bekica, isto tako i za Mustafica, posebno za ona dva udarca... Tako da vjerujem da nasa publika ipak cijeni nasu djecu za razliku od raznih polovnjaka.sarajevo46 je napisao/la:Evo sad zanemarimo da su ove budale u Upravi i zamislimo da su tu pravi ljudi i ovo izjave. Znaš koliko bi ljudi stalo iza njih i trpilo rezultat jednu ili dvije sezone a da Uprava ovo izjavi? Ja mislim da ne bi bilo više od 500 ljudi. Zašto? Zato jer naš narod proziva dijete koje upisuje prvi nastup i odmah mu traži zamjerku, mogu misliti šta bi tada radili i šta bi se psovalo omladini nakon par utakmica. Mislim i ja nekad da bi tako to trebalo i moglo, ali brzo dođem sebi i skontam nema šanse da bi to funkcionisalo čudni smo mi.ThrillerHz je napisao/la:"Možda će vam to zvučati interesantno, ali želimo da izborimo opstanak u ABA ligi. Nemamo cilj da budemo ni među četiri, ni da uđemo u drugi krug Eurokupa, dogovorili smo se da ove godine da damo šansu mlađim igračima", kazao je tada Džikić i to možda najbolje ilustrira veličinu uspjeha crnogorskog velikana.
Kao primjer ovim nasim uhljupima za narednu sezonu!
1946~
Da mi krenemo sa sklapanjem ekipe za sljedecu sezonu
Varijanta A ako izborimo Evropu (pojacanja i zelje) i varijanta B ako ostanemo kratkih rukava.
Moja zelja Matija Katanec....po meni on i Mujakic bi bili tandem iz snova, pa bi Adukor mogao da predje u sredinu gdje nam treba ko kisa u pustinji. Samo sto jbg lik ima ugovor do juna 2019...al kazem volio bih ga vidjeti kod nas.
Moja zelja Matija Katanec....po meni on i Mujakic bi bili tandem iz snova, pa bi Adukor mogao da predje u sredinu gdje nam treba ko kisa u pustinji. Samo sto jbg lik ima ugovor do juna 2019...al kazem volio bih ga vidjeti kod nas.
Kovačević
Šabanović - POJAČANJE - Mujakić - POJAČANJE
Adukor Stanojević/Herić
Mustafić/Crepulja
Hebibović Halilović
Merso/POJAČANJE
Šabanović - POJAČANJE - Mujakić - POJAČANJE
Adukor Stanojević/Herić
Mustafić/Crepulja
Hebibović Halilović
Merso/POJAČANJE
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo obavezno trebamo pogledati ima li kakav Crnogorac ili Makedonac, pa tek onda druge tražiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa cekaj ba imamo ovog jednog sto ga odmaramo na klupi za sljedecu sezonu, ne mogu mu ni prezime zapamtiti. Tako da nam treba samo CrnogoracHigh je napisao/la:Samo obavezno trebamo pogledati ima li kakav Crnogorac ili Makedonac, pa tek onda druge tražiti.
I Saidu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Sta je tu je

- f0rest1946
- Kontakt:
I Almiru!High je napisao/la:I Saidu!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Gledam ovaj Rustemovic iz Slobode uopste nije los, mogli smo ga dovesti, valjao bi nam

1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
High je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Sta je tu je
Nije da ne lice
Glede Rustemovica, momak je fantastican destruktor, odlaskom Adukora u PAOK na kraju sezone, on bi nam bas legao. Pokusati dovesti i malog Bekica, u napadu igra. Dobra zamjena za Mersudina bi bio.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ko ono spomenu Crnogorce? Ima onaj Melunović, dobar napadač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
A mali Krajišnik? Brzo se zaboravilo na njega i njegove igre.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Po svemu sudeci cemo ga gledati na Kosevu od naredne sezone (kad budemo igrali protiv Zvijezde 09), nek se pokaze i dovedemo ga.AlfredNobel je napisao/la:A mali Krajišnik? Brzo se zaboravilo na njega i njegove igre.
Treba pratiti i Karamatica, Vusljanina, Nikitovica, Gutica, Radulovica...ima dobrih igraca u regiJonu samo treba pratiti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- f0rest1946
- Kontakt:
Protica treba zaganjat strasan lijevi bek, u Novom Pazaru razvaljuje
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemamo skaut službu..belosevic28 je napisao/la:Po svemu sudeci cemo ga gledati na Kosevu od naredne sezone (kad budemo igrali protiv Zvijezde 09), nek se pokaze i dovedemo ga.AlfredNobel je napisao/la:A mali Krajišnik? Brzo se zaboravilo na njega i njegove igre.
Treba pratiti i Karamatica, Vusljanina, Nikitovica, Gutica, Radulovica...ima dobrih igraca u regiJonu samo treba pratiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako nam treba tehnički direktor, ima gdin Elvir Kantardžić da kvalitetno popuni poziciju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Previse je to stranaca u ekipi a znamo da ne mogu svi igrati zbog ogranicenog broja. Onda bi trebali da se rijesimo Pavlovica jer je stranac i dovesti po meni iskusnog i pouzdanog Bandovica iz Olimpika koji ima BiH papire.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.