U Zenici ih na gostovanju 1000.
Nakon toga u idućih 12 gostovanja zbirno premijerligaških fukara sa Koševa se skupilo 317.

GOŠK dobije Želju na punoj Grbavici, pa onda se sjeti lištice na Koševu 1-3 pod Rožmanom, skoro 10000 navijača bilo. Publika ovdje nije skoro nikakav adut.Herson je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:15Dynamo iz Dresdena bi bio prvak Evrope da publika može u tolikoj mjeri uticati na dešavanja na terenu. A mi ovdje pričamo o posjeti od par hiljada navijača... Kakve se gluposti pišu, pa to je strašno.SHZ82 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:04a najjaci su mi sa ovim publika adut, pa nece uci 10k ljudi da igrs protiv 11 protivnkka. Vi mozete izvoditi na tribinama zvukove sa koride ali dole na terenu igra 11 ka 11.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:19Necu svima replicirat pojedinacno,ja koliko me sjecanje sluzi itekako je bilo odgoda i od Zrinjskog i Borca i od ostalih u pocetku dok su igrali Sarajevo i Velez a nemam ja to zivaca provjeravat sad ,ko zeli nek provjeri.
Prepisi bar od Hrvatske i Srbije 2 odgode imas pravo a nebitan broj utakmica u Europi.
A za ovog sto pise za sastav Celika da je los , ja mislim sasvim korektan da se moze izborit opstanak i plus adut publika i dodaj jos da ce bit 2 pojacanja u napadu
drugo nakon 3 losa rezultata cete se okrenuti protiv kluba kao i uvijel do sada.
Evo ka se iskreno nadam da cete ostati i postazi stabilan premierligas jer ovoj ligi treba Celik, Sloboda da gledamo sto manje ovih seljackih ekipa, mada niste ni vi daleko od toga ali imate tradiciju
Da si ikad mrdno iz te svoje selendre, znao bi koliko je to dobra brojka na takvom gostovanju. A pri tome to nije ukupan broj ljudi koji su bili tamo. Zato HZ i jesu broj 1 još uvijek.
Čak i da u računicu ubacimo publiku kao neki ozbiljan adut, Čelik se uglavnom bori za opstanak u PL kad god nastupa... To može značiti samo jedno.NeSamSafetee je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:28GOŠK dobije Želju na punoj Grbavici, pa onda se sjeti lištice na Koševu 1-3 pod Rožmanom, skoro 10000 navijača bilo. Publika ovdje nije skoro nikakav adut.Herson je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:15Dynamo iz Dresdena bi bio prvak Evrope da publika može u tolikoj mjeri uticati na dešavanja na terenu. A mi ovdje pričamo o posjeti od par hiljada navijača... Kakve se gluposti pišu, pa to je strašno.SHZ82 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:04
a najjaci su mi sa ovim publika adut, pa nece uci 10k ljudi da igrs protiv 11 protivnkka. Vi mozete izvoditi na tribinama zvukove sa koride ali dole na terenu igra 11 ka 11.
drugo nakon 3 losa rezultata cete se okrenuti protiv kluba kao i uvijel do sada.
Evo ka se iskreno nadam da cete ostati i postazi stabilan premierligas jer ovoj ligi treba Celik, Sloboda da gledamo sto manje ovih seljackih ekipa, mada niste ni vi daleko od toga ali imate tradiciju
Pa kad vam je Sarajevo utakmica sezone,da igrate kuci sve ko protiv nas bili bi 4.glat ovako postajete Zeljo i sezona vam se svodi na 2 dolaska Sarajeva.chily-rz je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:28Mi smo Čelik Zenica, izbacili smo Sarajevo iz kupa iz treće lige a i prošle sezone bez penala za Sarajevo bi otišlo u lutriju, izbacili Posušje kao prvoligaša, s Radnikom iz treće lige na penale ispali, kontra Borca u kupu dobro stajali, sudija nas uhakao.
Respekt svakom al na Bilinom neće biti nikom lako, pitari ga flautaju svakako.
Isto je dobro ne pojaviti se pod Bijelim brijegom u Mostaru
Zanima me po cemu su broj 1?
Jesul legle pare od Mirvića, znal se šta? Je poplaćano sve što treba? Kako amidža jel mu na Koševu bila oproštajna ili i dalje tvrdiš da ga nema u kopu, kao i za plate od Sanina.
Vidiš da nema selendre u državi iz koje se ne javljaju nekakvi indijanci da komentarišu navijačku scenu i to baš uvijek isključivo HZ. Ipak to nešto govori.
Čelik je za vas trenutno svemirski brod po svemu, a nadam se da ćete izdržati do 9. kola da se to na terenu, a i na tribinama pokaže.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:37Po ovom sto vidimo, Celik jako slab da ne kazem katastrofa kako ulaze u premier ligu, valjda dovedu jos 3-4 pojacanja?
Nama sreca da se vracaju 2 igraca koji mogu igrati u svakoj ekipi i biti u prvih 11, ovi spanci portugalci ako pokazu nesto , ne bi trebao biti problem zavrsiti na 6-7mjesto, to je nasa realnost
Ne znam sta je sa Slogom i Radnikom, mislim da je losa bas situacija u Bijeljini, mislim da ce se oni i BSK boriti do samog kraja
Uglavnom Velez i Siroki mogu nikad lakse evropu izboriti , jer KUP i Ligu osvaja Zri ili Bor to je vec sad sigurno, Sarajevo je tu isti qrac svake godine, najavljuju titule i iskorak neki, al pukne ih realnost brzo pa se zadovolje na trecoj poziciji
Uz prisustvo BH Hooligansa bit ce opasna prijetnja prvom mjestu, ako me razumijes
Svemirski Real iz nicaZezenickicelik je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:13Čelik je za vas trenutno svemirski brod po svemu, a nadam se da ćete izdržati do 9. kola da se to na terenu, a i na tribinama pokaže.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:37Po ovom sto vidimo, Celik jako slab da ne kazem katastrofa kako ulaze u premier ligu, valjda dovedu jos 3-4 pojacanja?
Nama sreca da se vracaju 2 igraca koji mogu igrati u svakoj ekipi i biti u prvih 11, ovi spanci portugalci ako pokazu nesto , ne bi trebao biti problem zavrsiti na 6-7mjesto, to je nasa realnost
Ne znam sta je sa Slogom i Radnikom, mislim da je losa bas situacija u Bijeljini, mislim da ce se oni i BSK boriti do samog kraja
Uglavnom Velez i Siroki mogu nikad lakse evropu izboriti , jer KUP i Ligu osvaja Zri ili Bor to je vec sad sigurno, Sarajevo je tu isti qrac svake godine, najavljuju titule i iskorak neki, al pukne ih realnost brzo pa se zadovolje na trecoj poziciji
Živjela Deena ba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.