Masku na otvorenom prostoru nosi , kakvo medijsko silovanje u mozak
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet burno u Srbiji

Ja kad popijem redbul Felix je za mene pi dim on skoci sa 39 ja 93 kilometra...bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 12:57
Ne znam da li Husika i on misle na iste gljive ...
----------------------------------
MIslimo na slicne
Ihihihihi Ka de se Husika prodrmamavao svim i svacim LoL
Od Spida ili ti spadnu oci ili zubi nesto mora
Jel ovo odmah preko puta nove godine kod betonskog drveta?
Ja ih ne prodajem, zena ih izmixa za DJ pultom i odmah idu u produkciju(jelo)...stb je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:49Ja se sjecam kao manji da smo mi kao djeca svaki dan brali, dolazio covjek svaku noc otkupljivao. Po danu naberes, prodas i onda se navecer gotivis jer ako pare doneses kuci uzet ce ti ih mater.
Lisicarke su meni najukusnije, jedan od ljepsih doručaka.
Ima li ih gdje u Sarajevu kupiti svjeze ubranih?
Za Lisicarke se slazemo zaista jedinstvena gljiva po svemu je vrh, nije joj ni Vrganj ravan, predobra gljiva...
Za te pijace u Sa ne znam, sumnjam da od ovih bobicara iko ide na pijacu a pogotovo da ih moze prepoznati
Malo prije ja iz Sume, nabrao ovo, i jos svukao flasu vina uz masakr komaraca i cvkut ptica i nesto svjezijem vjetru;

Naletim i na tresnju, svijenula se naberem i njih jednu kilu(sijerak sad mezim i Tresnje uz drugu flasu vina)

Naletim danas na akciji neko Rubinovo vino za 3,5 km a inace je 5,5-6 KM reko da ustedim i uzmem dvije flase potrefim jednu koja je na akciji a drugu po punoj cijeni(Grasevina qurac moj sve isto samo druga cijena)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Covjece ovdje ima 100 k ljudi na protestima u Beogradu.
Nijedan medij ne smije izvještavati hahah samo nova i N1 koji nisu pod uticajem.
Koja masa naroda.
Ovdje ako klaster se pojavi bit ce ih 5000 na raspiratorima.
Opet Vucic kontraefekat. Kakav debil.
Nijedan medij ne smije izvještavati hahah samo nova i N1 koji nisu pod uticajem.
Koja masa naroda.
Ovdje ako klaster se pojavi bit ce ih 5000 na raspiratorima.
Opet Vucic kontraefekat. Kakav debil.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sajt n1 srbije ne radi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ti reče neki dan kod tebe N1 na unlike ? Šta je sad ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Boško opet pokušava da provali u zgradu. 
- Fantasista
- Kontakt:
Ljudi imaju muda, svaka im čast.
Glasaju za njega a onda protestuju haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svi su mi na unlike mediji od neki dan, dijele liveprenose svi po grupama pa mi izbaci..bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 22:40Ti reče neki dan kod tebe N1 na unlike ? Šta je sad ?
Udjem vidjet, nevjerovatno, vise nego u ZG kada su docekali nogometaše sa SP..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta im radi Vucko jaci je od Kim Jong Una. U Bosni i Hrvatskoj predsjednike ni ne osjetis haman ovdje diktatura totalna
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Dobro je da se dogodila ovakva reakcija u BG, to ce uticati i na nase ovdje da ne donose sličnu odluku, jer ce se plasiti iste reakcije. Iako je pitanje da li bi kod nas doslo do bilo kakvog bunta, jer smo podijeljeni previse.
E moj drug,stavljas bosnju i proteste u istu recenicu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
On ako ima 10% u Srbiji hebi mi sve...
Nije bitno ko glasa nego ko broji
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Dobro Hus ,iskreno mogu se i ovdje sloziti !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Vjerovtno ne bi bilo ovakve reakcije da se kroz par sati skupi desetak hiljada ljudi spremnih na sukob sa policijom, ali opet, mislim da nasi političari nisu 100% sigurni u to i nece smjeti rizikovati! Vjeruj mi, nasim nije svejedno kada se bilo gdje u regiji odrzavaju protesti, jer oni o tome promisljaju iz svoje pozicje u smislu "šta ako i kod mene se ovo dogodi". Oni na verbalnom nivou mogu biti u sukobu sa Vučićem, ali sam siguran da navijaju da Vucic sto prije ugasi ove proteste, iako ga u medijima "nepodnose".
-
bombaysaphire
- Kontakt:
❤Husika je napisao/la: ↑07 jul 2020, 22:35Ja kad popijem redbul Felix je za mene pi dim on skoci sa 39 ja 93 kilometra...![]()
----------------------------------
MIslimo na slicne![]()
Ihihihihi Ka de se Husika prodrmamavao svim i svacim LoLOd Spida ili ti spadnu oci ili zubi nesto mora![]()
![]()
Jel ovo odmah preko puta nove godine kod betonskog drveta?Ja ih ne prodajem, zena ih izmixa za DJ pultom i odmah idu u produkciju(jelo)...stb je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:49Ja se sjecam kao manji da smo mi kao djeca svaki dan brali, dolazio covjek svaku noc otkupljivao. Po danu naberes, prodas i onda se navecer gotivis jer ako pare doneses kuci uzet ce ti ih mater.
Lisicarke su meni najukusnije, jedan od ljepsih doručaka.
Ima li ih gdje u Sarajevu kupiti svjeze ubranih?
Za Lisicarke se slazemo zaista jedinstvena gljiva po svemu je vrh, nije joj ni Vrganj ravan, predobra gljiva...
Za te pijace u Sa ne znam, sumnjam da od ovih bobicara iko ide na pijacu a pogotovo da ih moze prepoznati
Malo prije ja iz Sume, nabrao ovo, i jos svukao flasu vina uz masakr komaraca i cvkut ptica i nesto svjezijem vjetru;
Naletim i na tresnju, svijenula se naberem i njih jednu kilu(sijerak sad mezim i Tresnje uz drugu flasu vina)
Naletim danas na akciji neko Rubinovo vino za 3,5 km a inace je 5,5-6 KM reko da ustedim i uzmem dvije flase potrefim jednu koja je na akciji a drugu po punoj cijeni(Grasevina qurac moj sve isto samo druga cijena)![]()
Za gemišt Krstač fenomenalan !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.