2011. je post. i daSage je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:20Ako mislis na Hendu nema ti ga vise od godine na forumu a i prico je da je se "penzioniso" od hodzinstva tako da mozda je doso tobe da ima i drugih ljudi tipa kjafira...ako mislimo na istogMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:15Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Cudni su putevi GospodnjiMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:222011. je post. i daSage je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:20Ako mislis na Hendu nema ti ga vise od godine na forumu a i prico je da je se "penzioniso" od hodzinstva tako da mozda je doso tobe da ima i drugih ljudi tipa kjafira...ako mislimo na istogMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:15Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran
![]()

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
već se ja osjećam loše, progone me Tuta Bugarin, ovakav Hajduk i duhove u snu, jbt imo sam erekciju s Viki, a sad mi je muka
- PovratakKralja
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:55Zašto u ovakvim slučajevima nikad na početku ne obavjeste javnost o svim detaljima da se radi o romima? Uvijek prvu vijest napišu kao da se radi o klasičnoj prisilnoj otmici od strane nepoznate osobe, pet sati poslije saznaš da je porodica bila dobro upoznata sa otmičarem i u kakvim odnosima je bio sa žrtvom od ranije. Ne opravdavam čin ili počinitelja ali sam nezadovoljan načinom na koji se javnost obavještava o ovakvim slučajevima.
- PovratakKralja
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mozes me vidjet, al racunaj da sam se pravo prep'o
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Na mom krepo.feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:30Ne mozes me vidjet, al racunaj da sam se pravo prep'o
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- feniksptica
- Kontakt:
Nista brisem se s foruma, zeznu me pravo
Sta si ti drug, osnovnoskolac ?
Sta si ti drug, osnovnoskolac ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
a da nisu Anđa i Viki među njima?

Nije nego su ga vjerovatno išćerali iz IZ jer ne može obrezivati kliće djevojčicamaSage je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:20Ako mislis na Hendu nema ti ga vise od godine na forumu a i prico je da je se "penzioniso" od hodzinstva tako da mozda je doso tobe da ima i drugih ljudi tipa kjafira...ako mislimo na istogMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:15Zasto bivsi forumski hodza, onaj koji mi je rekao da sam **** cestita bozic kjafirima? Koliko ja znam napisao je pun qrac postova o tome kako ne treba pokusavati biti kao nevjernici.
Lajk ako si razocaran
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja se sjecam kao manji da smo mi kao djeca svaki dan brali, dolazio covjek svaku noc otkupljivao. Po danu naberes, prodas i onda se navecer gotivis jer ako pare doneses kuci uzet ce ti ih mater.
Lisicarke su meni najukusnije, jedan od ljepsih doručaka.
Ima li ih gdje u Sarajevu kupiti svjeze ubranih?
7 1 2 1 0
Dobri su i u Zmaju nema sta, ali ipak mi je Besko malo ispred, a bolji mu je i somun.
U Zmaju mi se svidja sto redovno kad narucim dobijem 11 ili 12 cevapa

Kad je džaba koji ćevap više onda može i kod Sandžaklija, šta ti je Bošnjo.
To im je praksa inače. Rijetko kad sam dobio normalnu porciju kad bi naruči na poslu. Uvijek ili jedan više ili dva.

To im je praksa inače. Rijetko kad sam dobio normalnu porciju kad bi naruči na poslu. Uvijek ili jedan više ili dva.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 07 jul 2020, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®