Pomislih da znaš ko sam, imam Elmu u familiji.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ovo nije istina !Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma jok , ne znam nikoga ...Jedino kad je Wanda izazvao Evandera , a ovaj pokazao Viber tad sam otkrio ko je , eto lažem Evandera znam ...
Ne sekiraj se , i da znam ne bi otkrio ovdje ko si , a ni ko je Elma Elmem
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zao mi ovih konja, u kakav uzas aktiviraju zivotinje...
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Rekao sam veceg grada, a ti spominjes Banja LukuBIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:46Beogradjani su male mace za Banjalučane!leorey je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:44Nije istina, odi u Beograd, imas vise nacionalista u Banja Luci i Mostaru. Nema ljepseg grada u regionu. Realno jedini grad koji se moze nazvati metropolom na Balkanu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Imaju stanovnika ko citava FBIH haman.
Da sam kojim slučaje u ratu i treba da se predam, prije bi živ otisao u ruke Beograđnima, nego četničkom ološu iz BL.
Mislio sam ovi u rangu Beograda
Ma lupa covjek, vjerovatno nikada nije ni bio tamo. Zagreb je isto okej, vjerovao neko ili ne. Gore je u Hercegovini 28484959 puta.BIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:46Beogradjani su male mace za Banjalučane!leorey je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:44Nije istina, odi u Beograd, imas vise nacionalista u Banja Luci i Mostaru. Nema ljepseg grada u regionu. Realno jedini grad koji se moze nazvati metropolom na Balkanu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 00:36Nema veceg grada sa vecim procentom nacionalista od Beograda
Imaju stanovnika ko citava FBIH haman.
Da sam kojim slučaje u ratu i treba da se predam, prije bi živ otisao u ruke Beograđnima, nego četničkom ološu iz BL.
27.10.2020
Bolje se osjecam i sigurnije u Beogradu nego u Istocnom Sarajevu ,tako da ta prica ne pije vode.
Beograd je metropola i kakav crni nacionalizam osim ekstremista sto hodaju po utakmicama,sto ima svaki grad naravno.
Beograd je metropola i kakav crni nacionalizam osim ekstremista sto hodaju po utakmicama,sto ima svaki grad naravno.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Baklje u šumi, čuli su se bubnjevi, a jedna zvijezda na nebu nad Balkanom, poče jače sijati!
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
U BGu trenutno zivi preko 150.000 muslimana, nijednom nisam imao nikakav problem, a stalno sam tamo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa normalno imaju ljudi Cca 2m stanovnika, imali jos u bivsoj Jugi, to je povelika masa da bi se odrazilo toliko i da bi se zamaralo glupostima. Metropola.
27.10.2020
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Srpski nacionalisti Beograd zovu "antisprskim gradom", a Srbe dijele na : Srbe i Beogradjane
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ma BG je cudo, druga dimenzija.
MES QUE UN CLUB!
Veci je belaj doci do Beograda kroz Loznicu i Sabac ...u Beogradu je ljepotaBIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 01:02Srpski nacionalisti Beograd zovu "antisprskim gradom", a Srbe dijele na : Srbe i Beogradjane
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Molim vas samo ove naslove:
https://informer.rs/najnovije-vesti
https://informer.rs/najnovije-vesti
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kad sam bio u Trebinju imao sam osjecaj da sam gradjanin 15og reda, u BGu ljepota.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa ovi iz istočne Hercegovine i jesu najgori od najgorih.
Kosmopolitanski grad, otvorenog duha, za razliku od drugih gradova u regionu pa cak nekih i u zapadnoj Europi jedan od najsigurnijih gradova za zivjeti, vjerovao ili ne.BIHpatriota je napisao/la: ↑08 jul 2020, 01:02Srpski nacionalisti Beograd zovu "antisprskim gradom", a Srbe dijele na : Srbe i Beogradjane
Vjerovatno je i najnebalkanskiji grad, odi 10ak dana odmah ces to vidjet.
27.10.2020
-
BIHpatriota
- Kontakt:
A Novi Sad, tamo nisam bio?
Nije ni tamo ekstremno alii nije bas ko Beograd 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
A ****, kad ima dosta Krajisnika, a i CG je dosta zastupljena, vjerovatno oni daju malo radikalniji element u NS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.