FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 29 dec 2017, 16:32

Slazem se sa napisanim samo se bojim da ce nam ovo poremetiti atmosferu u i oko kluba imamo taj neljudski odnos koji nikada nije bio dio nas, zna se sta Željo jeste i sta predstavlja jednostavno ne svidjaju mi se ovi potezi nikako
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 16:35

irfo je napisao/la:Stani su zakazivali treninge u 6 ujutro da bi raskino ugovor kad je reko slovenski skijas da mu ne treba.
Ista stvar i sa Kokotom i Bogičevićem, tjeranje Odovića, Čapljića, Mulalića itd sve ce to doći na naplatu kad tad, klub nije privatna kompanija niti su igraci i teneri komercijalisti, prodavači i vozači ali ne znaju oni to ...
1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 dec 2017, 16:40

Ovoliko drame nije bilo oko Stevanovica, sta sad otisao, realno kad se nije mogao sastati s loptom od njega ste pravili igrača, kakav je njegov ucinak od juna 2017.jel???

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 16:46

lisander je napisao/la:Ovoliko drame nije bilo oko Stevanovica, sta sad otisao, realno kad se nije mogao sastati s loptom od njega ste pravili igrača, kakav je njegov ucinak od juna 2017.jel???
Čukni se u glavu od tastaturu, malo jače da ti tipke ostanu na čelu ...

Imas objasnjenje samo sto neces da shvatis izgleda, onako nonsalantno kakav je njegov ucinak? preko k**** bahato i bezobrazno :puke:

U ovoj sezoni 13.odigranih utakmica u ligi, 4. u Evropa Ligi i 2. u KUP-u, 4.postignuta gola, standardan igrac, a malo prije deset godina je u klubu, ali vas boli kurko jer šibate po ustaljenoj proceduri, ne valja nam Stanic i sa razlogom su ga otjerali, jer tobože rostilja i pije sa nekim sa kim kao to ne smije, jer je trazio platu 20% vecu nego sto ima, od njega vecu platu mogu imati polovnjaci iz Srbije, a on koji je zamjenik kapitena bio i koji je odigrao toliko utakmica ne moze, i ne treba mu izaci u susret i dati mu novi ugovor, nabij ga nogom posalji ga u p*** materinu i popljuj ga, Stana to si zasluzio !!!!!!!
1921'
Vlado Čapljić : Navijači su zajedno sa dijelovima uprave smijenili i tadašnjeg predsjednika Gredića i mene. Šta da kažem osim da sam bio duboko pogođen, jer sam dijete Grbavice i veći Željovac od onih koji su me doveli i smijenili
(citaj Mege Miske)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2017, 16:53

Zenzo je napisao/la:Sta vi sve necete izmisliti. :lol:
Ništa ovdje nije izmišljeno, a to smo dokazali bezbroj puta.

Ovaj komentar ne obuhvata ovu zmiju koja se vratila na forum, da i to naglasim. Tom pacovu ne bih vjerovao da je danas petak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 16:57

Virtu4l je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Sta vi sve necete izmisliti. :lol:
Ništa ovdje nije izmišljeno, a to smo dokazali bezbroj puta.

Ovaj komentar ne obuhvata ovu zmiju koja se vratila na forum, da i to naglasim. Tom pacovu ne bih vjerovao da je danas petak.
Hajde makar sam te vratio na temu, cekam jos onog sto mu lobotmci sastavise strucnu dijagnozu ... :kafa:

Čeraj ovčice po Durmitoru u dresu bh. repke kao kanta godine :wave:

Lokacija ti Zvornička, ma nemoj? :rol:

slika
1921'
(citaj Mege Miske)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 dec 2017, 17:07

Dvije stvari.

Stana legendo sretno! Pravi navijači nikada neće zaboraviti 250 utakmica za klub, borbenost, odanost i karakter.

Druga je ovaj bot @Hrasno, pojekat par lobotomaca kojima očigledno fali neprijatelja koje koriste za držanje navijača u strahu i za skretanje pažnje sa eventualnih propusta. Bolesno do bola.

Toliko. Sretna vam nova godina, puno zdravlja, posla i naravno uspjeha.

VTŽ!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 dec 2017, 17:11

Halo jel se to zaboravilo cuganje i rostiljanje ne tako davno SA ekipom,postavljanje slika,stad ga miste mazili,kad tolko voli Zelju otkud onda da predje u Zrinjski,ipak para jaca a ne ljubav.Borben OK,igrac nista posebno.Malo se digo over sezone i odma uslovi.E nemoze.

1921Hrasno
Kontakt:

Post Postao/la 1921Hrasno » 29 dec 2017, 17:15

Neandertalac je napisao/la:Dvije stvari.

Stana legendo sretno! Pravi navijači nikada neće zaboraviti 250 utakmica za klub, borbenost, odanost i karakter.

Druga je ovaj bot @Hrasno, pojekat par lobotomaca kojima očigledno fali neprijatelja koje koriste za držanje navijača u strahu i za skretanje pažnje sa eventualnih propusta. Bolesno do bola.

Toliko. Sretna vam nova godina, puno zdravlja, posla i naravno uspjeha.

VTŽ!
:urnebes:

Gdje si muflonu druze stari :rol:

Al sam umro od smijeha na onu dijagnozu pogodise te u čelo, garant ti je bilo drago kada te uporedise samnom da smo ista osoba, jesi li se osjecao vrijednim i uvaženim? hajde neka malo, vrati se virto pa reko i tebe da prizovem, ispostovao si nema sta, bolje i to nego da ulazis na forum u pola cetiri ujutro kada mene nema kao nekada, ovako makar pokazujes mudašca kolika tolika (kaficu neispijenu da ne spominjem) a pusti se spinovanja rekao sam ti sto puta, nesto sto ti ne ide ne pokusavaj i ne trudi se ...

I tebi sve najbolje i da si malo aktivniji na forumu, necu prcati i samarati obecavam :wave:
1921'
(citaj Mege Miske)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 dec 2017, 17:26

Velim ja necu pisati ovdje, samo kad bude aktivno :kafa:

Molim Aco anketu, Ko je Hrasno :

1. Raonfa
2. Braco
3. NEA
4. Rokoko
5. Irfo
6. Alpasino
7. Sandokan
8. Virto
9. Aleksandar.V
10. MocMahale444

Nije ni cuo za rijec muflon dok mu je nisam cuhno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

BitangaSaMejtasha
Kontakt:

Post Postao/la BitangaSaMejtasha » 29 dec 2017, 17:28

Bog me ubio ako ja ovdje ista kontam :lol:
Stara jesi debil, evo ti himna

https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 dec 2017, 17:37

Nema se zbog cega dramiti. Ovo je normalno u svijetu fudbala. I meni je krivo jer je Stana super momak, karakter i odlican igrac. Oslabljeni smo, ali idemo dalje. Sasu ne treba pljuvati, to je sramota. Nece on iz svog dzepa pare davati, ima neki okvir koji mu Uprava daje i dogovora i pregovara. Tako bi trebalo. Stani puno srece u karijeri i zivotu.

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 29 dec 2017, 17:43

Treba otvorit prostor ipak da se produzi ugovor s Elsner, jer izgubiti takvog igraca je veliki hendikep.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 dec 2017, 17:44

halaliMi je napisao/la:Treba otvorit prostor ipak da se produzi ugovor s Elsner, jer izgubiti takvog igraca je veliki hendikep.
Izgubili smo ga da si ti ziv i zdrav
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

halaliMi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la halaliMi » 29 dec 2017, 17:46

LjoZee je napisao/la:
halaliMi je napisao/la:Treba otvorit prostor ipak da se produzi ugovor s Elsner, jer izgubiti takvog igraca je veliki hendikep.
Izgubili smo ga da si ti ziv i zdrav
E bas steta nisam znao :sick:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 dec 2017, 18:05

Sta se ovo izdesava :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 dec 2017, 18:41

Što to ti mene Muhoni na prvo mjesto stavljaš? :problem:

Žao mi je zbog Stane i nadam se da neće otići u Zrinjski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 dec 2017, 18:49

irfo je napisao/la:Sta se ovo izdesava :lol:
Projić produžio ugovor na još jednu godinu ? :lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 dec 2017, 18:58

https://sportsport.ba/fudbal/stevanovic ... hit/263290

Sinisa i njegove objave na instagramu [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 dec 2017, 19:04

Raonffa je napisao/la:Što to ti mene Muhoni na prvo mjesto stavljaš? :problem:
slika
:kafa: problem?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Lokomotifa, zlatandr i 68 gostiju.