FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Niko ga nije otjerao, punuđeno mu je vise nego sto je imao, on je htio vise sto klub nije htio ili nije mogao da ispuni i tu sva prica prestaje. Koliko vise mu je pounuđeno zna samo klub i on, i koliko je vise on trazio znaju samo isiti akteri.
A vi pojedini idalje pravite od muhe slona, sutra kada raskinu Bekrica isto cete zanovjetati
A vi pojedini idalje pravite od muhe slona, sutra kada raskinu Bekrica isto cete zanovjetati
- Zeljeznicar -
Treba vratiti Svraku, mislim da bi nam pomogao u veznom redu ako nas je napustila klasa kao Elsner.
-
- Kontakt:
Dobar prijedlog, samo sto Misimovic organski nemoze igrace koji su ponikli u klubu, kad on nije bio glavni.halaliMi je napisao/la:Treba vratiti Svraku, mislim da bi nam pomogao u veznom redu ako nas je napustila klasa kao Elsner.
Koji crni Svraka....hajmo uz njega i Dželu za direktora vratiti, Bukija u marketing, a onda bi mogli i Violinu i Žuju, pa da krenemo stopama stare slave...ne mogu vjerovat, kakvi prijedlozi.
To i jeste cilj nekoliko likova ovdje.Monci je napisao/la:Koji crni Svraka....hajmo uz njega i Dželu za direktora vratiti, Bukija u marketing, a onda bi mogli i Violinu i Žuju, pa da krenemo stopama stare slave...ne mogu vjerovat, kakvi prijedlozi.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Mi o igracima , vi o glupostima. Samo naprijed!Zenzo je napisao/la:To i jeste cilj nekoliko likova ovdje.Monci je napisao/la:Koji crni Svraka....hajmo uz njega i Dželu za direktora vratiti, Bukija u marketing, a onda bi mogli i Violinu i Žuju, pa da krenemo stopama stare slave...ne mogu vjerovat, kakvi prijedlozi.
Povratak Svrake??? Samo naprijed!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne bi nam Svraka donio nista sto nemamo. Bolje je djeci priliku davati. Ja sam zadovoljan sto nema puno dolazaka jer bi djeca ispastala. Samo Stana da je ostao, ali to je fudbal. Nismo se dogovorili i kraj.
Možda nešto loše za nešto dobro. Ko zna možda mali Šehić ispliva, jer Stana nije produžio. Inače kod nas teško da mlađi igrač dobije priliku na osnovu talenta i angažovanja, pretežno se to desi kada se nema nikakva druga opcija. Ne mislim konkretno na Želju, nego uopšte na klubove u PL Bosne i Hercegovine.
- plavousrcu
- Kontakt:
To jeste najveci problem. Mi smo najbolje osjetii na svojoj kozi i potvrdili smo ovo sto si rekao.
- Jaozinho22
- Kontakt:
S jednim veznjakom i desnim bekom, ova ekipa bi imala šmek za titulu, ali pravim igračima, ne Lucicima nekim itd.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Lucic...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ko zna kako Ado i Saša vide ekipu. Možda smatraju da imamo neki balans. Možda u saradnji sa našim kondicionim trenerom Nedimom Čovićem misle da mali Šehić ima fiziku, ima glavu da može kvalitetan "back up" Siniši biti, i odigrati neke od utakmica proljetos. Možda su ovog Mehremića doveli kao stopera, a opet kao "back up" za beka. Ko to zna? Mi sigurno ne. Odlaskom znatnog broja igrača, slažem se da nam u vezi treba neko iskusniji uz Jovana, Hajdara i Šabana. I to neko ozbiljan. Da li će i hoće li doći, opet možemo samo špekulisat. I nema sa Sašom mahalskih. Tek kada se razviju ozbiljni razgovori, nešto procuri. kao i za Mehremića, i za Vranješa..
-
- Kontakt:
Neka se u ovaj Paykan vrati, oni traže jakog veznjaka...
- svrakino1921
- Kontakt:
sta znaci ovo na prednjoj strani dresa u zelenoj bojisamoposmatram je napisao/la:
NK Istra, krst imaju na prednjoj strani dresa...
-
- Kontakt:
Jeli ga taj krst cini losim?svrakino1921 je napisao/la:sta znaci ovo na prednjoj strani dresa u zelenoj bojisamoposmatram je napisao/la:
-
- Kontakt:
Srce ko kuca sto nedate na Amara volili ga ili ne.
Jok vala. Svakom njegovo...ovo oko krsta
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, NekoSaDaleka i 60 gostiju.