FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci, predsjednik, visocak! (fakultet u Travniku)
SD Alen Avdic! (Emir Obuca)
PR Ema Bukovica, iskusna sportska radnica!
Ista je i sad situacija samo sto su ovi sad nesposobni i za sebe i za klub, dva covjeka ti dovode kojekakve polovnjake u klub Bilalagic i Denim Rahmanovic, uzimaju tal , a nit klub ima rezultate nit ti igrace prodajes kako treba, cak stavise igraju ti ljudi redovno kojima ugovor istice za 2-3 mjeseca, to se kod one seoske varalice nikad desilo ne biHigh je napisao/la:Pa rekao si sve posljednjom rečenicom.Inijesta je napisao/la:A ti brate mislis da bi uspjeli napraviti ekipu sa onakvim igracima i da bi uspjeli osvojiti bilo kakav trofej bez tog Ibrakovica, sta je to on gori od Dine Selimovica i ovih nasih sto su se kleli u ljubav prema FKS, onakvog covjeku u ovoj ligi ti moras imati al ga moras pod kontrolom drzati, al on njima nije ni trebo da ga drze pod kontrolom nego sto bolje talove da odrade, i nakon toga svu krivicu na njeg svaleHigh je napisao/la:Legendu Ibrakovića za sportskog direktora!
A da se ne lazemo svi oni zajedno su udarili temelje ovoj dubiozi u kojoj se sad nalazimoIsta ****, potpuno, samo što se ovdje on i dalje idealizira i priziva. Ni on ni Selimović - nikad više u FKS!
A u svakom slucaju meni se cini da mi sve dublje i dublje tomemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovjeravanje karte za dubiozu u nardnih par godina.siroliver69 je napisao/la:Znaci, predsjednik, visocak! (fakultet u Travniku)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@BordoSarajevo mislim da je to za Škoru bilo, al svejedno, isti qrac opet. Kakvi ba Avdić i Obuća? U čemu je razlika između njih i Ihtijarevića, osim što su 'vojnici kluba' i nisu Željini? Spaha je druga priča al mislim da su njegovo ime ubacili samo da bi izgledalo da imaju ozbiljne namjere. Isto kad su mediji za potencijalne selektore onda ubacili Osima, Kodru, i onda lupali neke Seedorfe, Matthause, ljude za koje smo svi znali da neće bit tu nego et, da ispadne da se dogovaraju s par ljudi a ne s dvojicom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije, pogledao sam maloprije opet na sou.rce intervju, ima i sada. Jasno kaze da ga fudbal ne zanima vec 7 godina i da ne zna nabrojati 10 igraca u ligi. Uopste ne prati nas fudbal. I naravno, sve to nabrojano su plusevi za poziciju u klubu, sto manje sporta, to bolje, izgleda. I iz tih razloga dajem njemu najvecu prednost za tu funkciju u klubu.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo mislim da je to za Škoru bilo, al svejedno, isti qrac opet. Kakvi ba Avdić i Obuća? U čemu je razlika između njih i Ihtijarevića, osim što su 'vojnici kluba' i nisu Željini? Spaha je druga priča al mislim da su njegovo ime ubacili samo da bi izgledalo da imaju ozbiljne namjere. Isto kad su mediji za potencijalne selektore onda ubacili Osima, Kodru, i onda lupali neke Seedorfe, Matthause, ljude za koje smo svi znali da neće bit tu nego et, da ispadne da se dogovaraju s par ljudi a ne s dvojicom.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 apr 2018, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bar je sada jasno da je direktorica ta koja odlucuje o sportskom segmentu kako do sada tako ce i od sada - osim sto ce sada imati pokrice.BordoSarajevo je napisao/la:Nije, pogledao sam maloprije opet na sou.rce intervju, ima i sada. Jasno kaze da ga fudbal ne zanima vec 7 godina i da ne zna nabrojati 10 igraca u ligi. Uopste ne prati nas fudbal. I naravno, sve to nabrojano su plusevi za poziciju u klubu, sto manje sporta, to bolje, izgleda. I iz tih razloga dajem njemu najvecu prednost za tu funkciju u klubu.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo mislim da je to za Škoru bilo, al svejedno, isti qrac opet. Kakvi ba Avdić i Obuća? U čemu je razlika između njih i Ihtijarevića, osim što su 'vojnici kluba' i nisu Željini? Spaha je druga priča al mislim da su njegovo ime ubacili samo da bi izgledalo da imaju ozbiljne namjere. Isto kad su mediji za potencijalne selektore onda ubacili Osima, Kodru, i onda lupali neke Seedorfe, Matthause, ljude za koje smo svi znali da neće bit tu nego et, da ispadne da se dogovaraju s par ljudi a ne s dvojicom.
-
- Kontakt:
Dobar je ovaj Jahic.U VB-leasingu radio,oduzimao leasing auta,zatim ihsiroliver69 je napisao/la:Znaci, predsjednik, visocak! (fakultet u Travniku)
prodavao ispod trzisne cijene a sebi kao nagradu uzimao ispod stola.
Dobar je,zna s parama.Ali za svoj racun.
Sminkerske promjene za mazanje ociju.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
au kako ce tek da posluje sa igracima i njihovim platama.sarajevo071 je napisao/la:Dobar je ovaj Jahic.U VB-leasingu radio,oduzimao leasing auta,zatim ihsiroliver69 je napisao/la:Znaci, predsjednik, visocak! (fakultet u Travniku)
ocekujem da napravi sebi malu kucicu od 300 kvadrata negdje na jadranu za godinu min.

Kakvih sve gluposti covjek nece procitati...sarajevo071 je napisao/la:Dobar je ovaj Jahic.U VB-leasingu radio,oduzimao leasing auta,zatim ihsiroliver69 je napisao/la:Znaci, predsjednik, visocak! (fakultet u Travniku)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U ovome svemu bi i bilo najbolje da Emir Spahić postane sportski direktor Sarajeva jer ne vidim apsolutno nikakvu korist od Senada i Eme u upravnom odboru. Emir ima neke konekcije pa bi bilo dobro da to iskoristimo, valjda bude nesto od toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
isti

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iskreno, volio bi Spahića u klubu, ali u to ne vjerujem.
Kao što neko napisa: Ofosu-Halilović, Obradović-Parmak...
I ovo mislim da su ubacili Spahića čisto da navijači pomisle da su se uozbiljili i da su samo kontaktirali ga sa mizernim uslovima sa unaprijed poznatim odgovorom, mada, realnost je da će na mjesto SD doći Avdić, Obuća ili neko sličan koji neće promjeniti stvari nabolje.
Kao što neko napisa: Ofosu-Halilović, Obradović-Parmak...
I ovo mislim da su ubacili Spahića čisto da navijači pomisle da su se uozbiljili i da su samo kontaktirali ga sa mizernim uslovima sa unaprijed poznatim odgovorom, mada, realnost je da će na mjesto SD doći Avdić, Obuća ili neko sličan koji neće promjeniti stvari nabolje.
FK Sarajevo
- siroliver69
- Kontakt:
Osim što je igrao za **** (što je neoprostivo), ali ako to izuzmemo, koja je razlika između Ihtijarevica (završio pravo, bio predsjednik visocke Bosne, igrao u Mariboru i negdje po Iranu...) i Obuca, Avdica?
Pa koga ovi je.bu.?
Znaci kad pomisliš da ne postoji gori od Faruka (iako nije SD, nit može biti) ovi nađu gore!!!
Sve im je.be.m!!!
Pa koga ovi je.bu.?
Znaci kad pomisliš da ne postoji gori od Faruka (iako nije SD, nit može biti) ovi nađu gore!!!
Sve im je.be.m!!!
najjaci su mi sto prizivaju spahica..isto **** i jos veci lopov ko svi ovi u upravi...
Hajd ovako da probamo izvuć imena, koji bi po vašem mišljenju trenutno bili ljudi za upravu? Konkretna imena, evo osim Semjona Miloševića kojeg će svi prvog spomenut kao nekog head scouta. Ko su to mangupi koji bi nas povadili iz ovog sranja i dobro radili, a da su u realnim dometima, nemojte sad pisat Pape Sušić. Ovdje se Slaviša popljuvao zbog nekih izjava (vala i sad ne znam šta je to izjavio), sad se pljuje Spahić koji je i pored svih malverzacija ime u BH i svjetskom fudbalu. Ko je to pošten a dostupan?
tvoj nick je dostupan i zavrsava licence nekakve trenerske..sa svojim kvalitetom kao igraca mislim da bi bio sposoban i sposobniji barem od avdica i obuce nalazit nam kvalitetne igrace npr..dok se ne sjedim jos kogaskoroalen je napisao/la:Hajd ovako da probamo izvuć imena, koji bi po vašem mišljenju trenutno bili ljudi za upravu? Konkretna imena, evo osim Semjona Miloševića kojeg će svi prvog spomenut kao nekog head scouta. Ko su to mangupi koji bi nas povadili iz ovog sranja i dobro radili, a da su u realnim dometima, nemojte sad pisat Pape Sušić. Ovdje se Slaviša popljuvao zbog nekih izjava (vala i sad ne znam šta je to izjavio), sad se pljuje Spahić koji je i pored svih malverzacija ime u BH i svjetskom fudbalu. Ko je to pošten a dostupan?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Semjon milosevic,alen skoro, emir hadzic, faruk hadzibegic pa i varesanovic bi se snasao tu sigurno... al ne neka ihrijarevic ubaci svog visockog haveraskoroalen je napisao/la:Hajd ovako da probamo izvuć imena, koji bi po vašem mišljenju trenutno bili ljudi za upravu? Konkretna imena, evo osim Semjona Miloševića kojeg će svi prvog spomenut kao nekog head scouta. Ko su to mangupi koji bi nas povadili iz ovog sranja i dobro radili, a da su u realnim dometima, nemojte sad pisat Pape Sušić. Ovdje se Slaviša popljuvao zbog nekih izjava (vala i sad ne znam šta je to izjavio), sad se pljuje Spahić koji je i pored svih malverzacija ime u BH i svjetskom fudbalu. Ko je to pošten a dostupan?
Možda, al je i on skoro dao izjavu da slabo prati ligu i da je na Koševu bio samo protiv Slobode. A vjeruj mi, i da ga zaposle, odmah će se pola navijača sjetit one treće austrijske lige i popljuvat ga. Kao što se pljuje Slaviša zbog neke izjave iako je sposobniji i povezaniji od svih koji su se ikad dovodili u vezu sa Sarajevom, uključujući i Ibrakovića.dundee je napisao/la:tvoj nick je dostupan i zavrsava licence nekakve trenerske..sa svojim kvalitetom kao igraca mislim da bi bio sposoban i sposobniji barem od avdica i obuce nalazit nam kvalitetne igrace npr..dok se ne sjedim jos kogaskoroalen je napisao/la:Hajd ovako da probamo izvuć imena, koji bi po vašem mišljenju trenutno bili ljudi za upravu? Konkretna imena, evo osim Semjona Miloševića kojeg će svi prvog spomenut kao nekog head scouta. Ko su to mangupi koji bi nas povadili iz ovog sranja i dobro radili, a da su u realnim dometima, nemojte sad pisat Pape Sušić. Ovdje se Slaviša popljuvao zbog nekih izjava (vala i sad ne znam šta je to izjavio), sad se pljuje Spahić koji je i pored svih malverzacija ime u BH i svjetskom fudbalu. Ko je to pošten a dostupan?

Prosječnom navijaču Sarajeva bi najbolje odgovarao čovjek koji je magistrirao na UNSA i to prosjekom 10.0, karijeru gradio vani u značajnijim firmama, a uz to i svaki drugi vikend bio na Koševu i gledao utakmice. Ni meni se nimalo ne sviđaju trenutni ljudi u klubu al mi fakat nikakva imena ne padaju na pamet, mogao bih i ja sudit po referencama a recimo Valentin ih ima, a pokazao se kao promašaj. A tek Sabrina koja, kako neko reče, jedina perfektno govori engleski u klubu i jedina je veza sa Kinezima.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Fouzi1, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 38 gostiju.