BALOTELLI BOG I BATINA !!!!!
VOLIM TE MILAN MOJ NAJVEĆI !!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hoces rec 20 min s jednim i 90 min s 2 igraca manjefrancobaresi je napisao/la:Ali ovo je čudna situacija, igramo sa igračem manje nekih 70 minuta i ne primimo gol.
A od jednog Livorna primimo dva k'o od šale, ne znam ko koga ovdje za*baje ?!
Za Constanta nemam riječi, odavno onakav hadelj nije trčao fudbalskim terenima.
francobaresi je napisao/la:Sad je sve na ćeli, ogromne pare će se sliti u Milanovu kasu. Sad je pravo vrijeme za dovođenje makar 2 igrača koja mogu napraviti razliku, prije svega tu mislim na odbranu.
@Muxa, lani je Milan dobio 50-ak miliona €, a tu su bili Juve i Napoli(za ovog nisam siguran).
Što znači da je logično da ove sezone ta cifra bude i oko 60 miliona €.
Juve je zaradio 53 miliona i pobijedio u oba susreta osmine finala i prosao dalje, Milan mora isto tako, proci dalje do 1/4 finala i pobijedit u oba susreta da bi dostigao cifru od 60 miliona.Yucca je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Sad je sve na ćeli, ogromne pare će se sliti u Milanovu kasu. Sad je pravo vrijeme za dovođenje makar 2 igrača koja mogu napraviti razliku, prije svega tu mislim na odbranu.
@Muxa, lani je Milan dobio 50-ak miliona €, a tu su bili Juve i Napoli(za ovog nisam siguran).
Što znači da je logično da ove sezone ta cifra bude i oko 60 miliona €.
Juve je prosle godine oko 70 milona zaradio je su dosli do 1/4 tako da Milan im sigurnih 60
Hvala, steta za vas zasluzili ste prolaz vise od nas al takav je fudbal. U onakvoj grupi osvojit 12 bodova i ispasthiguain je napisao/la:Cestitke, nek barem jedan talijanski klub bude u osmini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.