Zato sto ljudi misle da od mirnih protesta ima hajra...
Ma nema ni od nasilnih. Kad su ljudi degenerici. Samo totalitarni režim pa da mi Bakir i Fahro vise s jarbola i ko Sadam rođake počet ubijat. E tad bi vidio rec i disciplinu.
Pa da bi visili sa jarbola treba ti nasilje,ali naravno dobro organizovano da ne palis nekom Mehmedu auto koji radi za 5 stoja,nego da ciljas na one protiv kojih i protestujes.
Upravo.
RTS ovaj put ne trebaju paliti nego zapaliti urednike i direktore.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Ma nema ni od nasilnih. Kad su ljudi degenerici. Samo totalitarni režim pa da mi Bakir i Fahro vise s jarbola i ko Sadam rođake počet ubijat. E tad bi vidio rec i disciplinu.
Pa da bi visili sa jarbola treba ti nasilje,ali naravno dobro organizovano da ne palis nekom Mehmedu auto koji radi za 5 stoja,nego da ciljas na one protiv kojih i protestujes.
Upravo.
RTS ovaj put ne trebaju paliti nego zapaliti urednike i direktore.
To je meni npr i kod nasih protesta bilo bezveze,haj vladu i nekako ali neke stvari palis koje nemaju veze sa protestom,a svi znaju da Bakir zivi na Poljinama,pa organizuj gore protest da palimo Bakiru
joj sto nema sad neko nas u bg da nafata ove iz n1 i kaze zivio alije i bosanska armija zivjela zivjela bosna da sutra sa uzivanjem citamo informer kurir i ostale kanalizacije novine
Zato sto ljudi misle da od mirnih protesta ima hajra...
A sta onda kad se rijesis Baketa i ekipe, dodje ti Heller i nastavi sa istom politikom samo druge boje
Ne znam kakva je politika Helleru ali sam siguran da ne bi krao od bolesnih ljudi,i to je neki pocetak,puno bolji od ovoga sto imamo sad.
Jes jedno dobro ne opravdava deset losih, samo mu citaj postove. Lik mrzi svakog osim njegove bagre u parku. Nek povede revoluciju seljacina pa ocisti park u svom gradu kad se zavrsi druzenje
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 08 jul 2020, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.