FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vratio bih Svraku, mislim da bi nam svojim iskustvom mogao pomoci. Za klupe da ulazi, sigurno bi bio od koristi, plus zeljino dijete.. Trebaju nam 2 top igraca za prvih 11 i 1 za klupe, naravno ako zelimo imati plavo proljece.
Tek nas na ljeto očekuje ludilo što se tiče promjena u prvih 11 jer moguće je da će nas tad napustit Zakarić, pa možda dođe neka dobra ponuda za Šabana/Hajdara, pa možda i Veca se proda u bolju ligu, pa onda problem na štoperskim pozicijama jer Graovac nije naš igrač, tako da postoji mogućnost da ne ostane kod nas, a Bogi sumnjam da će biti prvi pick na štoperu i naredne sezone. Blagojeviću također ističe ugovor na kraju sezone, kao i Ubiparipu. Ako Ramović nastavi sa sjajnim partijama, ne sumnjam da će i on biti nekom interesantan iz inostranstva. Ono što je sigurno da nas čeka zanimljivo ljeto na transfer pijaci i dosta posla za Adžema i Papca u vidu igračkog kadra za narednu sezonu.
Nešto kontam, Blagojević je igrač sa najviše staža u klubu (ne računajući Bogičevića koji je odlazio pa se vraćao, kao i Zebu i Bekrića), na ljeto će biti tri godine kako je u klubu. Baš smo dosta mijenjali zadnjih godina...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moje lično mišljenje je da i za sljedeću sezonu imamo barem tri igrača iz juniora koja moraju da dobijaju minutažu ovu polusezonu. Oni će za narednu biti jako važni pa i ako bude odlazaka kompletiraj sa dva do tri sa strane ako treba a siguran sam ako ovi mladi igrači ostani koji su prvotimci sada i uz još tri nova juniora koja se trebaju kaliti ovu polu sezonu imat će mo najjaču ekipu u ligi stim što ćeš moći da prodaš jedno dva igrača sigurno preko 1mil. €. Ako nas sreća posluži i sada da kažemo da uzimamo jedan trofej po sezoni u naredne tri računajući i ovu imamo svoje igrače na koje bi se trebali moći osloniti i kvalitetno odigrati te sezone i uzeti barem jedan trofej. I da prodaješ 2 igrača podsezoni računajući od sljedeće sezone imali bi sa kvakom u Europi samo tu 5 milja KM. Mislim da to i nije loše samo se trebaju naša djeca forsirati. Imamo mi kvaliteta u op samo sto ih podcjenjujemoRaonffa je napisao/la:Nešto kontam, Blagojević je igrač sa najviše staža u klubu (ne računajući Bogičevića koji je odlazio pa se vraćao, kao i Zebu i Bekrića), na ljeto će biti tri godine kako je u klubu. Baš smo dosta mijenjali zadnjih godina...
To je nasa neminovnost, sve dok klub financijski ne bude jak da jednom Zakaricu dadne "dobru" platu na ugovor od 3-4 godine, pa i Graovcu, Ubiparpu i ostalima mi cemo svako ljeto/zimu da mijenjamo po nekoliko igraca.braco je napisao/la:Tek nas na ljeto očekuje ludilo što se tiče promjena u prvih 11 jer moguće je da će nas tad napustit Zakarić, pa možda dođe neka dobra ponuda za Šabana/Hajdara, pa možda i Veca se proda u bolju ligu, pa onda problem na štoperskim pozicijama jer Graovac nije naš igrač, tako da postoji mogućnost da ne ostane kod nas, a Bogi sumnjam da će biti prvi pick na štoperu i naredne sezone. Blagojeviću također ističe ugovor na kraju sezone, kao i Ubiparipu. Ako Ramović nastavi sa sjajnim partijama, ne sumnjam da će i on biti nekom interesantan iz inostranstva. Ono što je sigurno da nas čeka zanimljivo ljeto na transfer pijaci i dosta posla za Adžema i Papca u vidu igračkog kadra za narednu sezonu.
Također posebna prica je dovođenje "pojacanja", igraca pod ugovorima u drugim klubovima, placanje obestecenja. Mi smo daleko od toga, ali neko idalje ne shvata.
- Zeljeznicar -
Puno ih ne svata da se primjetit citajuci ovu temu.Evo Jasarevic otiso za 150k e.Mi smo mogli dat 20 k i tu zavrsava svaka prica.Zenzo je napisao/la:To je nasa neminovnost, sve dok klub financijski ne bude jak da jednom Zakaricu dadne "dobru" platu na ugovor od 3-4 godine, pa i Graovcu, Ubiparpu i ostalima mi cemo svako ljeto/zimu da mijenjamo po nekoliko igraca.braco je napisao/la:Tek nas na ljeto očekuje ludilo što se tiče promjena u prvih 11 jer moguće je da će nas tad napustit Zakarić, pa možda dođe neka dobra ponuda za Šabana/Hajdara, pa možda i Veca se proda u bolju ligu, pa onda problem na štoperskim pozicijama jer Graovac nije naš igrač, tako da postoji mogućnost da ne ostane kod nas, a Bogi sumnjam da će biti prvi pick na štoperu i naredne sezone. Blagojeviću također ističe ugovor na kraju sezone, kao i Ubiparipu. Ako Ramović nastavi sa sjajnim partijama, ne sumnjam da će i on biti nekom interesantan iz inostranstva. Ono što je sigurno da nas čeka zanimljivo ljeto na transfer pijaci i dosta posla za Adžema i Papca u vidu igračkog kadra za narednu sezonu.
Također posebna prica je dovođenje "pojacanja", igraca pod ugovorima u drugim klubovima, placanje obestecenja. Mi smo daleko od toga, ali neko idalje ne shvata.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Da li je moguće da Željo stupi u kontakt možda sa Izetom Hajrovićem, ističe mu ugovor na ljeto tako da bi već sada mogao besplatno da dođe kod nas.. da li je to realna opcija šta mislite?
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
Zna li iko kakva je situacija sa Crnovom, mozemo li od njega ocekivati da bude pojacanje za ovu polusezonu ako je zdrav naravno, ako je povreda proslost, uz kvalitetne pripreme, on bi mogao biti dobra alternativa na krilu.
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
Plata bi bila problem, on sada ima platu kakvu igraci u PL mogu da sanjaju. Bez obzira na na to sto mu ugovor istice, on ce bez problema naci drugi klub.tm1987vtz je napisao/la:Da li je moguće da Željo stupi u kontakt možda sa Izetom Hajrovićem, ističe mu ugovor na ljeto tako da bi već sada mogao besplatno da dođe kod nas.. da li je to realna opcija šta mislite?
@Welbeck Crnov ako prezivi pripreme vidjet cemo na proljece ima li nesto od njega.
- Zeljeznicar -
Neka se nastavi ovim stepenom ozbiljnog rada doće se i do nivoa kojeg ti spominješ u svom postu, ne sikiram se ja. Tribine se prave, teren će se pravit, kamp će se pravit - još kad bi titula legla ove sezone, uh.Zenzo je napisao/la:To je nasa neminovnost, sve dok klub financijski ne bude jak da jednom Zakaricu dadne "dobru" platu na ugovor od 3-4 godine, pa i Graovcu, Ubiparpu i ostalima mi cemo svako ljeto/zimu da mijenjamo po nekoliko igraca.braco je napisao/la:Tek nas na ljeto očekuje ludilo što se tiče promjena u prvih 11 jer moguće je da će nas tad napustit Zakarić, pa možda dođe neka dobra ponuda za Šabana/Hajdara, pa možda i Veca se proda u bolju ligu, pa onda problem na štoperskim pozicijama jer Graovac nije naš igrač, tako da postoji mogućnost da ne ostane kod nas, a Bogi sumnjam da će biti prvi pick na štoperu i naredne sezone. Blagojeviću također ističe ugovor na kraju sezone, kao i Ubiparipu. Ako Ramović nastavi sa sjajnim partijama, ne sumnjam da će i on biti nekom interesantan iz inostranstva. Ono što je sigurno da nas čeka zanimljivo ljeto na transfer pijaci i dosta posla za Adžema i Papca u vidu igračkog kadra za narednu sezonu.

Galesic bi bio odlican za rotacije, provjeren igrac, bolje da ga mi ugrabimo nego konkurenti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Slobodan a kvalitetan igrac, sad da li su nasi zainteresovani za njega.
- Zeljeznicar -
- Jaozinho22
- Kontakt:
Šta je s Ubiparipom ?
Ćubara sutra potpisuje.
Ćubara sutra potpisuje.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Cubara na pola godine?Jaozinho22 je napisao/la:Šta je s Ubiparipom ?
Ćubara sutra potpisuje.
Rekose da je trebo juce doci? Jel to jos nije?Jaozinho22 je napisao/la:Šta je s Ubiparipom ?
Ćubara sutra potpisuje.
Drago mi je sto su poceli na zvanicnoj stranici objavljivat snimke sa treninga, nadam se da ce nastaviti i u buducnosti isto
Jel' trenirao Kurtović iz Goražda?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nije još i ne znaju gdje je, tako mi rekošeirfo je napisao/la:Rekose da je trebo juce doci? Jel to jos nije?Jaozinho22 je napisao/la:Šta je s Ubiparipom ?
Ćubara sutra potpisuje.

@samoposmatram, Adžem mu je rekao da se strpi do ljeta kada dva štopera odlaze te će intenzivnije od tad' računat' na njega.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Cuj Voje profesionalcaJaozinho22 je napisao/la:Nije još i ne znaju gdje je, tako mi rekošeirfo je napisao/la:Rekose da je trebo juce doci? Jel to jos nije?Jaozinho22 je napisao/la:Šta je s Ubiparipom ?
Ćubara sutra potpisuje.
@samoposmatram, Adžem mu je rekao da se strpi do ljeta kada dva štopera odlaze te će intenzivnije od tad' računat' na njega.

Treba Lendrica sto prije kontaktirat
Vojo je legenda kluba, kao takav ima pravo da kasni. Cekamo misljenje strucnih osoba ove teme Zenzo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.