Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Hajde na Ljetovanje, ali u grad u 10-11. Takvima bih oduzeo djecu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:21Ljudi koji imaju djecu, a vode ih na ljetovanja i u grad da pokvare drugim ljudima rahatluk trebaju u dzehenem.
Skoro sam bio bijesan na jednog roditelja. Došao sa ženom u kafanu sa još jednim parom. I djeca trče po kafani.
Par stolova do njih ljudi zemlja pijani.
Ovo mu je možda i najbolja.
Šta reći o Balaševiću nego da je vjerooovatno najbolji kantautor sa ovih prostora. Nek se Kemo i Arsen ne preokrenu u grobu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kad ste to bili? Moze se uredno kupati ko je navikao na rijeku i hladniju vodu ybg. Kad je otvorena granica onda se moze i do Plitvica, ekstra lokacija a nea se voziti do tamo. Ako vam je bas hladno onda lagano kucu sa bazenom uzmite, pored Une, ima par takvih iznajmljuju se.bodi123 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:26Sila je Una, odmor pravi. Preporuke sve, još su i cijene relativno smiješne. Mi smo kuću bili iznajmili na par dana na samoj obali 10 kilometara od Bihaća, uživancija. Kupanje i ne dolazi u obzir jer je led ledeni voda, al roštilj, sunčanje, zajebancije sve je za deset. Rafting je isto ok, išli smo dvije dionice, Martin Brod i Krupa ako se ne varam.
Ko hoće može i do Zadra skočit na dan, 1.5h vožnje svega, a prelijep je grad.
Krupa i Otoka imaju jos boljih lokacija za kupanje, pa i Vakuf ima finih mjesta isto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dzennet vjerovatno, mozda skokne do Pariza i Barcelone al to su lokacije za sirotinju i ne daj Boze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ljeto 2018.harden je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:34Kad ste to bili? Moze se uredno kupati ko je navikao na rijeku i hladniju vodu ybg. Kad je otvorena granica onda se moze i do Plitvica, ekstra lokacija a nea se voziti do tamo. Ako vam je bas hladno onda lagano kucu sa bazenom uzmite, pored Une, ima par takvih iznajmljuju se.bodi123 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:26Sila je Una, odmor pravi. Preporuke sve, još su i cijene relativno smiješne. Mi smo kuću bili iznajmili na par dana na samoj obali 10 kilometara od Bihaća, uživancija. Kupanje i ne dolazi u obzir jer je led ledeni voda, al roštilj, sunčanje, zajebancije sve je za deset. Rafting je isto ok, išli smo dvije dionice, Martin Brod i Krupa ako se ne varam.
Ko hoće može i do Zadra skočit na dan, 1.5h vožnje svega, a prelijep je grad.
Krupa i Otoka imaju jos boljih lokacija za kupanje, pa i Vakuf ima finih mjesta isto.
Ne znam, možda nas je malo i strah bilo, mislim umočio sam guzicu nije da nisam, al je baš hladno a sunce upeklo, **** ga.
Plitvice smo planirali ić al na kraju nismo nego smo se uputili do Zadra zadnji dan, i onda kuća.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Bihacu uzeo mjesano meso za dvoje, dobio za cetvero.
Platio duplo manje nego u Tuzli.
Ma kakvi, to su za njega samo tranzitne zone.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Platio pedesetosmoroduplo puta manje nego u Sarajevutuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:43U Bihacu uzeo mjesano meso za dvoje, dobio za cetvero.

Meni malo bilo, naručio još nešto poslije gleda me konobar kae al vi Sarajlijice morete pojst. A reko, vi radite mi jedemo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moras se smociti jednom i to je to onda, normala bude. Preporucujem i do Plitvica da odes drugi put, jako lijepa lokacija.
Muda su uvuku do pluća.
Z druge strane nije los Radler Malina
Z druge strane nije los Radler Malina
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Bomr ja prošle sedmice u Taverni uzo Platu ostalo iza nas trojice i pili do 6 ujutrotuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:43U Bihacu uzeo mjesano meso za dvoje, dobio za cetvero.
Nullius in verba
Lako je tebi, ti si tu domaci.Heller je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:06
Bomr ja prošle sedmice u Taverni uzo Platu ostalo iza nas trojice i pili do 6 ujutrotuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 18:43U Bihacu uzeo mjesano meso za dvoje, dobio za cetvero.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
alex1991 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:09Lako je tebi, ti si tu domaci.Heller je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:06

Nullius in verba
Ne znam gledal ko ovaj serijal na N1 o Srebrenici, dosta snimaka za koje nisam nikad vidio da se negdje vrte.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, TefalTava, zamorano1plus8 i 7 gostiju.