FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja se nadam da je i husref uvidio da su ovi malci koji dolaze iz akademije dosta kvalitetniji i inteligentniji od ovih prosjecnih bh premijerligasa.
Sabanovic je vec sad u top 3 desna beka, Mujakic isto tako.
Hericu nikad da se da sansa a fenomenalan je igrac.
Dolazi jos dosta njih i na Husrefu je da li ce to iskoristit ili ne.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nebi pogrijesio da ih sve stavi protiv Krupe, ali buduci da upravo trebamo ici na trece mjesto - Herica nece jer ima iskusnijih opcija. Nazalost.FrancescoTotti je napisao/la:Ja se nadam da je i husref uvidio da su ovi malci koji dolaze iz akademije dosta kvalitetniji i inteligentniji od ovih prosjecnih bh premijerligasa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Drago mi je sto igraju finale kupa BiH između utakmice sa nama, to moramo maximalno iskoristiti.kengur je napisao/la:Nebi pogrijesio da ih sve stavi protiv Krupe, ali buduci da upravo trebamo ici na trece mjesto - Herica nece jer ima iskusnijih opcija. Nazalost.FrancescoTotti je napisao/la:Ja se nadam da je i husref uvidio da su ovi malci koji dolaze iz akademije dosta kvalitetniji i inteligentniji od ovih prosjecnih bh premijerligasa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
njih treba zadrzati druzeFrancescoTotti je napisao/la:Ja se nadam da je i husref uvidio da su ovi malci koji dolaze iz akademije dosta kvalitetniji i inteligentniji od ovih prosjecnih bh premijerligasa.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Vojnik kluba drži Sarića u prvih 11, dok je recimo Stanojević na klupi. O Heriću i Mustafiću ne treba ni trošiti riječi.
Da Sarić produžava ugovor ne bi bilo riječi o njemu, igra čovjek dobro i neka ga u prvih 11. Čak i da nije u toliko dobroj formi, neka ga, reprezentativac je.
Ovako razigravamo igrača od kojeg nemamo apsolutno ništa, dok su igrači na koje računamo sljedeće sezone na klupi. Strašna politika našeg kluba.
Da Sarić produžava ugovor ne bi bilo riječi o njemu, igra čovjek dobro i neka ga u prvih 11. Čak i da nije u toliko dobroj formi, neka ga, reprezentativac je.
Ovako razigravamo igrača od kojeg nemamo apsolutno ništa, dok su igrači na koje računamo sljedeće sezone na klupi. Strašna politika našeg kluba.
Izvini ali malo se ne slazem s tobom. Saric igra samo zato sto je trwnutno u boljoj formi od Stanojevica. Momak je dobar, ali ne igra kao kada je tek dosao.haris004 je napisao/la:Vojnik kluba drži Sarića u prvih 11, dok je recimo Stanojević na klupi. O Heriću i Mustafiću ne treba ni trošiti riječi.
Stanojević je igrao i stopera i beka i sada ispašta zbog menadžerskog igrača koji je nametnut Husrefu. Od Sarića mi nemamo ništa ali i da smo bez ikakvih šansi za europu on bi igrao. Jednostavno takav je dogovor i to je nešto što mene kao navijača Sarajeva nevjerovatno smeta.fks74 je napisao/la:Izvini ali malo se ne slazem s tobom. Saric igra samo zato sto je trwnutno u boljoj formi od Stanojevica. Momak je dobar, ali ne igra kao kada je tek dosao.haris004 je napisao/la:Vojnik kluba drži Sarića u prvih 11, dok je recimo Stanojević na klupi. O Heriću i Mustafiću ne treba ni trošiti riječi.
- Orangina85
- Kontakt:
Kladimo se da će doći neka hanuma! Feministički klub "Sarajevo"!Orangina85 je napisao/la:https://m.posao.ba/#!job;id=217981
Trbic dao otkaz valjda, nasao drugi posao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sabrina, samo nastavi dovoditi lutko - je li "hard road" ili nije - evo sanse da uliva svog "partnera"High je napisao/la:Kladimo se da će doći neka hanuma! Feministički klub "Sarajevo"!Orangina85 je napisao/la:https://m.posao.ba/#!job;id=217981
Sreca pa Sabrini nisu trazili pisani Engleski pri prijemu na poziciju
Imamo najjače konkurse na Zemlji.kengur je napisao/la:Sabrina, samo nastavi dovoditi lutko - je li "hard road" ili nije - evo sanse da uliva svog "partnera"High je napisao/la:Kladimo se da će doći neka hanuma! Feministički klub "Sarajevo"!Orangina85 je napisao/la:https://m.posao.ba/#!job;id=217981
Sreca pa Sabrini nisu trazili pisani Engleski pri prijemu na poziciju
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Otkaz sigurno nije dobioOrangina85 je napisao/la:https://m.posao.ba/#!job;id=217981
- Evolution87
- Kontakt:
Nismo pripadnici lgbt populacije, nemamo pravo da se prijavimo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Buraz pogledaj PP.Evolution87 je napisao/la:Nismo pripadnici lgbt populacije, nemamo pravo da se prijavimo.
Momci, selam/pozdrav iz sunčane Bugarske. Sunčev breg cijeli je bordo-bijeli!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Zapade mi za oko ovaj uslov "Nemate problema sa javnim nastupom (izjave za medije, moderiranje press konferencija)", pa kontam kako li nasa uvazena hamša from Sajmon Hejn ispuni ovaj uslov jer je pretpostavljam isti ili slican bio uslov i na njenom apliciranju za posao u nasem klubu, evo skoro je dvije godine kod nas u klubu na poziciji direktora nije ti sala, a niti jednom je nismo vidjeli da daje izjavu za neku TV ili portal, samo one izjave za portale sto mozemo procitati i to je to
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Uzivaj pasa, samo pazi se zmija i bivsa mi je tuskoroalen je napisao/la: Momci, selam/pozdrav iz sunčane Bugarske. Sunčev breg cijeli je bordo-bijeli!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li to ekskurzija ili kakav pohod? 
- Evolution87
- Kontakt:
Masinijada&Gradjevinijada
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,