@Bilall (moRe i za @Claricu

),
Robben je egoista. On u 3 utakmice ne može promijeniti filozofiju koju je gajio od Groningena, preko PSV-a, Chelsea i Reala. Ne može. Uostalom, nije li se on žalio kako "ne zna" igrati ovako? Kako je produktivniji kada je sebičan (al' ono njegovo sebičan, ne Messijevo)?
Robben je debalans u svakom timu. Pa ne moram vam ja govoriti za kojekakva sranja koja radi kada mu nije po volji.

Valjda znate za slučaj "Kroos".
Muller? Klasični Nijemac. Šuti, radi i ne buni se. Dijete Bayerna; neko ko od malih nogu zna značenje riječi disciplina. A, forma iz prva 4 kola mu ide u prilog. Dakle, budemo li računali da neće biti "out" kao prethodne godine kada s doka nije mogao pogoditi more, onda ne znam zašto bi neko forsirao sebičnog i "neuračunljivog" Robbena.
Ribery je igračina. Čovjek koji je najbolji "loptaš" u Bayernu. Doktorirao fudbal, što je pokazao i prethodne godine. Jači, produktivniji, bolji i kompletniji igrač od Robbena. Mah, Ribery je sigurno najkompletniji igrač u Bundesligi i biće sve dok Gotze ne dođe na svoje.
Eh, da se vratim na dio o "zacementiranoj" (gore je ta riječ bila
ovako napisana). Dakle, ne misli se bukvalno na svaku utakmicu, već na one važnije; na one gdje se lomi sezona. Kostur ekipe, što bismo rekli. Dakle, Neuer - Lahm, Alaba (ne brinite, znam da je povrijeđen), Boateng, Badstuber - Schweini, Ribery, Muller. Je l' to više od 2 ili 3 igrača koliko ste vi nabrojali? Jeste. Kostur svake ekipe se zna; a to što Clarice pokušava jeftinim forama i pričom o Cuenci, Alexisu i Villi nema nikakve veze. U Barceloni se zna kostur (Valdes - Alves, Pique, Mascherano (samo zbog Puyolovih godina i povreda) - Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi. Svi ostali ulijeću po potrebi. Dakle, više od 2. Mogu i Realov kostur, nije problem.
Vi se držite pojma "zacementirana" kao pijan plota.
A o (ne)gledanju utakmica drugom prilikom. Clarice se još uvijek nije riješio predrasuda i pretpostavki, a iste su majke svih zajeba.
Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”