dajemo Saponaru i Christantea na posudbe a dovodimo Jorginha, gdje prestaje logika počinje Galijani.francobaresi je napisao/la:Galliani je imao Jorginha praktički pred potpisom, ali nije htio iskeširati nešto više od 4 miliona € ako se ne varam.
Šteta, jer radi se o odličnom mladom igraču. Koji se odlično snašao u prvoj sezoni Serie A.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Kako je tako je. Žao mi je i Saponare i Cristantea koji ispaštaju zbog mutavog trenera.
Ali volio bi vidjeti i Jorginha u dresu Milana, jer samo je pitanje vremena kad će se evropski giganti početi raspitivati za njega, i uzeti ga Italijanima ispred nosa.
Ali volio bi vidjeti i Jorginha u dresu Milana, jer samo je pitanje vremena kad će se evropski giganti početi raspitivati za njega, i uzeti ga Italijanima ispred nosa.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ali stalno dovode nove nasljednike Kake, Sevcenka, Maldinija, Neste ili koga vec, a sve do jednog su se pokazali kao promasaji. Ne mozemo tako napredovati, jednostavno ne mozemo.
Trenutno nam treba stoper, pa valjda od tolikih prihoda mogu izdvojiti dvadesetak miliona i uzeti igraca kako spada, a ne da po klupi redamo Vergare i njemu slicne.
Eto, sredina i napad su nam vise-manje super pokriveni i nema potrebe za gomilanjem igraca, pa ni za tim Jorginhom.
Trenutno nam treba stoper, pa valjda od tolikih prihoda mogu izdvojiti dvadesetak miliona i uzeti igraca kako spada, a ne da po klupi redamo Vergare i njemu slicne.
Eto, sredina i napad su nam vise-manje super pokriveni i nema potrebe za gomilanjem igraca, pa ni za tim Jorginhom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Milan made €17.7mil. so far in CL from playing in play-off/Group stage, +2 wins and 3 draws +reaching round of 16.
Ovo je novac bez prihoda od ulaznica, sponzora ili TV-prava.
Ovo je novac bez prihoda od ulaznica, sponzora ili TV-prava.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trlja ruke Berlusconi na ove informacije 

Trlja on, ali nama nista ne znaci. Ionako ce misteriozno nestati.
Faraon opet van 2-3 sedmice.
Al' haj, sta smo sve pomisljali sinoc, ovo je i dobar epilog te price. A nista, on sto prije zaboraviti ovu godinu, sta drugo. Bit ce bolje... jer gore ne moze.
Faraon opet van 2-3 sedmice.
Al' haj, sta smo sve pomisljali sinoc, ovo je i dobar epilog te price. A nista, on sto prije zaboraviti ovu godinu, sta drugo. Bit ce bolje... jer gore ne moze.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sva sreca pa je upisao sinoc nastup u Ligi Prvaka,svasta bi mi bilo u glavi da nije 
A bio je savrseno zdrav do te povrede, proslu sezonu je cini mi se propustio samo jednu utakmicu, ali sad se bas neka nesreca navalila na njega. Imam osjecaj da ce sve krenuti na bolje, samo da zavrsi ova nesretna godina.
Negdje sam nacuo da je Zaccardo bio taj koji ga je polomio. Haj sto je sam od sebe smetalo u klubu, ali sto nam je poceo igrace sakatiti... e boze, boze, sta uvalismo medju nas.
Negdje sam nacuo da je Zaccardo bio taj koji ga je polomio. Haj sto je sam od sebe smetalo u klubu, ali sto nam je poceo igrace sakatiti... e boze, boze, sta uvalismo medju nas.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Prema svemu sudeći bit će dosta prometno ovog Januara u Milanu.
Jer osim Ramija i Honde očekuje se još dolazaka u Milan. Isključivo se radi o sredini terena i odbrani. Znači dva ili 3 nova igrača su jako moguća. S tim da će prednost imati igrač koji mogu igrati u LP-a, jer kao što svi znamo Monto i Muntari neće igrati u prvom meču. Tako da je i to razlog više za dovođenje igrača na sredini terena.
Da bi se to desilo neki igrači će morati otići, neki na posudbe a neki za stalno. Niang,Cristante,Vergara i Saponara su "osuđeni" na odlazak, ali samo se radi o posudbi. A ponuda kažu ne nedostaje.
Nocerino, Amelia te Zaccardo su igrači koji bi mogli otići za stalno,čak ni Matri nije siguran u ostanak(
).
Znači nekih 6-7 igrača će otići iz Milana ove zime, dok bi' 4-5 novih trebalo stići. A dva su već tu, Honda i Rami.
Jutros se piše da bi Marco Parolo trebao stići, odnosno jedan je od kandidata za sredinu terena. Te mladi Jorginho, kojeg želi dosta klubova iz Engleske.
Jer osim Ramija i Honde očekuje se još dolazaka u Milan. Isključivo se radi o sredini terena i odbrani. Znači dva ili 3 nova igrača su jako moguća. S tim da će prednost imati igrač koji mogu igrati u LP-a, jer kao što svi znamo Monto i Muntari neće igrati u prvom meču. Tako da je i to razlog više za dovođenje igrača na sredini terena.
Da bi se to desilo neki igrači će morati otići, neki na posudbe a neki za stalno. Niang,Cristante,Vergara i Saponara su "osuđeni" na odlazak, ali samo se radi o posudbi. A ponuda kažu ne nedostaje.
Nocerino, Amelia te Zaccardo su igrači koji bi mogli otići za stalno,čak ni Matri nije siguran u ostanak(
Znači nekih 6-7 igrača će otići iz Milana ove zime, dok bi' 4-5 novih trebalo stići. A dva su već tu, Honda i Rami.
Jutros se piše da bi Marco Parolo trebao stići, odnosno jedan je od kandidata za sredinu terena. Te mladi Jorginho, kojeg želi dosta klubova iz Engleske.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Gdje nadje ovo?francobaresi je napisao/la:Prema svemu sudeći bit će dosta prometno ovog Januara u Milanu.
Nocerino, Amelia te Zaccardo su igrači koji bi mogli otići za stalno,čak ni Matri nije siguran u ostanak().
Verati i jorginho bi extra dosli, smao ne vjerujem. HOnda, rami, fino zvuci
- francobaresi
- Kontakt:
Evo ovdje brate.
http://www.milannews.it/primo-piano/gen ... dii-130938" onclick="window.open(this.href);return false;
O mogućim i vjerovatnim odlascima.
http://www.milannews.it/calciomercato-m ... ana-130986" onclick="window.open(this.href);return false;
O dolascima.
http://www.milannews.it/primo-piano/gen ... dii-130938" onclick="window.open(this.href);return false;
O mogućim i vjerovatnim odlascima.
http://www.milannews.it/calciomercato-m ... ana-130986" onclick="window.open(this.href);return false;
O dolascima.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Za pocetak bi bio uspjeh otjerati neke, pa makar nikoga ne doveli.
Sad ozbiljno. Ovu trojicu poslati u neki klub gdje ce ustvari moci igrati i na kraju ih skupa sa Petagnom vratiti u klub. Onda na osnovu pokazanog odluciti da li ih prodati ili ne. Moze i Vergara sa njima.
Igracima poput Nocerina, Zaccarda, Matrija, Robinha, Amelie treba zahvaliti i poslati ih dalje. Ako ne sad, onda na ljeto. Nikakve posudbe, zamjene i ta sranja, samo novac dolazi u obzir.
Dovesti Jorginha da bude back up jer bi mogla uslijediti prava cistka na sredini terena, pokusati dovesti Coentraa ili dogovoriti neki deal oko Astorija. Znaci, samo pametne i promisljene kupovine igraca koji nam zaista trebaju. One Kucke, Lodiji i ostale pi.cke materine ne dolaze u obzir.
Sad ozbiljno. Ovu trojicu poslati u neki klub gdje ce ustvari moci igrati i na kraju ih skupa sa Petagnom vratiti u klub. Onda na osnovu pokazanog odluciti da li ih prodati ili ne. Moze i Vergara sa njima.
Igracima poput Nocerina, Zaccarda, Matrija, Robinha, Amelie treba zahvaliti i poslati ih dalje. Ako ne sad, onda na ljeto. Nikakve posudbe, zamjene i ta sranja, samo novac dolazi u obzir.
Dovesti Jorginha da bude back up jer bi mogla uslijediti prava cistka na sredini terena, pokusati dovesti Coentraa ili dogovoriti neki deal oko Astorija. Znaci, samo pametne i promisljene kupovine igraca koji nam zaista trebaju. One Kucke, Lodiji i ostale pi.cke materine ne dolaze u obzir.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam sta i da kazem za transfere.
Meni je to najmrzi period,kad novinari i mi i svi imamo milion informacija i nagadjanja,a na kraju nikom nista.
Cekat samo oficijalne potvrde i ne brinuti se previse (koliko god je to moguce).
Meni je to najmrzi period,kad novinari i mi i svi imamo milion informacija i nagadjanja,a na kraju nikom nista.
Cekat samo oficijalne potvrde i ne brinuti se previse (koliko god je to moguce).
Nisam nikako za slanje na posudbu Saponare. Pa momak je vec kompletan igrac samo mu treba dat da igra.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Galliani: "Honda specifically asked for the number 10 shirt, and we accepted his request."
Galliani: "Honda has to get his work permit first, so he will most likely get his debut against Sassuolo on January 12."

Galliani: "Honda has to get his work permit first, so he will most likely get his debut against Sassuolo on January 12."

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
On this day, Andriy Shevchenko won the Ballon D'OR
Koja je to masina bila

Koja je to masina bila

Jedan od najdrazih igraca koji su nosili crveno-crni dres 
Il Club più titolato al mondo!
sheva moj najdrazi igrac ikada, koja je to masina bila. svaka mu cast i hvala mu za sve sto nam je podario, radost, tugu ama bas sve... ziv ti bio majstore 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Koga bi u osmini da izvucete? Nisam citao, vjerujem da ima par stranica prije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

...