FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
2.1 miliona maraka bi trebao zeljo dobit od transfera dzeke u chelzi....to je skoro polovica koliko je kostat pokrivena juzna tribina
))

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ti u 30 dana od totalnog pesimiste do totalnog optimisteAlipasino je napisao/la:Provjerio kazu laznjak,hvala na brizi jeni potrebno.Odlicna pojacanja,tj bolje 2 kako treba nego gutu nekakvih polovnjaka pa sta bude.Nadat se da Adzem nece forsirat Zebu u prvih 11 i sad nas vidim kao favorite za titulu.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakva južna tribina, ima prioriteta prije nje.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Za mene top prioritet poslije terena i bilo cega (juga itd.) je krov na istokuJaozinho22 je napisao/la:Kakva južna tribina, ima prioriteta prije nje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
27.01. – FK Željezničar – Etar Veliko TarnovoZenzo je napisao/la:Kad se igraju ove prijateljske, hoce li biti kakav stream ?
31.01. – FK Željezničar – Dunajska Streda
04.02. – FK Željezničar – Zorya
Za stream ne znam, vidjećemo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Monci umri u najgorim mukama
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Ma hajde šta bude neka bude, ne ovisi nam klub od Džeke, iako bi fino bilo da stavimo u kasu koji milion onako neplanirano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice
, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.

Neg irfoo sta kazu sutra potpisuje Modic lazul ?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Jesu li to dojave iz Rima?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.

kad rijesi status u milanuNeymar11 je napisao/la:Neg irfoo sta kazu sutra potpisuje Modic lazul ?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
Ko je pratio Sevillu zna koliko cesto daje konfliktne odgovore u medijimaRaonffa je napisao/la:Jesu li to dojave iz Rima?irfo je napisao/la:Spavajte mirno, Dzeko napusta Romu do kraja sedmice, Monchi je uvijek i u Sevilli lagao.
Naravno da ne zavisi na stabilnim smo granama hvala bogu al za 2 miliona se mogu uraditi velike stvari.Raonffa je napisao/la:Ma hajde šta bude neka bude, ne ovisi nam klub od Džeke, iako bi fino bilo da stavimo u kasu koji milion onako neplanirano.
Razumijemo se.AirMike je napisao/la:Naravno da ne zavisi na stabilnim smo granama hvala bogu al za 2 miliona se mogu uraditi velike stvari.Raonffa je napisao/la:Ma hajde šta bude neka bude, ne ovisi nam klub od Džeke, iako bi fino bilo da stavimo u kasu koji milion onako neplanirano.
Nama opet ne daju ni izjave u antaliji, kamoli stream. Tako da na nas ne racunate. Mozda sta bude po zvanicnim, pitajte moncija.anonimni je napisao/la:27.01. – FK Željezničar – Etar Veliko TarnovoZenzo je napisao/la:Kad se igraju ove prijateljske, hoce li biti kakav stream ?
Ne daju vam samo iz naseg kluba ili opcenito ni od koga ne mozete uzet izjavu?admin je napisao/la:Nama opet ne daju ni izjave u antaliji, kamoli stream. Tako da na nas ne racunate. Mozda sta bude po zvanicnim, pitajte moncija.anonimni je napisao/la:27.01. – FK Željezničar – Etar Veliko TarnovoZenzo je napisao/la:Kad se igraju ove prijateljske, hoce li biti kakav stream ?
Samo iz vaseg kluba trenutno. Mozemo naravno iz svih drugih klubova i bice vjerovatno nekih prenosa ukoliko protivnici i organizator ne budu imali drugacije planove.
Jeste li pitali sta je razlog, zasto vam ne daju izjave?!admin je napisao/la:Samo iz vaseg kluba trenutno. Mozemo naravno iz svih drugih klubova i bice vjerovatno nekih prenosa ukoliko protivnici i organizator ne budu imali drugacije planove.
Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https://sportsport.ba/fudbal/krah-trans ... car/178111
A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
Ali hajde da ne kvarimo temu molim vas, ja sam samo htio da obavijestim o problemu da ne budemo kasnije optuzeni za bojkot (sto je bila i jedna od taktika ometanja nakon onog prvog teksta).
A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https://sportsport.ba/fudbal/propast-di ... ica/204260
Ali hajde da ne kvarimo temu molim vas, ja sam samo htio da obavijestim o problemu da ne budemo kasnije optuzeni za bojkot (sto je bila i jedna od taktika ometanja nakon onog prvog teksta).
Prvi tekst je sasvim okej ne znam sto su se bunili a drugi morate priznat je DNO DNA!admin je napisao/la:Jesmo. Nakon ovog teksta dobili smo ukor i upozorenje i krenula su ometanja https:///fudbal/krah-transfer-politike-fk-zeljeznicar/178111
A nakon ovog potpuna rampa na bilo kakve izjave bilo koga u zelji. https:///fudbal/propast-dinastije-misimovica/204260
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.