Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

el-fighter
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la el-fighter » 23 jul 2009, 15:11

Stoka neobrazovana, dabogda jednom bili smjenjeni sa tih funkcija. Ovo je više prevršilo svaku mjeru. Treba se dogovorit da niko neide na tekmu pa da nemaju šta opljačkat, onda će oni molit da se dođe i ulaznica će biti 5 KM.

SAVEZ NAPOLJE

NAŠA GUZICA JE ČIŠĆA OD VAŠIH OBRAZA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sportmaniac
Kontakt:

Post Postao/la sportmaniac » 23 jul 2009, 15:32

nema to duse sad su i ulaznice digli pa dokle vise taj savez da nas sve j... u zdrav mozak

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 23 jul 2009, 15:53

Ljudi pa moze li neko da kontaktira FTV ili BHT1 pa da oni naprave neki intervju sa njima ili sta ja vec znam(da objasne zasto su ovo uradili),da se ovo na TV stanicama procuje,jer ja mislim da sada 90% naroda ni ne zna da su cijene dignute za vise od 50% :x :x :x ...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jul 2009, 15:54

hebem im sve cigansko...... :x :x :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 jul 2009, 16:22

jbg sto je puno puno je...50 maraka....pa neko moze da zivi deset dana od toga...halalio bi i njih da znam da ce to da ide u korist naseg fudbala ali posto to ide u korist njih...nema sanse
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

_mirza_
Kontakt:

Post Postao/la _mirza_ » 23 jul 2009, 16:25

Treba pobit **** mamu ih j.... lopovsku.Da nece ni 1000 ljudi doc na utakmicu :evil: :twisted: :evil: :twisted:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 jul 2009, 16:47

Pripazite malo na nacin izrazavanja,i ja im spominjem svasta nesto ali ne na forumu zato bi zamolio i vas da se suzdrzite malo!
AMAR OSIM!!!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 23 jul 2009, 17:03

Savez peedderi! BOsnu ste nam sjebalii! SAVEZ NApOLJE NACIJO BUDI SE!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 23 jul 2009, 17:14

mamu im lopovsku....ccccc... :o
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jul 2009, 17:22

Pa relano sta se ocekivali. Banda na celu sa USljom vidjela da repki ide dobro da pobjedjujemo, jos ako se pobjedi Armenija svi ce zeljeti ici na utakmicu i oni su tu vidjeli svoju sansu. Jedina sansa je da izgubimo od Armenije pa da mafija spusti cjena (mada to ne bih volio).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2009, 18:01

Neće živjeti dovijeka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 23 jul 2009, 20:32

sta ste drugo mogli ocekivati od saveza,a ja bih usput i hebao mater onome ko bude na stadionu u tim mecevima gdje su nabili cjene karata,hvala

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 23 jul 2009, 20:45

jessus123 je napisao/la:Ljudi pa moze li neko da kontaktira FTV ili BHT1 pa da oni naprave neki intervju sa njima ili sta ja vec znam(da objasne zasto su ovo uradili),da se ovo na TV stanicama procuje,jer ja mislim da sada 90% naroda ni ne zna da su cijene dignute za vise od 50% :x :x :x ...
znas sto su ovo uradili,zato sto se boje nereda,nece niko platiti 40 km,i doci da baca baklje,radi gluposti
oni na ove dvije utakmice ocekuju gospodu,raju sa puno para,a ove "seljake,i papke" ce da ignorisu,odnosno ljude koji vole repku,ali jednostavno nemaju toliko novc da daju za kartu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 23 jul 2009, 23:48

lolo je napisao/la:
jessus123 je napisao/la:Ljudi pa moze li neko da kontaktira FTV ili BHT1 pa da oni naprave neki intervju sa njima ili sta ja vec znam(da objasne zasto su ovo uradili),da se ovo na TV stanicama procuje,jer ja mislim da sada 90% naroda ni ne zna da su cijene dignute za vise od 50% :x :x :x ...
znas sto su ovo uradili,zato sto se boje nereda,nece niko platiti 40 km,i doci da baca baklje,radi gluposti
oni na ove dvije utakmice ocekuju gospodu,raju sa puno para,a ove "seljake,i papke" ce da ignorisu,odnosno ljude koji vole repku,ali jednostavno nemaju toliko novc da daju za kartu
Mnogi od nas mogu i halaliti tih 50km,ali ovo je stvarno preslo sve granice,pa utakmice Njemacke nekostaju vise od 25-30€ a oni bi to kod nas,stvrano treba nekog naruciti da vise maknu ta g-o-vna iz saveza,pa nije normalno da ljudi moraju da rade 2 dana na ovakvim vrucinama za tu jednu ulaznicu,o majko sto me rodi pa zar 3-4 covjeka upravljaju cijelom nacijom,daj ljudi probudite se,idemo navijati za nasu Bosnu a njima cemo j-b-ati mater kad-tad,nece se ovo presutjeti siguran sam,a ovo sto ce ovdje zaraditi moze da ih kosta zivota mamu im j-e-bem :cry: place mi se (ne zbog tih cijena vec zbog tih majmuna)
Tracy McGrady!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2009, 07:47

Ne znam, meni(gledajuci ocima nekih Bosanaca) to uopste nije puno uzmemo li u obzir vrijednost te utakmice.
Znam da su tih 20 km puno za ucenike, ali za nekoga ko radi sigurno nije.
Par puta sa angazovao majstore(zidare, tesare) i njihova dnevnica je bila 80 km. Znaci, moraju odvojiti 1/4 dnevnice. Meni je varioc uzeo 20 km za 15 min. posla.
Evo, skoro je boksao Klicko i VIP karta u koju je ukljucen vip raum, kostala je 1.800E
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 24 jul 2009, 18:31

secer je napisao/la:Ne znam, meni(gledajuci ocima nekih Bosanaca) to uopste nije puno uzmemo li u obzir vrijednost te utakmice.
Par puta sa angazovao majstore(zidare, tesare) i njihova dnevnica je bila 80 km. Znaci, moraju odvojiti 1/4 dnevnice. Meni je varioc uzeo 20 km za 15 min. posla.
Evo, skoro je boksao Klicko i VIP karta u koju je ukljucen vip raum, kostala je 1.800E
Ma nije to puno kad bi ljudi samo te pare trosili na utakmice,valja hraniti porodicu,valja sto k-uraca platiti pa sad i ovolike cijene,meni licno je ovo previse iako imam hvala bogu dovoljno para da ovu ulaznicu platim i vjerovatno cu i platiti,ali mi je stvarno krivo za one kojima je BiH u srcu a nemogu brate odvojiti vise od 25-30km
Tracy McGrady!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 jul 2009, 19:16

secer je napisao/la:Ne znam, meni(gledajuci ocima nekih Bosanaca) to uopste nije puno uzmemo li u obzir vrijednost te utakmice.
hmmm mojne se sta uvrijedit ali su te ogulili momacki :D

mislim da je u zenici prosjecna plata 300-400 maraka pa skontaj koliko je onda 40km covjek sto hoce da ode na zapad sa dvoje djece mora izvalit skoro 200 maraka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2009, 19:24

@secer

Mislim da veoma dobro poznajes nas standard, cijena jeste visoka, ali opet ce se moci nekako skrpiti za ulaznicu. Sada ce 'fenseraj i sminkeraj' veoma lako doci do ulaznica, sto nije dobra stvar i mislim da ce ovo debelo uticati na samu paklenu atmosferu, koja je do sada bila na jednom veoma visokom nivou.

U poredjenju sa ostalima, ova ulaznica i nije skupa (20€), ali radnici npr. u Klasu imaju platu 250 KM (neredovnu), pa se skontaj...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 jul 2009, 19:27

Šta će tek biti kad šverceri pokupuju ulaznice, pa će onda ih prodavat narodu po duplo skupljoj cjeni. Oni znaju da bi ljudi platitli i po 100 KM da gledaju svoju reprezentaciju.

SAVEZ NAPOLJE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Micron i 16 gostiju.