Danas otis'o po njih....nemaju mog broja ebem im sve....
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- the scouser
- Kontakt:
Nadjoh ih danas jedva 
Jedan broj ost'o taman meni

Jedan broj ost'o taman meni

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
znal ko od vas zenicana gdje ima kupit finih muskih salova?
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakvih salova, od klubova ili ovi sminkerski ??Wolverine je napisao/la:znal ko od vas zenicana gdje ima kupit finih muskih salova?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma sminkerskih, od klubova ih imam pun ku*ac vise 

- rob do bagro
- Kontakt:
Imas u butiku Adi dosta finih salova, bas fensi salovi za pozelit. Onda imas u shopingu pogledaj i tamo gdje se prodaju dzempercici znades ofo ono
Imas dosta dobrih i na cijapi
Sala mala, ma sebi druze nadjes neki na netu, ako imas nekog vani pronadjes sebi na ebay-u ima ih vala kakvih hoces. Samo mojne uzimat tamo u Zenicanki, tamo ce ti reci da je onaj iz Kine original samo da bi prodali.

Imas dosta dobrih i na cijapi

Sala mala, ma sebi druze nadjes neki na netu, ako imas nekog vani pronadjes sebi na ebay-u ima ih vala kakvih hoces. Samo mojne uzimat tamo u Zenicanki, tamo ce ti reci da je onaj iz Kine original samo da bi prodali.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
mozel neko iskusniji da mi pojasni kako to ide preko e baya, psoto sam totalni levat po pitanju toga. kako se placa i jel to sigurno sve?
- rob do bagro
- Kontakt:
Imas ovdje objasnjenje http://www.gdjestokako.com/question/84/ ... .html.htmlWolverine je napisao/la:mozel neko iskusniji da mi pojasni kako to ide preko e baya, psoto sam totalni levat po pitanju toga. kako se placa i jel to sigurno sve?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Raja znali neko gdje se u Sa oficijelno mogu nabaviti jakne marke " Jack Wolfskin"?
raja, moze pomoc, gdje bi mogao nac pet-sest istih majica i šorceva, ono da liči na dres
treba mi za termina na fisu

Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
Vidi u Intersportu u Mercatoru, ja sam to tamo prije vidjao, ne znam da li ima sada...tenk je napisao/la:raja, moze pomoc, gdje bi mogao nac pet-sest istih majica i šorceva, ono da liči na dres![]()
nije valjda neka velika cijenaThe Game je napisao/la:Vidi u Intersportu u Mercatoru, ja sam to tamo prije vidjao, ne znam da li ima sada...tenk je napisao/la:raja, moze pomoc, gdje bi mogao nac pet-sest istih majica i šorceva, ono da liči na dres![]()
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

uzo preko e baya, 20 dolara.

isto preko e baya, 8 dolara.
25 dolara.
E jbg to ti ne bi znao reci, al dobrog kvaliteta su bili dresovi, tako da ti i nisam bas optimistican po tom pitanjutenk je napisao/la:nije valjda neka velika cijenaThe Game je napisao/la:Vidi u Intersportu u Mercatoru, ja sam to tamo prije vidjao, ne znam da li ima sada...tenk je napisao/la:raja, moze pomoc, gdje bi mogao nac pet-sest istih majica i šorceva, ono da liči na dres![]()

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Wolwerine: hoces li prodati kosulju?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
necu. kupit sebi. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
E jesi bezveze.Wolverine je napisao/la:necu. kupit sebi.

Neka, trebace tebi usluga?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ljudi trebaju mi sprinterice za tartan stazu znaci one sa "ekserima"..da li znate gdje bi ih mogao nabaviti i okolini i u samoj TUZLI...i koliko se krecu cijene...pozzz

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Faraon iz Visokog, JackW, Quartararo, VensanKasel i 12 gostiju.