11 veličanstvenih za trpanje na euro scenigavran je napisao/la:znam da ce me mnogi kritikovati ali zabole me.dakle:
ANTOLOVIC
COLIC B.
KVESIC
ZOLOTIC
BOGICEVIC
VASILIC
SVRAKA
BEKRIC
ADILOVIC
ZEBA
SELIMOVIC

11 veličanstvenih za trpanje na euro scenigavran je napisao/la:znam da ce me mnogi kritikovati ali zabole me.dakle:
ANTOLOVIC
COLIC B.
KVESIC
ZOLOTIC
BOGICEVIC
VASILIC
SVRAKA
BEKRIC
ADILOVIC
ZEBA
SELIMOVIC
Samo da dodam izmjene.. Nemoj zahatariti:gavran je napisao/la:znam da ce me mnogi kritikovati ali zabole me.dakle:
ANTOLOVIC
COLIC B.
KVESIC
ZOLOTIC
BOGICEVIC
VASILIC
SVRAKA
BEKRIC
ADILOVIC
ZEBA
SELIMOVIC
Kerla i Smajic su povrijedjeni pa ih nisam uvrstio,a nije ni u redu da svi budu iz ŽELJE zbog drugihchampions1921 je napisao/la:Samo da dodam izmjene.. Nemoj zahatariti:gavran je napisao/la:znam da ce me mnogi kritikovati ali zabole me.dakle:
ANTOLOVIC
COLIC B.
KVESIC
ZOLOTIC
BOGICEVIC
VASILIC
SVRAKA
BEKRIC
ADILOVIC
ZEBA
SELIMOVIC
STANIC
JAMAK
CUTUK
HODZIC
BRKOVIC
SMAJIC
E.COLIC
![]()
![]()
Zanimljivo da niko nije Kerlu uvrstio u prvih 11.. Vjerovatno najbolji stoper lige..
gavran je napisao/la: Kerla i Smajic su povrijedjeni pa ih nisam uvrstio,a nije ni u redu da svi budu iz ŽELJE zbog drugih
onda si trebo stavit još :gavran je napisao/la:Kerla i Smajic su povrijedjeni pa ih nisam uvrstio,a nije ni u redu da svi budu iz ŽELJE zbog drugihchampions1921 je napisao/la:Samo da dodam izmjene.. Nemoj zahatariti:gavran je napisao/la:znam da ce me mnogi kritikovati ali zabole me.dakle:
ANTOLOVIC
COLIC B.
KVESIC
ZOLOTIC
BOGICEVIC
VASILIC
SVRAKA
BEKRIC
ADILOVIC
ZEBA
SELIMOVIC
STANIC
JAMAK
CUTUK
HODZIC
BRKOVIC
SMAJIC
E.COLIC
![]()
![]()
Zanimljivo da niko nije Kerlu uvrstio u prvih 11.. Vjerovatno najbolji stoper lige..
Vjeruj mi da sto se tice individualnog kvaliteta i niste bas tolko dominantni kolko ti se cini.I s.cs.port (a znamo ko ga uredjujuje) je svrstao vise igraca Sarajeva od igraca Zelje u tim polusezoneKrajPrice je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da u Zelji igra minimalno 5 igraca od idealnog tima!
U ostalom rezultati sve govore.
Po meni ovako bi izgledao sastav.
Antolovic
B.Colic Vasilic Torlak Kvesic
Svraka Zolotic
Bekric Zeba Guza
Adilovic
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83 i 18 gostiju.