1/8 - Njemačka-Engleska
Moderator/ica: admin
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: 1/8 - Njemačka-Engleska
ne navijam ni za jedne al kakvih budala ovdje ima to nije normalno, i da ima pravih moderatora pola bi ih već bilo u BANani, njemci ubili igrom, gol jest poništen al opet i s tim englezi nisu ništa pokazali, to je kad ti ligu drže strani treneri i strani igrači, pa svi misle kako su ti prosječni englezi top klasa, jer su plaćeni svi po 30 i više miliona.
a ova budala što napada navijače njemačke nezna očito da je ta zemlja najviše pomogla Bih u ratu, najviše izbjeglica primila, para dala, donacija i sto drugih stvari, dok nam englezi i dan danas hapse ljude po aerodromima zbog navodnih zločina s kojim veze nemaju, milsi o tome isnare konjino kad moram i ja vrijeđati. (u njemačkoj nikad u životu bio nisam inače)
a ova budala što napada navijače njemačke nezna očito da je ta zemlja najviše pomogla Bih u ratu, najviše izbjeglica primila, para dala, donacija i sto drugih stvari, dok nam englezi i dan danas hapse ljude po aerodromima zbog navodnih zločina s kojim veze nemaju, milsi o tome isnare konjino kad moram i ja vrijeđati. (u njemačkoj nikad u životu bio nisam inače)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Bečki Kongres je napisao/la:Hej, pa ljudi prikazuju dosta toga. Prikazivali su i šut Maria Gomeza koji je otišao preko gola. Da li to znači da je bio korner? Naravno da ne znači.AYAN je napisao/la: Hajd sad ti meni onda objasni, zbog čega je režiser koristio grafički prikaz ofside-a, ukoliko za takvo nešto nije bilo potrebe na osnovu pravila?
Naravno, postoji mogućnost da i režiser ne zna to pravilo(ne bi me čudilo, ipak je režiser, a ne fudbalski stručnjak), tako da...I veeeeeeliki Igor Kristić je ubijeđen da je gol neregularan. Mogu samo zamisliti kako će reagovati kada mu neko začepi usta. Moj savjet, pročitajte pravila o offside-u, ili čak pogledajte večerašnju emisiju na HRT2 u kojoj će gospodin Beusan govoriti o ovoj situaciji.
@Isnar
Dobro, Winston Churchille. Shvatili smo.
I mene je zbunio grafički prikaz offsidea, ipak si u pravu...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Principatus
- Kontakt:
Potpis.tony-mortale je napisao/la: a ova budala što napada navijače njemačke nezna očito da je ta zemlja najviše pomogla Bih u ratu, najviše izbjeglica primila, para dala, donacija i sto drugih stvari, dok nam englezi i dan danas hapse ljude po aerodromima zbog navodnih zločina s kojim veze nemaju, milsi o tome isnare konjino kad moram i ja vrijeđati. (u njemačkoj nikad u životu bio nisam inače)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kao prvo drago mi je zbog Engleskih novinara, kao drugo zbgo njihovih arogantnih igraca, kao trece zbog nekih forumasa ovdje (koji bih trebali dobiti bananu). Isto tako moram priznati da sam pogrijesio kod procjene rezultata, Nijemci imaju potencijal da dominiraju fudbalom narednih godina, isto tako moram priznati da sam pogrijesio kada sam kritikovao pozivanje Muellera, ali me je on demantovao. Sto se tice same utakmice Oezil i Klose su ovo lagano mogli rjesiti prije gola Podolskog i ne bih bilo nekih stresova i nerviranja u daljem toku utakmice, no i ovako je odlicno. Glavni krivac za sve je covijek iza sjene pod imenom URS SIEGENTHALER.
Naravno GL-u je sigurno drago jer je potvrdio jos jednom svoju izrecenu recenicu.
PS: Bolji smo od Engleza, mi smo samo primili tri komada.

Naravno GL-u je sigurno drago jer je potvrdio jos jednom svoju izrecenu recenicu.
PS: Bolji smo od Engleza, mi smo samo primili tri komada.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
tony-mortale je napisao/la:ne navijam ni za jedne al kakvih budala ovdje ima to nije normalno, i da ima pravih moderatora pola bi ih već bilo u BANani, njemci ubili igrom, gol jest poništen al opet i s tim englezi nisu ništa pokazali, to je kad ti ligu drže strani treneri i strani igrači, pa svi misle kako su ti prosječni englezi top klasa, jer su plaćeni svi po 30 i više miliona.
Za ovo svaka cast, meni je Njemacka mnogo vise dala nego ova bijedna Bosna u kojoj zivim ali eto neki to ne shvataju ili nece da shvate, a ja sam u Njemackoj zivio 7 godina i imao sam sve, i onda mi dodje neki balavac i kaze kako mozes navijati za Svabe, a likovi navijaju za Argentinu,Brazil itd nisu je na TVu vidjeli a to je normalno ? A Englezi su mi uvijek bili najmrza nacija nemoj koga da uvrijedim ali tako je to

Zasluzena pobjeda Njemacke kad se sve sabere. Nadam se da ce stradati sto prije. O Engleskoj necu puno pricati, jer sam vec rekao sta je glavni razlog ovakve igre. Ima cini mi se tamo na topicu grupe C. Sto se tice nepriznatog gola Lamparda... je li to neko stvarno izenenađen time?
I o ovome sam vec govorio nakon prve utakmice Njemacke na ovom turniru. Standardno, sto bi se reklo.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nema se šta više pricati.
Sve smo vidjeli u prenosu, englezi jesu ošteceni za gol ali Njemacka je bila mnogo bolji tim u oba poluvremena, bolje vezla igra ,imala mnogo više šansi i naravno da je pobjeda sasvim zaslužena.
Sve smo vidjeli u prenosu, englezi jesu ošteceni za gol ali Njemacka je bila mnogo bolji tim u oba poluvremena, bolje vezla igra ,imala mnogo više šansi i naravno da je pobjeda sasvim zaslužena.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da si momak razmislio bi sta bi uradio,ali posto si dijete,razumljivo jeIsnar je napisao/la:Samo nacisticka mraka od jugosvapskih idiota koji se povlace po ovom sajtu moze da slavi najvecu kradju u historiji sporta... da sam nijemac odreko bih se svoje nacionalnosti...
CRKNITE IDIOTI DIJASPORAšKI!!!

P.S Gol Klose-a nije bio iz offsidea..To je isto kao kad izvodis aut a igrac u offsideu

Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 27 jun 2010, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
A C A B !
@tony - sve si mu rekao, bravo. Neka ga, mlad je, ima vremena za njega.
Vi se jos malo prosipajte da li je bio ofsajd ili ne
, ja odoh odavde s osmijehom na licu, kakav mi je bio citavo posljepodne.
Veceras na miru cekati narednog protivnika.
Vi se jos malo prosipajte da li je bio ofsajd ili ne

Veceras na miru cekati narednog protivnika.

Vom Jäger zum Gejagten
Sto mjestate politiku i sport ja navijam i uvijek cu navijati za Englesku i Skotsku i Irsku zbog nacina igre(kojeg Englezi na ovom svijetskom nisu pokazali), cvrsto, muski, brzo, jako, a sad ko nam je pomagao vise to su price za neke druge forume...booty-king je napisao/la:I NE SAMO TO,koliko je bosnjaka i hrvata poubijano na bleiburgu zbog tih istih engleza...ali nema veze...ahahh a najsmjesniji je onaj sto kaze kolijevka nacizma...a to sto je engleska smrdljiva kraljica pobila pola afrike i irske za to nista...djeca ovih danatony-mortale je napisao/la:ne navijam ni za jedne al kakvih budala ovdje ima to nije normalno, i da ima pravih moderatora pola bi ih već bilo u BANani, njemci ubili igrom, gol jest poništen al opet i s tim englezi nisu ništa pokazali, to je kad ti ligu drže strani treneri i strani igrači, pa svi misle kako su ti prosječni englezi top klasa, jer su plaćeni svi po 30 i više miliona.
PS: Na Bleiburgu su pobijeni fasisti i neka su

- tony-mortale
- Kontakt:
ma ja za njemce uopšte ne navijam, al bili su triput bolji to će priznati svaki englez a onda se nađe par pubertetlija pametnih sa pričom pokradena engleska,
comonwealt, engleska dominira i ta glupa priča, a ta ista engleska u cijeloj svojoj istoriji nije ništa uradila pozitivno za našu zemlju.
malom mileru svaka čast, mislio sam da je on čisto prosječan igrač al očito sam se prešao u vezi njega, a ozil je top klasa to se zna već par godina
comonwealt, engleska dominira i ta glupa priča, a ta ista engleska u cijeloj svojoj istoriji nije ništa uradila pozitivno za našu zemlju.
malom mileru svaka čast, mislio sam da je on čisto prosječan igrač al očito sam se prešao u vezi njega, a ozil je top klasa to se zna već par godina
joj kakvi sve likova i komentara ima na ovoj temi, pominje se hitler, churchill, da su englezi krivi za bleiburg
, bih vs engleska(politicki) i slicne gluposti
sto se tice same utakmice, zasluzena pobjeda svaba - ovi engleski igraci sramota njihove nacije!

sto se tice same utakmice, zasluzena pobjeda svaba - ovi engleski igraci sramota njihove nacije!
- mighty_reds
- Kontakt:
cestitke Nijemcima nema tu sta jest da navijam za Englesku al ova Engleska nije ni zasluzila da ode dalje....ponisten jest cist gol Lamparda i ko kaze da to ne bi nista promijenilo laze s.ere il ne poznaje fudbal...2-0 je najgore vodstvo koje tim moze imat i da je engleska stigla do 2-2 za nekih 5 minuta mislim da bi bilo drugacije..dal bi Engleska prosla ne znam al sigurno ovi ne bi dali 4 gola...meni su glavni krivci za ovakav rezultat medij engleski koji su konstantno dizali englesku u favorite da bi i ovi na kraju pomislili da jesu...i kriv mi je Capello koji forsira Gerrarda na lijevom krilu (nikad je igrao nije) i sto mu Heskey ulazi kad treba napast..igrac sa 5 golova po sezoni
sretno Njemackoj jbg ovo ce bit vrlo dobra reprezentacija za dvije godine ipak mislim da na ovom prvenstvu ne mogu osvojit..pozz 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
"Go jeste ponisten u vaznom trenutku, i sigurno je imao uticaja na daljnu igru. Ali nije bio presudan. Njemacka je bila bolji tim i mi smo igrali lose."
"Go jeste ponisten u vaznom trenutku, i sigurno je imao uticaja na daljnu igru. Ali nije bio presudan. Njemacka je bila bolji tim i mi smo igrali lose."
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ipak ovi sa foruma su veci strucnjacidrop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :

- Nail for Real
- Kontakt:
Nakon ovoga ja se ne bih oglasavao.drop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA....
Geoff Hurst, presudni 'gol' finala SP-1966, Engleska - Njemačka = 4:2 !

Geoff Hurst, presudni 'gol' finala SP-1966, Engleska - Njemačka = 4:2 !

Bosno moja poharana....
Meni je Njemačka draga zbog toga što mnogi naši igrači tamo hljeb zarađuju i njemci ih dižu u zvijezde, čak su popularniji od najvećih njemačkih zvijezda tamo.
Međutim Englezi imaju jednu sjajnu generaciju, ali ipak mora se priznat, ubili su ih njemci kontrama.
Englezima je falilo akcije u napadu, Runi imo jedan šut prema golu. Jbg tako se ne pobjeđuje.
Mada žao mi je što se ova utakmica nije igrala barem u polufinalu...
Međutim Englezi imaju jednu sjajnu generaciju, ali ipak mora se priznat, ubili su ih njemci kontrama.
Englezima je falilo akcije u napadu, Runi imo jedan šut prema golu. Jbg tako se ne pobjeđuje.
Mada žao mi je što se ova utakmica nije igrala barem u polufinalu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
au al ih njemci razmontiraše samo tako
Ja onog Igora "the idiot" Kristića. Pa koji je to mutant majko moja. Pored toga što izvaljuje neviđene gluposti ima još obraza nervirati gledaoce favoriziranjem nekog tima. Mogu samo misliti kako je nervirao navijače njemačke onim ofirnim podržavanjem engleza.
Samo šteta što će se Argentina i Njemačka sastati već u četvrtfinalu, naravno pod uslovm Argentina to večeras odradi u šta nimalo ne sumnjam. To su dvije repke koje su najviše pokazale i stvarno će šteta biti što će jedan od to dvoje završiti takmičenje.

Ja onog Igora "the idiot" Kristića. Pa koji je to mutant majko moja. Pored toga što izvaljuje neviđene gluposti ima još obraza nervirati gledaoce favoriziranjem nekog tima. Mogu samo misliti kako je nervirao navijače njemačke onim ofirnim podržavanjem engleza.
Samo šteta što će se Argentina i Njemačka sastati već u četvrtfinalu, naravno pod uslovm Argentina to večeras odradi u šta nimalo ne sumnjam. To su dvije repke koje su najviše pokazale i stvarno će šteta biti što će jedan od to dvoje završiti takmičenje.

- tony-mortale
- Kontakt:
al zapravo nije ni bilo gola lamparda sve se fino vidi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.