Naravno GL-u je sigurno drago jer je potvrdio jos jednom svoju izrecenu recenicu.
PS: Bolji smo od Engleza, mi smo samo primili tri komada.
Moderator/ica: admin
tony-mortale je napisao/la:ne navijam ni za jedne al kakvih budala ovdje ima to nije normalno, i da ima pravih moderatora pola bi ih već bilo u BANani, njemci ubili igrom, gol jest poništen al opet i s tim englezi nisu ništa pokazali, to je kad ti ligu drže strani treneri i strani igrači, pa svi misle kako su ti prosječni englezi top klasa, jer su plaćeni svi po 30 i više miliona.
a ova budala što napada navijače njemačke nezna očito da je ta zemlja najviše pomogla Bih u ratu, najviše izbjeglica primila, para dala, donacija i sto drugih stvari, dok nam englezi i dan danas hapse ljude po aerodromima zbog navodnih zločina s kojim veze nemaju, milsi o tome isnare konjino kad moram i ja vrijeđati. (u njemačkoj nikad u životu bio nisam inače)
Da si momak razmislio bi sta bi uradio,ali posto si dijete,razumljivo jeIsnar je napisao/la:Samo nacisticka mraka od jugosvapskih idiota koji se povlace po ovom sajtu moze da slavi najvecu kradju u historiji sporta... da sam nijemac odreko bih se svoje nacionalnosti...
CRKNITE IDIOTI DIJASPORAšKI!!!
Sto mjestate politiku i sport ja navijam i uvijek cu navijati za Englesku i Skotsku i Irsku zbog nacina igre(kojeg Englezi na ovom svijetskom nisu pokazali), cvrsto, muski, brzo, jako, a sad ko nam je pomagao vise to su price za neke druge forume...booty-king je napisao/la:I NE SAMO TO,koliko je bosnjaka i hrvata poubijano na bleiburgu zbog tih istih engleza...ali nema veze...ahahh a najsmjesniji je onaj sto kaze kolijevka nacizma...a to sto je engleska smrdljiva kraljica pobila pola afrike i irske za to nista...djeca ovih danatony-mortale je napisao/la:ne navijam ni za jedne al kakvih budala ovdje ima to nije normalno, i da ima pravih moderatora pola bi ih već bilo u BANani, njemci ubili igrom, gol jest poništen al opet i s tim englezi nisu ništa pokazali, to je kad ti ligu drže strani treneri i strani igrači, pa svi misle kako su ti prosječni englezi top klasa, jer su plaćeni svi po 30 i više miliona.
a ova budala što napada navijače njemačke nezna očito da je ta zemlja najviše pomogla Bih u ratu, najviše izbjeglica primila, para dala, donacija i sto drugih stvari, dok nam englezi i dan danas hapse ljude po aerodromima zbog navodnih zločina s kojim veze nemaju, milsi o tome isnare konjino kad moram i ja vrijeđati. (u njemačkoj nikad u životu bio nisam inače)
Ipak ovi sa foruma su veci strucnjacidrop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
"Go jeste ponisten u vaznom trenutku, i sigurno je imao uticaja na daljnu igru. Ali nije bio presudan. Njemacka je bila bolji tim i mi smo igrali lose."
Nakon ovoga ja se ne bih oglasavao.drop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
"Go jeste ponisten u vaznom trenutku, i sigurno je imao uticaja na daljnu igru. Ali nije bio presudan. Njemacka je bila bolji tim i mi smo igrali lose."

Nail for Real je napisao/la:Nakon ovoga ja se ne bih oglasavao.drop je napisao/la:Evo šta je maloprije izjavio sam selektor Engleske Capello :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.