Football Manager 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Bosco
Kontakt:

Re: Football Manager 2011

Post Postao/la Bosco » 10 nov 2010, 11:30

VELA je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Pošto sam ja dobar čovjek eo vam link za "pravi" FM, instalacija na engleskom i sve i save sa ruskog vam radi ovdje.Nisam nikad bio cicija, neću ni sad. :mrgreen:
http://www.partis.si/torrent/podrobno/141309
Kad se sve ovo poskida treba li to sprziti na cd
Vrati se par stranica unazad, na moj prvi link i skini taj, ovaj mi je frend skino i kaže sve ok, a onaj sam ja skino i sve radi ok. ;)

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 10 nov 2010, 11:36

bosco dokle si prijatelju ? :D

koja godina ? :D

ja evo poceo sa chelse-om,doveo neymar-a,Lukaku,mousa sisoko :oops:

Prvi sam nakon 3 kola :twisted:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 nov 2010, 11:40

junioR je napisao/la:bosco dokle si prijatelju ? :D

koja godina ? :D

ja evo poceo sa chelse-om,doveo neymar-a,Lukaku,mousa sisoko :oops:

Prvi sam nakon 3 kola :twisted:
Završio sam prvu sezonu, osvojio ligu ubjedljivo i osvojio Carling cup, ispo u LP u osmini finala od Marseja i u FA cupu ispo od Nottm Foresta u prvom kolu na Emiratesu izgubio 2:0. :mrgreen: .Doveo sam samo jedno pojačanje, Igora Akinfeeva, kasnije ću ovom malom pitaru postavit neke screenshotove.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 nov 2010, 11:41

Bosco moj ti je savjet kupio lukakua ;) i ocekujem te ss-ove :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 nov 2010, 11:43

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bosco moj ti je savjet kupio lukakua ;) i ocekujem te ss-ove :D
Ma kakav crni Lukaku, ima da Bendtner proigra ili ništa.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 10 nov 2010, 11:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bosco moj ti je savjet kupio lukakua ;) i ocekujem te ss-ove :D
Lukaku u 3 utakmice 4 gola :D:D

nekad me iznervira,al masina je :D

jedva cekam da vidim ss-ove :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 nov 2010, 11:51

pa daj i ti svoje ccc :roll: i cuo sam od svih da je lukaku masina svi ga dovode

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2010, 12:00

postavit cu ja SS svoje igre sa Chelseaom na Demo verziji...pobijedio Manchester Utd u Super Kupu, Arsenal,Liverpool i Man Utd u ligi i Reala u CL. Sve lagane pobjede.Taktika je malo nekonvencionalna :D .
Sto se tice pojacanja u Chelsea treba dovesti Chiellinija (oko 30 miliona na 48 mjeseci), jednog jakog napadaca(target man) za klupe tipa Iaquinte ,centralong veznog jakog u oba pravca (Arturo Vidal ili Marchisio) i onog golmana Ma Kalambay zbog Home grown pravila...prodat Hilarija i P.Ferreiru pod hitno :D

Lukakua sam ja doveo u Chelsea , i kod mene il se ne uklapa u formaciju il samo meni nece da igra ,katastrofa za sad, promasena investicija a igrao je 3.-4 pripremne i 4-5 utakmica u sezoni, dao cini mi se jedan ili ni jedan gol .
Toliko me iznervirao da sad igraju Sturridge i Iker Munian kojeg sam isto doveo kada odmaraju Anelka i Drogba.
Tu sam gresku na Demo verziji napravio, dao sam ogromne pare za Lukakua i Muniana a ni jedan nije ispunio ocekivanja, zato kazem cim nabavim igricu njih necu dovoditi vec spica tipa Iaquinte.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 10 nov 2010, 12:02

Jeste da sam tek poceo,al evo ti druze.
znaci ovo ce lukaki biti 2 utakmica da pocne u prvih 11:
igrao je samo 1 od 3 u prvih 11 :oops:

Lukaku: http://slike.hr/slike/lukaku_aaa17.jpg.html

Neymar: http://slike.hr/slike/neymar_94c4a.jpg.html

Moussa : http://slike.hr/slike/moussa_64d39.jpg.html

Ekipa sad protiv salzburga u ligi prvaka: http://slike.hr/slike/ekipa_73ff4.jpg.html

To je to od kupovine igraca,i vjeruj mi najvise sam od njih zadovoljan Neymar-om..mali je masina :)

Evo ti utakmice,prijateljske sam eksperimentisao,a man utd sam izgubio vodeci 2:0 i mjenjauci ekipu :/

evo link : http://slike.hr/slike/prijateljske_bc1a6.jpg.html

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 nov 2010, 12:04

Evo screenshotovi.

Konačan poredak na tabeli
Pojačanja
2 transfera su moja, a Martinez i Silva su već programirana pojačanja, ;) i Santu Cruza sam vratio čim se Bendtner oporavio.

Tim kad je zdrav :mrgreen:

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 10 nov 2010, 12:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:postavit cu ja SS svoje igre sa Chelseaom na Demo verziji...pobijedio Manchester Utd u Super Kupu, Arsenal,Liverpool i Man Utd u ligi i Reala u CL. Sve lagane pobjede.Taktika je malo nekonvencionalna :D .
Sto se tice pojacanja u Chelsea treba dovesti Chiellinija (oko 30 miliona na 48 mjeseci), jednog jakog napadaca(target man) za klupe tipa Iaquinte ,centralong veznog jakog u oba pravca (Arturo Vidal ili Marchisio) i onog golmana Ma Kalambay zbog Home grown pravila...prodat Hilarija i P.Ferreiru pod hitno :D

Lukakua sam ja doveo u Chelsea , i kod mene il se ne uklapa u formaciju il samo meni nece da igra ,katastrofa za sad, promasena investicija a igrao je 3.-4 pripremne i 4-5 utakmica u sezoni, dao cini mi se jedan ili ni jedan gol .
Toliko me iznervirao da sad igraju Sturridge i Iker Munian kojeg sam isto doveo kada odmaraju Anelka i Drogba.
Tu sam gresku na Demo verziji napravio, dao sam ogromne pare za Lukakua i Muniana a ni jedan nije ispunio ocekivanja, zato kazem cim nabavim igricu njih necu dovoditi vec spica tipa Iaquinte.
Ma prijatelju ja vise volim mlade igra :D

zato cu sad ovu sezonu vise forsirati,lukaku-a,Kakutu,Brumu,moussa sisoka,Mikel-a,neymar-a i te :D

jer nekako jedino mi tad bas bude zanimljivo,bice izgubljeni al jbg..to je igra :D

hajd stavi ss sto prije da vidim tu instituciju :D :D

nadam se da ces sto prije dobiti FM11 ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 nov 2010, 12:14

Ja inace kod fudbalskih igrica forsiram mlade igrace ne volim polovnjake ;)

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 10 nov 2010, 12:17

pa i ja isto,hajde stavi ss-ove da vidim kakav si ti :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 nov 2010, 12:17

Bosco je napisao/la:Evo screenshotovi.

Konačan poredak na tabeli
Pojačanja
2 transfera su moja, a Martinez i Silva su već programirana pojačanja, ;) i Santu Cruza sam vratio čim se Bendtner oporavio.

Tim kad je zdrav :mrgreen:
Kako to da ti Chamack igra krilo ?! Kako to da ti TV igra desnog štopera kada je ljevak ?! Pokušaj to dvoje izmjenut i bit će bolje :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 nov 2010, 13:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:postavit cu ja SS svoje igre sa Chelseaom na Demo verziji...pobijedio Manchester Utd u Super Kupu, Arsenal,Liverpool i Man Utd u ligi i Reala u CL. Sve lagane pobjede.Taktika je malo nekonvencionalna :D .

otidji ba u twins na sjenjaku za 10 minuta ti sprze das 3 Km i igras :D

P.S. mozes i nastavit to sa demo verzije

zeha26
Kontakt:

Post Postao/la zeha26 » 10 nov 2010, 16:08

Društvo
uzeo ja u Net klubu igricu 3 kere dao :)
i lik mi govori da imam krek na CDu !
ja instalirao kod kuce,,,,a na CD-u nema kreka ! ( ili ja nezz naci,,,,mozda se drugacije zove i nije slika od FM-a :( )
vidim neke linkove šaljete al niš nesmijem da skidam,,,,pošto sam stalno u škripcu sa limitom !
nesmijem rizikovati i skinuti,,,,,,,

MOLIM POMOĆ ili savijet :)

btw. kako da znam jel mi Ruska Verzija ili nije,,,,,,i ovo neš verzija 11 i verzija 11.1 i to mi je nejasno :)

narode POMAGAJTE :)

CFC1905
Kontakt:

Post Postao/la CFC1905 » 10 nov 2010, 16:17

Kakav je problem sa tom Russian verzijom??? ja ne vidim da ima ikakvih mana osim što igrači dobivaju nekad previše žutih kartona.. a i kakva je razlika sa patchom i bez njega??? :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 10 nov 2010, 16:21

E raja veliki sam fan pesa i sve sam pes soocere igrao al menagere nisam nikad pa bi volio probati malo i managera zelim samo da pitam kako se utakmice gledaju mogu li u 3d ili samo gledas one tacke ?
Samo jedan klub Velež Mostar

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 nov 2010, 17:15

Prva sezona
slika

Uploaded with ImageShack.us
Druga sezona transferi jest da nije gotov transfer rok,ali ne mislim više nikog,a i nemam para možda jedan dobar stoper ne bi bio loš :?
slika

Tabela nakon prve sezone zadovoljan sam da mi je i ovu sada vako završit.
Još sam igrao polufinale lige prvaka,pomeo sam sve u liga kupu u finalu Chelsea 2:0 dobio,a u FA kupu sam na početku ispao od Mboroa u prvoj rundi 3:0 izgubio :lol:
slika

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 10 nov 2010, 17:29

joj evo skidam drugi part sa free zone,,, još dva i patch i crack i da malo zaigram managera nakon starog fa premier league 2002 koji sam deinstalirao ima 4-5 godina :D

e da sjećam se da sam igrao jedan ja mislim 2006 i to malo i to demo :D ma ni ne sjećam se :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.