Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
B.I.N.G.O.
There is a lad called Edin
Plays football down our way
He comes from Sarajevo
And Dzeko is his name
D.Z.E.K.O.
D.Z.E.K.O.
D.Z.E.K.O.
And Dzeko is his name
There is a lad called Edin
Plays football down our way
He comes from Sarajevo
And Dzeko is his name
D.Z.E.K.O.
D.Z.E.K.O.
D.Z.E.K.O.
And Dzeko is his name
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
---------------------Hart-----------------------------
-Richards---K.Toure---Lescott----Kolarov--------
------------Y.Toure-----De Jong-------------------
------------------Silva----------------------------
--Tevez----------------------Balloteli--------
----------------Dzeko----------------------

-Richards---K.Toure---Lescott----Kolarov--------
------------Y.Toure-----De Jong-------------------
------------------Silva----------------------------

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[quote="EdinTM87"]---------------------Hart-----------------------------
-Richards---K.Toure---Kompany----Kolarov--------
---------------------Y.Toure------------------------
-Milner/A.Johnson------------Silva----------
Ja mislim da ce prije vako biti valjda
Ja mislim da ce prije vako biti valjda

Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 11 jan 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Tesko da ce igrati bez sa tri napadaca, a bez dva destruktivca, jednom je Mancini rekao da De Jong i Barry moraju igrati, sad ce neko morat ispast, a Company ili Lescott svejednoDAVID VILLA 7' je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:---------------------Hart-----------------------------

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ma znam da ce biti na slatik dilemamaEdinTM87 je napisao/la:Tesko da ce igrati bez sa tri napadaca, a bez dva destruktivca, jednom je Mancini rekao da De Jong i Barry moraju igrati, sad ce neko morat ispast, a Company ili Lescott svejednoDAVID VILLA 7' je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:---------------------Hart-----------------------------
----yaya----de jong/barry--
------silva------
Al pogledaj sad klupu
Milner,A.Johnson,barry/de jong
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Jbg
Ko im je kriv kad kupuju k'o ludi, mogli bi koga Zelji poslat 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta je sto neki igraci moraju ostati na klupi a da nisu nimalo losiji od onih koji ce imati priliku da igraju.
Ali, bilo kako bilo, nama je najbitnije da nas Dzekson ima zagarantovano mjesto.
Ali, bilo kako bilo, nama je najbitnije da nas Dzekson ima zagarantovano mjesto.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
mozda krene i sa 4-4-2EdinTM87 je napisao/la:JbgKo im je kriv kad kupuju k'o ludi, mogli bi koga Zelji poslat
-----------------------hart---------
Richards-----Kompany-------Toure------Kolarov
Barry-------Yaya-----De Jong---------silva---
---------Tevez-----------Dzeko
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Posalju Zelji 2-3 prosjecna igraca, oni im daju plate, a ja njima saljem dobre ribe svake sedmice 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pa da im Amar Osim nabije malo kondicije.EdinTM87 je napisao/la:Posalju Zelji 2-3 prosjecna igraca, oni im daju plate, a ja njima saljem dobre ribe svake sedmice
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Upravo to, hem ce igrat, hem ce napredovatDAVID VILLA 7' je napisao/la:Pa da im Amar Osim nabije malo kondicije.EdinTM87 je napisao/la:Posalju Zelji 2-3 prosjecna igraca, oni im daju plate, a ja njima saljem dobre ribe svake sedmice

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kako Džeko podbada gradske rivale...

Mislim da nije bio svjestan koliku će frku dići njegova bezazlena izjavaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Kako Džeko podbada gradske rivale...![]()
![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mancini je rekao da će igrati 4-4-2, vi ovdje redate neke 4-3-3 formacije...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nemate vi izgleda pojma ko je Roberto Mancini! Pa taj na jedvite jade i protiv najslabijih ekipa lige odigra sa dva napadaca, a vi vidim pravite neke formacije sa tri napadaca, haha. Pa to je trener koji je cuvao 2:2 protiv Leicester-a
tako sto je izbacio napadaca, a ubacio beka.

Evo kako izgleda stadion Mancester C.
Predobro nema sta!
Predobro nema sta!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 12 jan 2011, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko prima ovaj stadion ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
48 000!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Iako u Engleskoj sipmatišem Arsenal, radi Edina Džeke ću simpatisati i City
Šta da radim, donijeli su Želji pare, i to dobre, naš igrač je napokon napravio dobar transfer, nakon dugo vremena. Ovo je sigurno transfer koji se može svrstati u top 5 transfera BiH igrača nakon rata.
City nije bezvezni klub, ima solidne igrače, bori se za plasman u LŠ u najjačoj ligi svijeta. Respekt. Long live City
Imaću problem kada budu igrali Arsenal i City
Ne znam za koga ću navijati
Što se tiče igrač i plaćanja, da vidimo
Robinho / Real Madrid / 32.5 milijuna - mali umišljeni štakorčić. Bunio se u Realu, isto je napravio u Sitiju. Očito loš za atmosferu u svlačionici. Previše, previše i previše. Vrlo loša procjena i kupovina.
Wayne Bridge / Chelsea / 10 milijuna -Po meni, dobra kupovina, 10 m nije neka cifra da se hvataš za glavu. Bridž je dobar lijevi bek ali sklon povredama. Možda milion dva previše, al eto, naftaši
Craig Bellamy / West Ham / 14 milijuna-
Da mi je znati koja budala je platila Belamija 14 miliona
**** neka droga
Shay Given / Newcastle / 7 milijuna- Odličan golman, prije kupovine je bio jedan od najboljih u ligi. Bio je donedavno kada je Hart podivljao. Vrijedi tih para, po meni.
Nigel de Jong / Hamburg / 17 milijuna - Destruktivac, dobar igrač al brate previše.
Garteh Barry / Aston Villa / 12 milijuna- Beri je bio beton u Vili, dobar i u Sitiju. Po meni, vrijedi para.
Roque Santa Cruz / Blackburn / 16 milijuna-
Iste droga kao u slučaju Belami
Carlos Tevez / Manchester United / 25 milijuna - Tevez je odličan igrač sa velikim egom. Tako barem pričaju po engleskim forumima
Izgleda ko zadnji glupson. Čovjek nije naučio da sastavi dvije normalne rečenice a toliko već igra na ostrvu
Također se čini i da je plaćenik. Dobar igrač, sve stoji al ne volim igrače koji hladno pređu u rivalski klub. Ako ne misli ići iz Sitija, onda je u redu transfer. Ako misli, ne vrijedi
Emmanuel Adebayor / Arsenal / 25 milijuna-
Problematični egotriper. 0 bodova transfer.
Kolo Toure / Arsenal / 15 milijuna - ****. Najbolja odbrana lige. Ima tu i do postavke igre. Al aje dobar igrač. Vrijedi pare.
Joleon Lescott / Everton / 22 milijuna- U Evertonu zvijer, ovdje uglavnom na klupi. Blago rečeno previše para za igrača koji grije klupu.
Sylvinho / Barcelona / slobodan igrač
Al eto, džaba su ga doveli
Adam Johnson / Middlesbrough / 7 milijuna - Najbolja kupovina Sitija ako gledamo odnos cijene i kvaliteta. Odličan igrač za relativno malo para.
Yaya Toure / Barcelona / 24 milijuna - Zadnji vezni igrači su bitni, Yayu više cijenim od De Jonga, po meni, iako je masno plaćen, ima 27 godina, može još dugo igrati, u najboljim je godinama, vrijedi para.
David Silva / Valencia / 26 milijuna - Jedan od rijetkih igrača Sitija koji zna lopte
Ipak, trneutno su drugi a prošle sezone su bili 5; Razlika je evidentna. Fantazisti su skupi igrači. Vrijedi.
Jerome Boateng / Hamburg / 10.5 milijuna - Malo je skup za igrača koj sjedi na klupi, odnosno koji nije standardan. Par miliona previše.
Mario Balotelli / Inter / 24 milijuna - U suštini mrzim ove buntovnike. Debilu, fudbal ti je posao a trener šef. Tvoje je da igraš a ne da se kofrčiš. Iznervirao me kod Murinja, nervira me i dalje. Može biti strašan igrač al tupav. Čini se da je loš za svlačionicu. Ne vrijedi, po meni.
James Milner / Aston Villa / 26 milijuna- Jah. Opet su pretjerali. Odličan u Vili al 26 miliona, **** sad.
Edin Džeko / Wolfsburg / 27 milijuna - Nadam se da će vrijediti svaki novčić
Momak sa osmijehom i pametnim nastupom na početku. Navijači Sitija već drkaju na njega, njegove izjave, pomno motre na svaki njegov korak. Pametno ih je "kupio" i zaradio kredit u smislu da mu sigurno neće **** majku ako odigra lošije u prvih par utakmica. Nije doživljen kao plaćenik i to je odlično za njega. Manćini ga hvali, Edin nije tupan, mislim da će on to fino iskoristiti i odvesti Siti do titule
Ipak navija za Džeku kontra Arsenala, šta da radim, Željine gore list. To je jače od mene
Kolarov/Lazio/ 22.7 milijuna - dobar bek, odličan u Laciju, dobar centaršut al puno brate, baš puno.
U suštini, neke igrače su baš pretplatili. Opet, na početku, skoro pa niko nije htio da dođe u Siti. Sad su već počeli da dovode ekstra igrače tipa Silve, Džeke. Trebaju da se riješe ovih problematičnih wonna be buntovnika tipa Adebajora, Balotelija i egotripera ako ih ima u ekipi, a sigurno ih ima i to je to. Vidjećemo kako će se Manćini snaći u svemu tome.

City nije bezvezni klub, ima solidne igrače, bori se za plasman u LŠ u najjačoj ligi svijeta. Respekt. Long live City

Imaću problem kada budu igrali Arsenal i City

Što se tiče igrač i plaćanja, da vidimo
Robinho / Real Madrid / 32.5 milijuna - mali umišljeni štakorčić. Bunio se u Realu, isto je napravio u Sitiju. Očito loš za atmosferu u svlačionici. Previše, previše i previše. Vrlo loša procjena i kupovina.
Wayne Bridge / Chelsea / 10 milijuna -Po meni, dobra kupovina, 10 m nije neka cifra da se hvataš za glavu. Bridž je dobar lijevi bek ali sklon povredama. Možda milion dva previše, al eto, naftaši

Craig Bellamy / West Ham / 14 milijuna-

Shay Given / Newcastle / 7 milijuna- Odličan golman, prije kupovine je bio jedan od najboljih u ligi. Bio je donedavno kada je Hart podivljao. Vrijedi tih para, po meni.
Nigel de Jong / Hamburg / 17 milijuna - Destruktivac, dobar igrač al brate previše.
Garteh Barry / Aston Villa / 12 milijuna- Beri je bio beton u Vili, dobar i u Sitiju. Po meni, vrijedi para.
Roque Santa Cruz / Blackburn / 16 milijuna-

Carlos Tevez / Manchester United / 25 milijuna - Tevez je odličan igrač sa velikim egom. Tako barem pričaju po engleskim forumima

Emmanuel Adebayor / Arsenal / 25 milijuna-

Kolo Toure / Arsenal / 15 milijuna - ****. Najbolja odbrana lige. Ima tu i do postavke igre. Al aje dobar igrač. Vrijedi pare.
Joleon Lescott / Everton / 22 milijuna- U Evertonu zvijer, ovdje uglavnom na klupi. Blago rečeno previše para za igrača koji grije klupu.
Sylvinho / Barcelona / slobodan igrač

Adam Johnson / Middlesbrough / 7 milijuna - Najbolja kupovina Sitija ako gledamo odnos cijene i kvaliteta. Odličan igrač za relativno malo para.
Yaya Toure / Barcelona / 24 milijuna - Zadnji vezni igrači su bitni, Yayu više cijenim od De Jonga, po meni, iako je masno plaćen, ima 27 godina, može još dugo igrati, u najboljim je godinama, vrijedi para.
David Silva / Valencia / 26 milijuna - Jedan od rijetkih igrača Sitija koji zna lopte

Jerome Boateng / Hamburg / 10.5 milijuna - Malo je skup za igrača koj sjedi na klupi, odnosno koji nije standardan. Par miliona previše.
Mario Balotelli / Inter / 24 milijuna - U suštini mrzim ove buntovnike. Debilu, fudbal ti je posao a trener šef. Tvoje je da igraš a ne da se kofrčiš. Iznervirao me kod Murinja, nervira me i dalje. Može biti strašan igrač al tupav. Čini se da je loš za svlačionicu. Ne vrijedi, po meni.
James Milner / Aston Villa / 26 milijuna- Jah. Opet su pretjerali. Odličan u Vili al 26 miliona, **** sad.
Edin Džeko / Wolfsburg / 27 milijuna - Nadam se da će vrijediti svaki novčić

Ipak navija za Džeku kontra Arsenala, šta da radim, Željine gore list. To je jače od mene

Kolarov/Lazio/ 22.7 milijuna - dobar bek, odličan u Laciju, dobar centaršut al puno brate, baš puno.
U suštini, neke igrače su baš pretplatili. Opet, na početku, skoro pa niko nije htio da dođe u Siti. Sad su već počeli da dovode ekstra igrače tipa Silve, Džeke. Trebaju da se riješe ovih problematičnih wonna be buntovnika tipa Adebajora, Balotelija i egotripera ako ih ima u ekipi, a sigurno ih ima i to je to. Vidjećemo kako će se Manćini snaći u svemu tome.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Muštuluk ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Džeko potpis'o za City
http://www.mcfc.co.uk/news/team-news/20 ... s-for-city

http://www.mcfc.co.uk/news/team-news/20 ... s-for-city

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.