Ma daj ba dok ne podpiše nema ništa od toga

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Slazem se...ja najvise volim gledati bundesligu...i zao mi je sto nece tamo...al vala kakva francuska beze mi to...zlatandr je napisao/la:e gdje nadje Monpelje pobogu bolje da je u Rusiji ostao :S
Upravo tako.SINE je napisao/la:Ovo sa Spahom je samo dokaz da se nevjeruje novinarskim pričama, jer se do prije neki dan priočalo i pisalo da je skoro sa Kelnom svezavršeno, a on ode u skroz drugi klub. Francuska liga je liga petice bitno je da igra sa jakim timovima i da to bude u kontinuitetu, a sad ko zna iako ga ugovor veže možda i promjeni sredinu dogodine.
Ma može samo nek bude u formi i nek igra kako treba...anlayan je napisao/la:Emir Spahić, kapiten naše najbolje fudbalske selekcije potpisao je danas ugovor sa francuskim Montpellier-om, novopečenim prvoligašem. Tako će kapiten Spahić naredne četiri godine provesti u Ligue 1, najboljem francuskom prvenstvu. Zanimljivo je da je Spahić u ranijim najavama nagovijestio odlazak u klub koji će igrati europske kupove, ali očigledno je ponuda Francuza bila najprimamljivija.
Emir Spahić je do sada nastupio 25 puta za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine te postigao dva gola protiv Japana i Armenije.
daj ba sto je pogresna odluka,svaka njemu cast svi ga mi gotivimo ali ovo je njegiva realnost da je mogo bolje izabro bi i to je to,i sto je francuska losa liga svake godine izbace po 5-10 igraca boli glava,ako je dobro placen i ako ce bit u prvih 11 ne treba mu bolje... imat ce priliku da se pokazeTarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi.![]()
A bogami imao je ponuda Wigana, Wolfsburga, Hamburg itd. Mogao je lahko preci u Bundesligu.
nick je napisao/la:daj ba sto je pogresna odluka,svaka njemu cast svi ga mi gotivimo ali ovo je njegiva realnost da je mogo bolje izabro bi i to je to,i sto je francuska losa liga svake godine izbace po 5-10 igraca boli glava,ako je dobro placen i ako ce bit u prvih 11 ne treba mu bolje... imat ce priliku da se pokazeTarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi.![]()
A bogami imao je ponuda Wigana, Wolfsburga, Hamburg itd. Mogao je lahko preci u Bundesligu.
Sve je to lijepo ali Spahic ima dovoljno kvaliteta za Bundesligu ili za Premijership.nick je napisao/la:daj ba sto je pogresna odluka,svaka njemu cast svi ga mi gotivimo ali ovo je njegiva realnost da je mogo bolje izabro bi i to je to,i sto je francuska losa liga svake godine izbace po 5-10 igraca boli glava,ako je dobro placen i ako ce bit u prvih 11 ne treba mu bolje... imat ce priliku da se pokazeTarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.