Ma ne znam imaju vrhunske igrače, ali im nešto falilimenka je napisao/la:
Ja se nadam da su Šveđani slabi.
Igrali su egal završnicu sa Islandom koji je ovu Francusku dobio
Ma nemoguće ovo skontati
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Ma ne znam imaju vrhunske igrače, ali im nešto falilimenka je napisao/la:
Ja se nadam da su Šveđani slabi.
Dajte ih u Cazinaleksandar_veliki je napisao/la:Kako cemo mi ovu Srbiju oderati u kvalifikacijama na domacem terenu. Vec zvali iz Rukometnog saveza Srbije i molili da se igra u Sarajevu, no igrat ce se u Visokom ili Cazinu.
Ocajna Srbija, selektor jos ocajniji, kao sto sam rekao prije Igara, cim Srbija izadje iz svoje avlije postaje reprezentacija koju svako iole ozbiljniji dobija bez neke infarkt zavrsnice.
Oni su mi favoriti do kraja turnira takođe. Nadam se da je došao red da i oni konačno urade nešto krupno,nije mala stvar ni srebro,ali mislim da su sazreli za ono najviše!VolimLiverpool je napisao/la:Island će ovdje otići do finala !
Taj im je čovjek zadao toliko kompleksa i glavobolja da me ne bi čudilo da se to ponovi opet, ali ipak mislim da Hrvatska ove godine igra nešto bolje nego inače. Pogotovo se to primjeti u fizičkoj spremi gdje uvijek nakon primljenog gola igraju brzi centar što nije bio slučaj na prijašnjim natjecanjima. Zatim, sinoć se moglo vidjeti koliko je Lacković važan za ovu reprezentaciju, čim se ozljedio nastali su problemi u napadu. Ogroman plus je bio kad se vratio na teren.Titova-Juga je napisao/la:Pogotovo radi onog odvratnog Omeyera
Ona Seric vas je ukopala...limenka je napisao/la:Šteta, poraz 22:25.
Ovaj prezadnji napad kada je ušla Lovrić sa markerom pokazuje kakve su dobile danas. Nikakve ideje u napadu, totalno jadno i bezidejno. Penezić se ozljedila i pad je bio neminovan. Sve se svodilo na individualne akcije, prije svega Tatari koja je previše glumila Ivana.

Ja nekako više preferiram Katarinu Bulatovićaleksandar_veliki je napisao/la:Francuska mi bore djeluje u odbrani, nekako se previse muce Crnogorke za gol, tako da nisam optimistican, no u gusto je, pa je sve moguce. Bojana dominira, jbt i ja bih se pored nje golova nadavao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.