31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Sta je to Baho sinoc opet izdominirao?

Bolje da nisi gledao. Polovini igraca pogrijesio imena na predstavljanju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Dje onaj sto je navodno trpo kontra nas i sa Kiprom, i sa Austrijom i Rumunijom....
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Za kraj da ne zaboravim, maksuz selam za komentatore na Areni i za Vels i Italiju.....napuste nam se qrca hebo vas Vucic, onaj sinoc ko da je umro neko kad ga zabi tabakovic
=\_1921_/=
Bosna!
Malo je bolje, ali osjecaju se posljedice
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Za ovu Bosnu može navijat svako, jer znaš da pružaš podršku ekipi i naciji koja te neće izdati kad je u pitanju ponašanje van terena. Zato Đoković može doći u Zenicu na tribine, jer zna da niko neće izdati njegovo povjerenje okaljati obraz kod njegovog naroda, a ne bi to mogao uraditi na utakmici Hrvatske.invincible1921 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 10:47Iskreno nisam se nadao ovolikom slavlju hrvata i podrsci, hvala im....gledam kometnare svi iz Hrvatske skoro su za nas navijali i to bas srcano. Naravno ovi domaci nisu niti ce, oni se sad jedu nedje u cosku sobe....cast izuzecima
![]()
Ja sam uvijek navijao za Hrvate i opet ću yebat ih, ali sam se uvijek osjećao glupo kad su van terena, a ponekad i na samom terenu, slavili ustaškim simbolima.
Izbaciti zabare na penale i plasirati sa na Mundijal
pa moze li bolje
Ni onaj smrad poput Donnarumme mi ne moze pokvariti raspolozenje
Ni onaj smrad poput Donnarumme mi ne moze pokvariti raspolozenje
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gledam opet penale ja mislim da je Zenica četri centimetra potonula kad je Kristante pogodio prečku 
Velika steta i nepravda bi bila da smo ispali. Raskovali smo ih bukvalno. Isutali i nogama i rukama.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni je Tabakov penal najjaci. Ljut ga izveo. Prebio bi Donarumu da se usudio odbraniti. 
Lik je predobar golman iz igre, sve nam je skido s distance i kupio sve u petercu na ubačak, ali na penalima ko mrtva kobila + ponašanje poslije utakmicestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑31 mar 2026, 23:27Nije tacno uopste,protiv Rio Aveta u Ligi evrope tj play off za ulazak,odbranio je 3-4 penala tu a bilo ih je pun ****
Pa nije znao, bez "chatgpt" pomoci, braniti

- GoldenLilies
- Kontakt:
Ne znam šta reći, narode…
Hvala dragom Allahu na ovom nevjerovatnom uspjehu. Izbaciti četverostrukog svjetskog prvaka Italiju i izboriti Svjetsko prvenstvo. Ponos do neba!
Hvala dragom Allahu na ovom nevjerovatnom uspjehu. Izbaciti četverostrukog svjetskog prvaka Italiju i izboriti Svjetsko prvenstvo. Ponos do neba!
Ovaj sto kaze da mozemo s hrvatima, svaka imcast na komentaru, al ono sto mi je upecatljivo jeste da Sunjic recimo na Insta nema nijedne slike u dresu Bosne nit bilo sta. Isto tako Katic mislim da nema niti fotografije niti ijednog storija. Pored toga, i kod Basica je isto cini mi se. Jedino Vsailj vidio sam da je objavio fotku jednu. To ovoljno govori s koliko ljubavlju oni igraju. Sad ce neko reci ne zanima ljude drustvene mreze; ta vam ne pije vode, jer kda mogu objavit fotke iz kluba mozes i iz repke bar jednu na profilu imati.
al onaj osjećaj kad na sekundu zaboraviš, pa se sjetiš, pa vrtiš film dal se fakat desilo ili sam sanjao...neopisivo. kakav osjećaj, ne mogu da vjerujem i dalje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hrvati su druga tipa od Srba, oni sute i rade, lukavi su, ne odaju se, cekaju svoj trenutak, kad osjete da je to to, udare iz svih snaga, Srbi idu onako srcano agresivno, jasnog stava i misljenja i zato je sa njima vazda napeto. Hrvati su se pritajili i cekaju nove okolnosti, koje bi im isle u korist da zavrse zapoceto
Imam osjecaj kao da sanjam sve ovo. Tome doprinosi i to sto nisam spavao sinoc, pa mi je sad ko kroz staklo da gledam sve. Plus ovaj dan je tmuran i nekako apokaliptican.
Nisam ovo sekunde iskreno vjerovao. Jos uvijek sam u soku i mislim da i za 5 godina cu bit jednako sokiran. Proci dvije na penale, izbacit Wales pa Italiju kuci. To ni najveci optimisti nisu mogli vjerovati.
Moram se stipnut za obraz da vidim jel ovo sanjam. Prebrzo se sve desilo, pa covjek nema vremena ni da svari emocije, shvati sta se sve desilo.
Prosli put se ocekivalo da ce dobit Litvaniju, pripremao se docek, otp sve se znalo. Ali ovo sad, totalno neocekivano, ni iz ceg, nepredvidivo. Ma ne znam, uzivanje narednih 2 mjeseca do svjetskog, tamo i da svaku izgube sad mi svejedno (vjerovato nece biti kad krene SP).
Nisam ovo sekunde iskreno vjerovao. Jos uvijek sam u soku i mislim da i za 5 godina cu bit jednako sokiran. Proci dvije na penale, izbacit Wales pa Italiju kuci. To ni najveci optimisti nisu mogli vjerovati.
Moram se stipnut za obraz da vidim jel ovo sanjam. Prebrzo se sve desilo, pa covjek nema vremena ni da svari emocije, shvati sta se sve desilo.
Prosli put se ocekivalo da ce dobit Litvaniju, pripremao se docek, otp sve se znalo. Ali ovo sad, totalno neocekivano, ni iz ceg, nepredvidivo. Ma ne znam, uzivanje narednih 2 mjeseca do svjetskog, tamo i da svaku izgube sad mi svejedno (vjerovato nece biti kad krene SP).
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, DanijelTZ, denza, Google Adsense [Bot], Hajdeee, lakilone, legendarnadruga, Lekqqq1921, lol89, Markinhio, Micron, MiranGlasnic, nerkolfc, Pensioner26, PointBlank, rio_Ferdy88, signalidunapark, StevieG8, tutankamon1905, ugursuz i 152 gosta.