31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Gledam ove snimke slavlja, i vidim na jednom snimku Nikola Vasilj zajedno sa ostalim igračima i BH Fanatikosima pjeva Jedna si jedina, velika je to stvar.
100%, taj ko je izborio treba i da ide na svjetsko. Po meni svi koji su bili na spisku tokom kvala su kandidati za odlazak - sve ostale treba zaboraviti do kraja svjetskog!
Ljudi, mrsko mi vrtiti ove stranice nazad, je li se javljao onaj žvaljo iz Srebrenika ili se sakrio u mišiju rupu??? Ne viđam ga otkako je Kerim u Velsu zavalio penal.
ebo te neonacist Thompson sa njegovim (ujedno većinom i plagiranim pjesmama) u guzicu (a i ti njega). Ignoriši me, Thompsonoljubac. Smrt fašizmu!leo1946 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:18Ne treba generalizirati. I thompson ima lijepih domoljubnih pjesama koje ne vrijedjaju, a isto tako ogroman broj hrvata iz hrvatske i dijaspore su sinoc bili uz nas. Ovi nasi provokatori sto se pojave niotkud, na njih ne treba obracati paznju, samo ignorisati.VibeTribeX je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:04Koja je j.e.b.e.n.a razlika u mentalitetu između nas i susjeda
Mi dobijemo i svira Dubioza u pozadini, djeca slave po terenu.
Susjedi dobiju i fucking Thompson im pjeva ustaške pjesme.
smrt fasizmu
Uzivajmo![]()
Glory Glory Man United
- invincible1921
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:56Jedva cekaminvincible1921 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:49Beduin je napisao/la: ↑30 mar 2026, 22:32Ja nisam nesto posebno nervozan, ne znam zasto.
Mozda prije svega sto se nije ocekivao ovakav rasplet situacije i ovako brz napredak nase repke i ovih momaka pa sam malo opusteniji, sa manje pritiska.
Jednim dijelom i kako godine prolaze tako se i covjek zasiti nekih stvari, okrece se drugim prioritetima, sa dosta manje stresa i vremena generalno. Ne znam, fakat.
Jednostavno uzivam u ovom momentumu, ponosan sto postajemo bitan faktor u svijetu reprezentativnog fudbala kao sto smo bili nekad. A pisali smo pojedinci i vjerovali u ove momke da ce tek za 2-3 godine biti ono sto svako od nas zeli, nepozeljan protivnik svima. A mi vec sad skrecemo paznju na sebe.
Otisli ili ne na ovo SP necu ocajavati, biti frustriran i pljuvati ih. Kako pljuvati ikoga kad vidis koliko zive za ovakve utakmice, koliko energije i emocije daju u svaku minuti na terenu. Kako?![]()
Idemo brate opet pokrenut konstruktkvnu raspravu ko onda oko esmira, samo cemo ovaj put pricat koga stavit u prvih 11 protiv Katara, Svice i Kanade![]()
![]()
=\_1921_/=
Naravno, prikljuciti jos kojeg omladinca (Kospo, Malic...) i popuniti broj od (jel) 23 igraca za SP. Ali najbitnije je da Sergej nema nijednog sestrića, bratića, amidžića...da "dobro igra lopte". I da ima - nema.delko je napisao/la: ↑01 apr 2026, 09:49100%, taj ko je izborio treba i da ide na svjetsko. Po meni svi koji su bili na spisku tokom kvala su kandidati za odlazak - sve ostale treba zaboraviti do kraja svjetskog!
Drugacije je sve sada, ukljucijuci i pristup selektora. Ona generacija je bila nevjerovatna kvalitetom ali su isli previse emotivno i mahalski. Ovi ne yebu zivu silu zajedno sa selektorom i pozitivno kanalisu euforiju. Prije su nam se noge u Litvaniji odsjekle a sad na 1-0 za protivnika se vracamo i dobijamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Svi top
Nemam rijeci
Ivan Basic brutalan. Momak kao da ima vec 100 utakmica. Lagan i siguran.
Idemoooooo
Nemam rijeci
Ivan Basic brutalan. Momak kao da ima vec 100 utakmica. Lagan i siguran.
Idemoooooo
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Vidi Fake Spačeka gdje dogura, J**+.m te u usta zvaljava
@Madal
Slazem se. Vjerujem da je za promjenu mentaliteta reprezentacije dijelom zasluzna i cinjenica da je vecina nase djece odrasla u totalno drugom okruzenju u odnosu na ovaj nas, i da su im neke stvari strane, a ticu se balkanskog mentaliteta i moralno padanje nakon prve greske na terenu.
Hajmo djeco, nema niko jaci od vas!!!!
Slazem se. Vjerujem da je za promjenu mentaliteta reprezentacije dijelom zasluzna i cinjenica da je vecina nase djece odrasla u totalno drugom okruzenju u odnosu na ovaj nas, i da su im neke stvari strane, a ticu se balkanskog mentaliteta i moralno padanje nakon prve greske na terenu.
Hajmo djeco, nema niko jaci od vas!!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Baho debilcino
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno nisam se nadao ovolikom slavlju hrvata i podrsci, hvala im
Imal hansa J*** ga u stau kamenjarska 
Yebo njega, gdje je Fanatic? Je li prikopcan na aparate?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je to Baho sinoc opet izdominirao?

Bolje da nisi gledao. Polovini igraca pogrijesio imena na predstavljanju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Dje onaj sto je navodno trpo kontra nas i sa Kiprom, i sa Austrijom i Rumunijom....
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, crvenidjavol98, random11 i 39 gostiju.