Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

tax
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la tax » 19 mar 2010, 15:39

Wolverine je napisao/la:
tax je napisao/la:hajde arsenal izbaci ove cigane
znaci fudbal je u banani, dok ga cigani najljepse igraju, i najbolje.
niti ste najbolji niti igrate najljepse ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 15:40

samo su osvojili 6 titula za sezonu. nisu najbolji nikako a i ne igraju najljepse.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 mar 2010, 15:44

haha, samo osvojili 6 titula :? momci, budimo realni. ko to igra najbolji fudbal, a ko najljepsi?

razumjet cu arsenbal ako kazete za ovo drugo, ali ko to igra bolji nogomet od barce?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 15:47

Wolverine je napisao/la:haha, samo osvojili 6 titula :? momci, budimo realni. ko to igra najbolji fudbal, a ko najljepsi?

razumjet cu arsenbal ako kazete za ovo drugo, ali ko to igra bolji nogomet od barce?
Mislim da nisi bas razumio ovog navijaca Milana, koji se ocigledno stavio na tvoju stranu...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 mar 2010, 15:48

moguce, ako je tako, onda je do mene.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 mar 2010, 15:53

Težak protivnik sigurno, al, sve se može kad se hoče ;)

Očekujem dobru igru i dobru predstavu sa obje strane...

Al prvo, okrenimo se West Ham-u ;) Vraćaju se Fabregas, Rosicky i Song, što je veliki, veliki plus za nas...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 mar 2010, 15:55

tax je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
tax je napisao/la:hajde arsenal izbaci ove cigane
znaci fudbal je u banani, dok ga cigani najljepse igraju, i najbolje.
niti ste najbolji niti igrate najljepse ;)
Ma ja ba, Zeljo je najbolji.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 16:31

ja sam stao u odbranu barce upravu je mancesterovac. nisam ja ko neki da pricam da je moj tim najbolji a nije razbio nas mancester. arsenalu dosao najtezi protivnik.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 mar 2010, 16:45

Utakmica kao stvorena za Ibrakudabru i Messia.Clichy ide na Messia Vermalen na Ibraku. :D Prednost Barce zato što Arsenal protiv jakih nije nista pokazao.Manchester i Chelsea ih preslusali rutinski,tako da očekujem i od Barce da ih lagano sportski izbaci ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 mar 2010, 16:47

To je naša prednost, što vi mislite da Arsenal ne može igrat protiv "velikih" ;) Sve će da se vidi uskoro... Samo bih molio da ne omalovažavate nas jer nemate razloga...

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 mar 2010, 16:50

GunnerS je napisao/la:To je naša prednost, što vi mislite da Arsenal ne može igrat protiv "velikih" ;) Sve će da se vidi uskoro... Samo bih molio da ne omalovažavate nas jer nemate razloga...
Niko vas ne omalovažava,evo čak je i naša uprava iskazala respekt.Samo govorim činjenice druže.Ako sam išta slagao u prethodnom postu onda nisam gledao te utakmice kad ste gubili od direktnih konkurenata ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 19 mar 2010, 17:06

GunnerS je napisao/la:To je naša prednost, što vi mislite da Arsenal ne može igrat protiv "velikih" ;) Sve će da se vidi uskoro... Samo bih molio da ne omalovažavate nas jer nemate razloga...
Naprotiv ovo je najneizvjesnija tekma 1/4, šanse za prolaz 50-50, odlucivace nijanse..
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 mar 2010, 17:24

Trasimaco je napisao/la:Mislim da glavni igrac Arsenala u ovom duelu nece biti ni Fabregas, ni Arshavin, ni Vermaelen vec samo Bendtner. Kako on bude igrao, tako ce i Arsenal proci u ovom dvomecu. Stvorice puno sansi, to je sigurno. Na Bendtneru je da li ce ih iskoristiti.
Bas tako. Najvise zavisi od veznog reda, ali svi znamo kakvi su tu i jedan i drugi tim. Misterija je napad Arsenala. Ako zaigraju na visokom niovu, mogli bi napravit iznenadjenje. Da sam Venger ja bi u obe utakmice igro sa tri spica i sa brzom transformacijom iz odbrane u napad i napad sa puno igraca, a ne da se pokusavaju pronac usamljeni spicevi i ocekivat da naprave neku bravuru (sto nisu sposobni).. Volkot, Bentner i Arsavin bi mogli napravit veliku pometnju u odbrani Barse, ako bi cijeli tim igro napadacki fudbal. Naravno, to ne znaci da to Barsa sa svojim genijalcima nebi brutalno kaznila, ali vrijedi pokusat. Sa defanzivnom taktikom bi u startu potpisali poraz. Vrijedi pokusat, drugog recepta po meni nema, posebno za Arsenal koji se ne moze pouzdat u odbranu kao npr MU ili Inter.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 mar 2010, 19:41

biti ce zanimljivo gledati dvoboj Messi - Clichy i Vermaelen - Ibrahimovic .
Sada Clichy ima priliku da pokaze zbog cega su ljudi govorili da je jedan od najboljih lijevih bocnih na svijetu .
A i Vermaelen ce biti testiran od strane Ibrahimovica , da se potvrdi da li je klasa kolika mi svi mislimo da jeste .
Uglavnom ocekujem otvorenu tekmu , puno golova , presudit ce raspolozenje kod obe ekipe.
A definitvno dvoboj Arshavin - Alves i Wallcot - Abidal/Maxwell ce takodjer biti zanimljivi .
S tim da ce glavnu rijec voditi vezni red obe ekipe .
Uglavnom Arsenal mi je najdrazi tim poslije Barcelone , i zalim sto smo se morali susresti ovako rano , jer mislim koja god od ovih ekipa prodje dalje zasluzuje biti pobjednik LP.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 19 mar 2010, 20:00

60-40 za barcu po mom skromnom misljenju 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 19 mar 2010, 20:05

Volio bih navijacki da prodje arsenal , a postoji jedan razlog za to : prepotencija navijaca barcelone je nevjerovatna zaista, ne omalovazam stuttgart ali to nije veliki klub kao pojedini.. treba samo vidjeti igru arsenala protiv porta koji je realno jaci od stuttgarta ali eto.. ako su oni mogli onako odigrati kod kuce mozete i vi da pobijedite samo naprijed pozz. :)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 mar 2010, 20:18

Uvjeran sam da će bit utakmice kakve će se pamtit. Bit će dosta lijepih poteza, akcija, itd itd... Nadam se da mi u dvi utakmice možemo postić više golova nego što ih primimo, jer iskreno, nit Barcina odbrana nije jača od Arsenalove...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 mar 2010, 20:18

Volio bih da probijedite Barcelonu. Znate i sami zasto, postala mi je nekako mrska, najmrza od sviju klubova :S

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 mar 2010, 20:30

Volio bih i ja, al ko god da prođe, vjerujem da će proć zasluženo, tako da...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 mar 2010, 20:56

Mislim da ti nije bas dobra ova da Barcelona i Arsenal imaju istu odbranu , ocito je da je Barcelonina odbrana bolja za klasu , pa pogledaj ovo , imaju isti stil igre , drze loptu i jedni i drugi , al barcelona je primila 16 golova u prvenstvu vi 30 :S
A i sam znas kakve golove ste primali , sjeti se samo tekme protiv Porthsmoutha i Stoke-a , kada su vam Kabul i Fuller dali golove , to je su tipicne greske Arsenalove odbrane .
Al mislim da se za sada ne treba zamarati s tom tekmom Barcelone i Arsenala , jer i jedni i drugi vode zestoku borbu za prvenstvo tako da se malo vise posvete tim tekmama , jer je sigurno da 1 , eventualno 2 kiksa i mozemo ostati bez titule .

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.