OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
daj na našu temu napiši o igri Slobode 

Lijep vam ovaj udarni trans,ništa pretjerano ali skockano 
Baš kako dolikuje prijateljskoj tekmi,kako an tribinama tako i na terenu.
LP iz Tuzle.

Baš kako dolikuje prijateljskoj tekmi,kako an tribinama tako i na terenu.
LP iz Tuzle.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Trebali ste se rasporediti po cijeloj tribini i zapaliti baklje,kako god atmosfera opravdala prijateljsku utakmicu.Bgm neće Krajišnicima biti lako za vikend.
LP!
LP!
Sloboda neuspješna u generalci, Ćiro poručio: Zaslužili smo izgubiti!
Fudbaleri tuzlanske Slobode razočarali su svoje navijače u generalci pred početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Sloboda je na Gradskom stadionu u Srebreniku pred oko 2000 ljubitelja fudbala remizirala sa Gradinom, odigravši tek 0:0. Malo toga su Ćirini izabranici pokazali danas u Srebreniku. U korist “crveno-crnih” jedino je išao posjed lopte, dok su fudbaleri Gradine bili dosta opasniji i bliži pobijedi.
-Slažem se da smo igrali dosta slabo, ali eto sreća je htjela da ostanemo neporaženi, iako smo ruku na srce poraz zaslužili, kazao nam je Miroslav Blažević nakon utakmice.
Zanimljvo je to da je Blažević danas zamijenio Jusufbašića nakon 15-ak minuta provedenih na terenu. Ćiro Blažević očito je bio ljut na Jusufbašića, koji se nije snašao u izglednoj prilici.
-Kada onakvu priliku igrač promaši, on mora sam izaći i ići kući, dodao je Blažević.
Malo je ostalo vremena do početka prvenstva. Miroslav Ćiro Blažević čini se nije pronašao idealnu jedanaestorku. Iako je trener svih trenera najavljivao da ćemo u Srebreniku vidjeti pravu snagu Slobode, ipak malo toga smo vidjeli od ekipe u “crveno-crnoj”opremi.
Fudbaleri tuzlanske Slobode razočarali su svoje navijače u generalci pred početak prvenstva u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Sloboda je na Gradskom stadionu u Srebreniku pred oko 2000 ljubitelja fudbala remizirala sa Gradinom, odigravši tek 0:0. Malo toga su Ćirini izabranici pokazali danas u Srebreniku. U korist “crveno-crnih” jedino je išao posjed lopte, dok su fudbaleri Gradine bili dosta opasniji i bliži pobijedi.
-Slažem se da smo igrali dosta slabo, ali eto sreća je htjela da ostanemo neporaženi, iako smo ruku na srce poraz zaslužili, kazao nam je Miroslav Blažević nakon utakmice.
Zanimljvo je to da je Blažević danas zamijenio Jusufbašića nakon 15-ak minuta provedenih na terenu. Ćiro Blažević očito je bio ljut na Jusufbašića, koji se nije snašao u izglednoj prilici.
-Kada onakvu priliku igrač promaši, on mora sam izaći i ići kući, dodao je Blažević.
Malo je ostalo vremena do početka prvenstva. Miroslav Ćiro Blažević čini se nije pronašao idealnu jedanaestorku. Iako je trener svih trenera najavljivao da ćemo u Srebreniku vidjeti pravu snagu Slobode, ipak malo toga smo vidjeli od ekipe u “crveno-crnoj”opremi.
OFK Gradina Srebrenik
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ulaz 5 km

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma nisam al sam se posteno posvadzao sa debelim na ulazuBrcko87 je napisao/la:ti platio ??staragarda je napisao/la:ulaz 5 km![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A gdje je onaj kosparstaragarda je napisao/la:ma nisam al sam se posteno posvadzao sa debelim na ulazuBrcko87 je napisao/la:ti platio ??staragarda je napisao/la:ulaz 5 km![]()
![]()
...mrtav hladan covjek trazi da se plati karta za pripremnu tekmu....i jos ima neko objasnjenje za to...nevjerovatan lik
![]()
..u jednom momentu izvali...pa ne mozete svi dzaba uc
![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
staragarda je napisao/la:u jednom momentu izvali...pa ne mozete svi dzaba uc![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Gradina odlicna. Tesko koja ekipa ce se otvoriti protiv vas. Ono sto sam vidio danas je odlicno. Cestitke Gradini.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bravo momci,danas smo odigrali poštenu utakmicu i bili bolji rival.Mislim kako moramo proširiti igrački fond kojim kvalitetnim pojačanjem ,a ne otpisanim iz Slobode (čast svakome),koji nemaju kvaliteta za Gradinu.
ti otpisani danas bili najbolji..Asina je napisao/la:Bravo momci,danas smo odigrali poštenu utakmicu i bili bolji rival.Mislim kako moramo proširiti igrački fond kojim kvalitetnim pojačanjem ,a ne otpisanim iz Slobode (čast svakome),koji nemaju kvaliteta za Gradinu.
OFK Gradina Srebrenik
Zao mi je samo ako Škaha neuspije i da njegov talenat nebude nagrađen sa nekim dobrim tranferom u neki jaci klub...Realno danas je bio najbolji igrac Gradine i na mene je ostavio velik utisak,kako je odigrao hrabro bez panicarenja,ima dobar pregled igre i moze iznijet loptu sa lakocom...on je prevazisao prvu ligu fbih njemu je mjesto u nekom jacem premijer ligasu jer on to zaslužuje..danas treba pohvalit i Andrica odigrao je dobru utakmicu, to sam izdovojio njih dvojicu,ali svaka cast i za ostale igrace danas su pokazali karakter i volju..
Slažem se za Škahu..momak je veliki talenat i daleko naš najbolji igrač..crni89 je napisao/la:Zao mi je samo ako Škaha neuspije i da njegov talenat nebude nagrađen sa nekim dobrim tranferom u neki jaci klub...Realno danas je bio najbolji igrac Gradine i na mene je ostavio velik utisak,kako je odigrao hrabro bez panicarenja,ima dobar pregled igre i moze iznijet loptu sa lakocom...on je prevazisao prvu ligu fbih njemu je mjesto u nekom jacem premijer ligasu jer on to zaslužuje..danas treba pohvalit i Andrica odigrao je dobru utakmicu, to sam izdovojio njih dvojicu,ali svaka cast i za ostale igrace danas su pokazali karakter i volju..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
ovo danas je bila prava uvertira za jedinstvo,pun stadion i dobra igra plave cete...nadam se da ce uprava kluba imat razumijevanja sto se tice naplate ulaza i stavit neku srednju cijenu 3 km tako ce pridobit publiku i privuc na stadion..vidilo se danas kako grad zivi za gradinu ,moje misljenje da je i danas trebalo stavit ulaz 3 km tako bi klub imao barem neku zaradu,svima nam je jasno da je klub u losem finansijskom stanju,ali treba bit jasno da i građani i svi oni koji posjecuju gradski stadion su u glavnom u losem materijalnom stanju i da je nekom puno izdovjit 5 km..toliko od mene puna podrska upravi kluba imamo lijepu ekipu, trebamo bit slozni i neupucivat kritike upravi gradine i oni rade koliko im finansije dozvoljavaju,treba podrzat ove momke i na svaki nacin im se oduzit kad ovako pruze dobru partiju
vidim u Srebreniku gorilo na sve strane...i neka je, kamo sreće da svi klubovi sa kantona imaju iste prijateljske odnose pa nek na kraju Premijer ligu izbori i jedna ekipa sa našeg kantona
ali ne, kod nas onaj seljački mentalitet "daje nama da mi njih dernemo (neke komšije npr.) pa kad bi sve ostalo izgubili"
Za Gradinu se ne sikiram, to je ozbiljna ekipa i ne sumnjam da će odigrati žestoko protiv Jedinstva, naravno ako gosti zasluže pobjedu - neka i pobjede
sretno i vidimo se već u 2. kolu nastavka u Gračanici
ali ne, kod nas onaj seljački mentalitet "daje nama da mi njih dernemo (neke komšije npr.) pa kad bi sve ostalo izgubili"
Za Gradinu se ne sikiram, to je ozbiljna ekipa i ne sumnjam da će odigrati žestoko protiv Jedinstva, naravno ako gosti zasluže pobjedu - neka i pobjede
sretno i vidimo se već u 2. kolu nastavka u Gračanici
Undici stelle - ACM 1899
Ajte vas dvojica lagano na našu temu!
Nek iz Lukavca navija svako za koga hoće.
Iskreno, draži mi je svaki Sioux nego kada vidim da neko iz Bankerove ne mrda do bilo kojeg stadiona već navija za Real, Barsa, City...prepričavaju jedan drugom na fejsu derbi primere,serie A itd itd!
Manite se šuplje priče koje su 100 puta prepričane, kako vam ne dosadi!
Uz jaku Slobodu trebamo imati jak Lukavac, Bratstvo, Gradinu, Budučnost i obrnuto. Najfudbalskiji kanton u državi to zaslužuje.

Nek iz Lukavca navija svako za koga hoće.
Iskreno, draži mi je svaki Sioux nego kada vidim da neko iz Bankerove ne mrda do bilo kojeg stadiona već navija za Real, Barsa, City...prepričavaju jedan drugom na fejsu derbi primere,serie A itd itd!

Manite se šuplje priče koje su 100 puta prepričane, kako vam ne dosadi!
Uz jaku Slobodu trebamo imati jak Lukavac, Bratstvo, Gradinu, Budučnost i obrnuto. Najfudbalskiji kanton u državi to zaslužuje.
tuzlanska Sloboda
Benjo ti si upucen pa mi reci jel istina da je Azimr obecao mnoge stvari ako pokarate BIscane
npr fine premije, nas autobus za iduce gostovanje..... 

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nulatridva i 7 gostiju.