Koliko vidim Begovic je opsjednut twitterom,svaka i malo zanimljivija novost kod njega zavrsi na twittuSarajlijc@ je napisao/la:Joj Begovica **** ga tviter

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Koliko vidim Begovic je opsjednut twitterom,svaka i malo zanimljivija novost kod njega zavrsi na twittuSarajlijc@ je napisao/la:Joj Begovica **** ga tviter
Dylan Dog je napisao/la:Nema Dzeko vremena,mozemo samo predpostaviti cime se bavi kad ne trenirasoccerfan je napisao/la:Dzeko se pojavi jednom u 6 mjeseci.karameldar je napisao/la:Ko jos od reprezentativaca ima na twitteru?I Miralemova sestra koja je skoro rekla da ce uskoro i Miralem napraviti twitter
![]()
Trebamo Francuzima preporuciti ovu finu pjesmicu,trebat ce im,nek snime svoju verziju
[youtube][/youtube]
http://twitter.com/#!/Edin_Dzeko10" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]soccerfan je napisao/la:De link od Dzekinog profila
http://twitter.com/#!/Edin_Dzeko10" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]soccerfan je napisao/la:De link od Dzekinog profila
Ne ideš ti bezveze u medicinskuDylan Dog je napisao/la:Ovo je moj lijek protiv euforije![]()
Mozda bi bolje pasalo''yebat cemo im mamu''.Pa onda zviz po usima.Nimla_RZ je napisao/la:Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse
E da smo tu osvojili 3 boda i u Rumuniji uzeli bod danas bi 2 boda bjezali Francuzima.ultrasstyle_tz je napisao/la:gledam sad one izvjestaje i tekma iz Albanije koju smo morali dobit. Da nije bilo Safetovih gresaka(Mravac, Hasagic, cuvanje boda) i da je bilo samo malko srece sad bi bili prvi na tabeli. Koji bi cirkus tek onda bio, a ta se tekma MORALA dobit, kad sam ja rekao kostat ce nas ta dva boda.
Jos uvijek se moze desit da nas ne kostaju abd, ali sad bi sa njima bilo puno bolje.
Nije. Al bolje bi bilo npr. "Nadigravat ćemo se s Francuzima" a ne ovako k'o da nemamo nikakve šanse... Treb'o je povećat ove procente maloharishp je napisao/la:Mozda bi bolje pasalo''yebat cemo im mamu''.Pa onda zviz po usima.Nimla_RZ je napisao/la:Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse
Nema nista gore prditi k'o Ciro.ili Stangla ili onaj Belgijanac a posnu hranu jeli pa svi na kraju odose povijena repa.Nimla_RZ je napisao/la:Nije. Al bolje bi bilo npr. "Nadigravat ćemo se s Francuzima" a ne ovako k'o da nemamo nikakve šanse... Treb'o je povećat ove procente maloharishp je napisao/la:Mozda bi bolje pasalo''yebat cemo im mamu''.Pa onda zviz po usima.Nimla_RZ je napisao/la:Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse
Bolje da je ovo kazao,jer samim tim je dao ulogu velikog favorita Francuzima sto moze biti dobro za nas.On ovim izjavom nije rekao da necemo se nadigravati,to ce sigurno ciniti.Nimla_RZ je napisao/la:Nije. Al bolje bi bilo npr. "Nadigravat ćemo se s Francuzima" a ne ovako k'o da nemamo nikakve šanse... Treb'o je povećat ove procente maloharishp je napisao/la:Mozda bi bolje pasalo''yebat cemo im mamu''.Pa onda zviz po usima.Nimla_RZ je napisao/la:Što je ovo rek'o ba?! U Parizu imamo samo 10 % šanse
e a zamisli da smo pobjedili francusku kuci, rumuniju u gostima i albaniju u gostima.. i da je luxemburg uzeo 4 boda francuzima.. da je albanija dobila francusku oba puta... stvarno zalosno kako nam se nista nije poklopilo a sve je to susiceva krivicaBIHfan je napisao/la:E da smo tu osvojili 3 boda i u Rumuniji uzeli bod danas bi 2 boda bjezali Francuzima.ultrasstyle_tz je napisao/la:gledam sad one izvjestaje i tekma iz Albanije koju smo morali dobit. Da nije bilo Safetovih gresaka(Mravac, Hasagic, cuvanje boda) i da je bilo samo malko srece sad bi bili prvi na tabeli. Koji bi cirkus tek onda bio, a ta se tekma MORALA dobit, kad sam ja rekao kostat ce nas ta dva boda.
Jos uvijek se moze desit da nas ne kostaju abd, ali sad bi sa njima bilo puno bolje.
pa mi bi bili ispred francuza ranije, tako da nema sanse da bi oni odigrali 0 0 u rumuniji.. vi gledate samo nas, da je ovo bilo da je ono bilo.. skontajte se.. ovo je fudbal i takve stvari se desavaju.. da se nisu desili ti "samari" bog zna gdje bi sada biliultrasstyle_tz je napisao/la:losa racunica vam je, sa 2 b iz Albanije bi imali bod vise od Francuske, a ono "malo srece" su te precke Pjanica, Mravac je kriv za gol i kasnije se i pokazalo sto smo svi znali sem Safeta da je Pandza bolji, a Keno je na poluvremenu izasao Begovic usao, jer su ovog ledja zezala, vidjelo se kod gola da nije mogao da promijeni pravac dovoljno brzo, tako da ne valja se hvalit, al svaka rijec mi je na mjestu
Bolje da ne bude tako .. Ne zelim razbiti i drugi televizor zbog nogometne utakmiceMoggiano je napisao/la:Zamisli zadesi se sudbnina kao protiv spanije ono davno,kad smo ga primili u 96. minuti.....
Istu pricu pricaju Francuzi u tekmama protiv Bjelorusije.ultrasstyle_tz je napisao/la:losa racunica vam je, sa 2 b iz Albanije bi imali bod vise od Francuske, a ono "malo srece" su te precke Pjanica, Mravac je kriv za gol i kasnije se i pokazalo sto smo svi znali sem Safeta da je Pandza bolji, a Keno je na poluvremenu izasao Begovic usao, jer su ovog ledja zezala, vidjelo se kod gola da nije mogao da promijeni pravac dovoljno brzo, tako da ne valja se hvalit, al svaka rijec mi je na mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.