samo da je još pobjediti Iskru sad u gostima ehh

Moderator/ica: GracanicaAA
1.kolo PLAY OFF-a 17.05.00. FK Jedinstvo - FK Rudar Kakanj 3:0LloriS je napisao/la:
Da se malo prisjetimo lijepih vremena, Bihac je nekad zivio za Jedinstvo, pun stadion i sjajna atmosfera, SN se tad nalazila desno od kamerenadam se da nam se bar priblizno to vraca polako.
Haj nek mu je sa srećom. možda i proigra opet sad kad ima novi izazov.Casp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
Trebao je doci danas u toku dana, iako je kraj polusezone tu je da se upozna sa ostalim igracima. Ne znam sta se desavala ove polusezone u Radnickom i zasto on nije bio na nivou, ali zasigurno najbolji igrac za proslu sezonu i vas najbolji strijelac ne moze preko noci zaboraviti igrati i mislim da ce nam biti od velike pomoci u ostvarivanju nasih ciljeva.Casp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.
Novi predsjednik Emir Mujadzic i gradonacelnik Emdzad Galijasevic, naravno ima tu jos ljudi u upravi kluba.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.
[youtube][/youtube]Casp3r je napisao/la:To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.![]()
PS: Nemoj anonimni da se nađeš prozvanim, nekad se radi o šali, nije uvijek prozivka.
Casp3r je napisao/la:To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.![]()
PS: Nemoj anonimni da se nađeš prozvanim, nekad se radi o šali, nije uvijek prozivka.
Priznaj da si mislio na onog što hoće da bude anonimni avion?TzBulevar87 je napisao/la:[youtube][/youtube]Casp3r je napisao/la:To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.![]()
On samo želi da bude ANOMINAN bruda
Potpisao na 1,5 godinuCasp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
Bome prema njegovim riječima, potpisao je na pola godine tj. do kraja predstojeće polusezone.Rafael30 je napisao/la:Potpisao na 1,5 godinuCasp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.valjda ce biti od koristi, mislim uvjeren sam da hoce.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 10 gostiju.