FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bajern100
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bajern100 » 26 sep 2012, 09:45

ovo je zaista fenomenalno,konstatovali smo da na svakoj poziciji imamo po dva igrača i mislim da smo spremni sa svakom da se nosimo,samo da potraje barem do kraja ove sezone u što ne sumljam

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 sep 2012, 09:56

Ako vas zanima zašto nas bavarce bole ruke!

Unsere Hände tun weh

slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 26 sep 2012, 10:18

ljudi sve vise mi se cini da nam Dante postaje nositelj obrane

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 sep 2012, 10:34

Klopp je napisao/la:Vas najveci problem je sto su vam svi igraci u top formi, znaci ne mozete bolje od ovog. Rano ste pokazali svu snagu, treba malo podici rucnu, ne ispucati sve metke na pocetku, duga je sezona. Sto se tice igre ne mozete napredovati, mozete samo pasti.
Jel to vas slucajno strah da polako ali sigurno gubite korak sa BOGOVIMA? Jos dok se Alaba vrati, pa Gomez,bilo kako bilo covjek je pojacanje!!!
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 sep 2012, 12:12

Klopp je napisao/la:Vas najveci problem je sto su vam svi igraci u top formi, znaci ne mozete bolje od ovog. Rano ste pokazali svu snagu, treba malo podici rucnu, ne ispucati sve metke na pocetku, duga je sezona. Sto se tice igre ne mozete napredovati, mozete samo pasti.
hahahahaha,kako strucno pojasnjenje,nevjerovatan komentar i osvrt na zadnjih 5 kola BL u kojima Bayern ima 100% tni ucinak.Pa nije valjda, ne mogu da vjerujem da je najveci problem imati igrace u top formi hahaha,,svakakvih komentara ovih dana.Bolje od ovog mozemo i hocemo,ovo je 38,2 % mogucnosti :D .Rucna je podignuta i poprilicno funkcionira ali u smislu samo 2 primljena gola,a polagano samo smo 17 metaka ispucali pa nije to puno,heh kad Gomez repetira mashinku bit ce prava paljba ;) ,,.Ova sezona mi mirisi na sve samo na pad ne,,i ako bude kriznih dana to ce da se minimalno osjeti. :mrgreen:
VOLIM BAYERN

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 sep 2012, 12:14

A sta ako igraci nisu u top formi?
Ali opet,kakvo fudbalsko razmisljanje,ako igraci igraju dobro,treba im reci da prestanu,da cuvaju formu,pa da opet pocnu igrat dobro kad bude trebalo :lol: :lol: :lol:

zaboravih nesto sinoc :D

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
#miasanmia

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 26 sep 2012, 12:23

Kad neko uspije skontati poentu nek se javi, a ja nemam volje objasnjavati. Ko je skont'o skont'o.

@ profcb,

i ja jedva cekam da se Gomez vrati u prvu postavu Bayerna :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 sep 2012, 12:53

LAKSE ozljede za Robbena i Javia bit ce spremni za mec protiv Werdera.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 sep 2012, 13:02

schweinsteiger je napisao/la: Đilkoš prvo usr'o,da prostite,par prilika,pa onda zabio.Protiv velikih ekipa,kakva Wolfsburg nije,ne stvara se ovoliko sansi,pa da ima luksuz da promasi onako nesto,slicne situacije kao protiv Schalkea u prvom poluvremenu.Po mom misljenju,Jupp ce bez razmisljanja njega na klupu cim se Gomez oporavi.

@omer
i ja mislim da bi pravi Super Mario veceras makar 4 pospremio u mrezu :D
Ma bravo,znas ja mislim da bi Mr.tanker Gomez bar 5-6 komada zabio protiv Wolfsburga jer on nikad ne promasuje,sve sto dotakne pretvara u gol i on je vanzemaljac za druge napadace pogotovo za Mandzu!!!

Ajmo ovako pocet:Jesi vidio tko je proglasen igracem utakmice?Franck Ribery!!Ne,nije zabijo 4 komada imao je samo jednu asistenciju ali zato jer je odigrao maestralnu utakmicu,znaci nemora zabiti 5 komada da bi pridonio rezultatu ekipe,mora uciniti mnogo vise,mora razvlaciti,pritiskati protivnicke igrace,mora oslobadat prostor drugima,mora se vracat i pomagat obrani i potom organizirat napad, a to je fenomenalno radio!Nije cilj da jedan igrac zabije hrpu golova,cilj je igrat atraktivan,nepredvidljiv nogomet,dolaziti do pobjeda i pozitivnih rezultata i tu dolazimo do pocetne tema, a to je Marijo Mandzukic!

Zar mislis da bi ovako leprsavo,brzo i ucinkovito igrali s Gomezom umjesto Mandzom????Pa Gomez ceka loptu u 16 m kad mi napadamo,dobro zna se izvuc malo lijevo,desno ali svi znamo kako to zavrsi,on je majstor u 16 m i tu je jedan od najboljih na svijetu ali ostalo je jako lose i to mora popravit,mislim da pitas Riberyja,Robbena...da bi sigurno izabrali Mandzu s kojim mogu igrati brzi i atraktivniji nogomet nego Gomeza koji nemoze posteni pas odigrat,a da ne uspori akciju!

Zadnjih sezona mi smo bili procitana knjiga jer sve se svodilo na krila koja traze Gomeza u sredini i ukoliko se to zatvorilo,gotovo mi nemozemo nista!Danas je drugacija prica iako naravno ponovo nam se igra vrti oko krila ali puno puno manje ovisimo iskljucivo o 2 krilna igraca i sad smo nepredvidljivi totalno, a jedan od razloga je Mandzo koji igra nogomet s ekipom,koji se vraca u sredinu i zapocinje akciju,izvlaci se na krilo lijevo desno itd. i to je jedan od razloga ovakve igre.Pa samo onaj gol za 3:0 kad je na sredini terena kroz noge propustio loptu Lahmu koji mu nakon sprinta par metara nabacuje za pogodak.
Na kraju briga mene da li ce on zabit ili ne jer na kraju je jedino bitan njegov kompletni leistung koji puno vise znaci za onako sjajnu igru naseg Bayerna od njegovih golova koji su samo slag na tortu! ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 sep 2012, 15:47

Bayern interessieren fur Frankfurts Sebastian Rode. prenosi tz.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 sep 2012, 15:49

anelbavarac je napisao/la:Bayern interessieren fur Frankfurts Sebastian Rode. prenosi tz.
također i Schalke, BVB i Borussia ;)
Agieren statt reagieren

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2012, 16:35

Salihamidžić: No One Can Stop This Bayern!

Stoji da je nas covjek, ali isto stoji da je u pravu.

Pustite se prica o transferima, pa pobogu skoro se zavrsio jedan takav period, po Bayernove navijace vrlo buran.
Okrenimo se novim utakmicama i novim pobjedama.

Ono sto nam u narednih 7 dana slijedi jesu dva nova gostovanja, jedan u Bundesligi protiv Werdera koja nas je pred pocetak sezone pobijedio na penale u onom kupu a drugo gostovanje je u LP-a kod Bate-a.
Ako se ne varam ova utakmica se igra u utorak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 26 sep 2012, 17:18

Vidim da mnogi članovi ovog foruma nemaju mogućnost praćenja Bayerna na TV-u pa reko da pomognem malo! Ovo važi samo za one koji imaju motor i resiver u koji se ručno mogu upisati kodovi (BISS)!
satelit Turksat 1C 4
kanali su TRT haber (TRT 2) ili TRT 3
oba su kodirana u BISS-u i laki su za otključavanje (ključevi se ne mijenjaju često)
nalaze se na transporderu 11920 V 24440
Servisni ID su:
TRT 2 - 0005
TRT 3 - 000C ključ za oba je 10 00 00 00 00 00 00 00

Od 5 odigranih kola 4 su prenosili Bayern s tim da prenose termine subota 15:30 i 18:30 (nekad) te oba nedeljna!
Nadam se da ću nekom pomoći i da će uživati kao i ja! :)
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2012, 18:21

@libje: ja sam imao taj Turksat ali mi se izgubio ili sam ja porementio frekvenciju. Znam da su prije dvije sezone prenosili Bundesligu i to bas Bayerna u najvise slucajeva ali je prosle sezone doslo do promjene programske seme i ako se ne varam prenosili su Tursku ligu, barem na onom programu koji sam ja pratio.

Uglavnom si puno pomogao sa ovom informacijom jer nisam znao da su ponovo otkupili prava za Bundesligu, tako da valja do vikenda nastimati i taj satelit pa da se malo rijesim streamova. :D

Edit: sta mislite cije je ovo kretanje tokom sinocnje utakmice?

slika

FB fajteri neka se ne javljaju, vjerujem da su oni ovo vec vidjeli. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 26 sep 2012, 19:53

Da nije Mandžo? On mi ovako izgleda kao da ovo sve može pokriti :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 sep 2012, 20:06

Xerdan ili Basti 8-)

Ko god da je SVAKA CAST :!: :D
Thomas Müller - Fußballgott

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 sep 2012, 20:14

Javi ? :D
don_burza je napisao/la:Ko god da je SVAKA CAST :!: :D
Slažem se :!: :!: :twisted:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2012, 20:20

don_burza je napisao/la:Xerdan ili Basti 8-)

Ko god da je SVAKA CAST :!: :D
Taj prvi.
Malac postaje ljubimac publike a evo vidimo da je vrlo koristan.
Masina se rodila. :D

Klare

Post Postao/la Klare » 26 sep 2012, 20:36

Kakva utakmica, kakva dominacija, i na kraju krajeva kakva dosada. :D

Pa čujte, pokušao je ovaj Wolfsburg u određenim vremenskim intervalima nešto atomskom trkom, no kada se ima toliko znalaca u ekipi s tim se vrlo lako izađe na kraj. Uvidjevši to, Magini puleni razočarani neuspjehom brzo su gubili motiv, odustajali.

Kod Mage mnogo toga ne štima, vodi se inatom, pa možete misliti na klupi Trasch, Josu, Schafer, a na njihovim pozicijama nešto izmišlja sa Kjaerom, Knocheom, Kahlenbergom, zatim Olića redovno forsira na krilu, to veze s mozgom nema.
Jedino što je kako treba posložio je ta odbrana i Diego, ostalo talašika žešća, a da zna ovaj Wolfsburg bi bio dosta ozbiljniji.

Nisu centra prešli, nisu ošutali, a na drugoj strani se redale prilike.

Možete Mandžu hvaliti koliko hoćete, no ipak nije on ta sama svjetska klasa kao Gomez. Dobar jeste, kako god okreneš bolja zamjena od prošlogodišnjeg Olića.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 sep 2012, 20:42

Omerbavarac je napisao/la:Masina se rodila. :D
11 zasebnih mašina u jednoj nezaustavljivoj uz veliki broj "rezervnih" :D :D 8-)
Al' što jest jest Xherdan igra odlično kada god dobije priliku.Nisam mogao da se nagledam drugog gola sinoć, ponovio sam ga nekoliko puta(I to nije zbog Mandžine glave definitivno :mrgreen: ).Prvo kako "dade gas" da stigne loptu kojoj je Naldo bio mnogo bliži, pa onda istog tog Nalda(duplo većeg od sebe :twisted: ) "gurnu" lagano i za kraj mu "slomi kičmu" :o (kasnije se brazilac na povredu žalio :P ).A onda slijedi rutina, lagano namještanje i vrhunski centaršut.
Veliko pojačanje :!: :!: :!:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.