također i Schalke, BVB i Borussiaanelbavarac je napisao/la:Bayern interessieren fur Frankfurts Sebastian Rode. prenosi tz.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
Salihamidžić: No One Can Stop This Bayern!
Stoji da je nas covjek, ali isto stoji da je u pravu.
Pustite se prica o transferima, pa pobogu skoro se zavrsio jedan takav period, po Bayernove navijace vrlo buran.
Okrenimo se novim utakmicama i novim pobjedama.
Ono sto nam u narednih 7 dana slijedi jesu dva nova gostovanja, jedan u Bundesligi protiv Werdera koja nas je pred pocetak sezone pobijedio na penale u onom kupu a drugo gostovanje je u LP-a kod Bate-a.
Ako se ne varam ova utakmica se igra u utorak.
Stoji da je nas covjek, ali isto stoji da je u pravu.
Pustite se prica o transferima, pa pobogu skoro se zavrsio jedan takav period, po Bayernove navijace vrlo buran.
Okrenimo se novim utakmicama i novim pobjedama.
Ono sto nam u narednih 7 dana slijedi jesu dva nova gostovanja, jedan u Bundesligi protiv Werdera koja nas je pred pocetak sezone pobijedio na penale u onom kupu a drugo gostovanje je u LP-a kod Bate-a.
Ako se ne varam ova utakmica se igra u utorak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vidim da mnogi članovi ovog foruma nemaju mogućnost praćenja Bayerna na TV-u pa reko da pomognem malo! Ovo važi samo za one koji imaju motor i resiver u koji se ručno mogu upisati kodovi (BISS)!
satelit Turksat 1C 4
kanali su TRT haber (TRT 2) ili TRT 3
oba su kodirana u BISS-u i laki su za otključavanje (ključevi se ne mijenjaju često)
nalaze se na transporderu 11920 V 24440
Servisni ID su:
TRT 2 - 0005
TRT 3 - 000C ključ za oba je 10 00 00 00 00 00 00 00
Od 5 odigranih kola 4 su prenosili Bayern s tim da prenose termine subota 15:30 i 18:30 (nekad) te oba nedeljna!
Nadam se da ću nekom pomoći i da će uživati kao i ja!
satelit Turksat 1C 4
kanali su TRT haber (TRT 2) ili TRT 3
oba su kodirana u BISS-u i laki su za otključavanje (ključevi se ne mijenjaju često)
nalaze se na transporderu 11920 V 24440
Servisni ID su:
TRT 2 - 0005
TRT 3 - 000C ključ za oba je 10 00 00 00 00 00 00 00
Od 5 odigranih kola 4 su prenosili Bayern s tim da prenose termine subota 15:30 i 18:30 (nekad) te oba nedeljna!
Nadam se da ću nekom pomoći i da će uživati kao i ja!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
@libje: ja sam imao taj Turksat ali mi se izgubio ili sam ja porementio frekvenciju. Znam da su prije dvije sezone prenosili Bundesligu i to bas Bayerna u najvise slucajeva ali je prosle sezone doslo do promjene programske seme i ako se ne varam prenosili su Tursku ligu, barem na onom programu koji sam ja pratio.
Uglavnom si puno pomogao sa ovom informacijom jer nisam znao da su ponovo otkupili prava za Bundesligu, tako da valja do vikenda nastimati i taj satelit pa da se malo rijesim streamova.
Edit: sta mislite cije je ovo kretanje tokom sinocnje utakmice?

FB fajteri neka se ne javljaju, vjerujem da su oni ovo vec vidjeli.
Uglavnom si puno pomogao sa ovom informacijom jer nisam znao da su ponovo otkupili prava za Bundesligu, tako da valja do vikenda nastimati i taj satelit pa da se malo rijesim streamova.
Edit: sta mislite cije je ovo kretanje tokom sinocnje utakmice?

FB fajteri neka se ne javljaju, vjerujem da su oni ovo vec vidjeli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da nije Mandžo? On mi ovako izgleda kao da ovo sve može pokriti 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Javi ?

Slažem sedon_burza je napisao/la:Ko god da je SVAKA CAST![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taj prvi.don_burza je napisao/la:Xerdan ili Basti![]()
Ko god da je SVAKA CAST![]()
Malac postaje ljubimac publike a evo vidimo da je vrlo koristan.
Masina se rodila.
Kakva utakmica, kakva dominacija, i na kraju krajeva kakva dosada.
Pa čujte, pokušao je ovaj Wolfsburg u određenim vremenskim intervalima nešto atomskom trkom, no kada se ima toliko znalaca u ekipi s tim se vrlo lako izađe na kraj. Uvidjevši to, Magini puleni razočarani neuspjehom brzo su gubili motiv, odustajali.
Kod Mage mnogo toga ne štima, vodi se inatom, pa možete misliti na klupi Trasch, Josu, Schafer, a na njihovim pozicijama nešto izmišlja sa Kjaerom, Knocheom, Kahlenbergom, zatim Olića redovno forsira na krilu, to veze s mozgom nema.
Jedino što je kako treba posložio je ta odbrana i Diego, ostalo talašika žešća, a da zna ovaj Wolfsburg bi bio dosta ozbiljniji.
Nisu centra prešli, nisu ošutali, a na drugoj strani se redale prilike.
Možete Mandžu hvaliti koliko hoćete, no ipak nije on ta sama svjetska klasa kao Gomez. Dobar jeste, kako god okreneš bolja zamjena od prošlogodišnjeg Olića.
Pa čujte, pokušao je ovaj Wolfsburg u određenim vremenskim intervalima nešto atomskom trkom, no kada se ima toliko znalaca u ekipi s tim se vrlo lako izađe na kraj. Uvidjevši to, Magini puleni razočarani neuspjehom brzo su gubili motiv, odustajali.
Kod Mage mnogo toga ne štima, vodi se inatom, pa možete misliti na klupi Trasch, Josu, Schafer, a na njihovim pozicijama nešto izmišlja sa Kjaerom, Knocheom, Kahlenbergom, zatim Olića redovno forsira na krilu, to veze s mozgom nema.
Jedino što je kako treba posložio je ta odbrana i Diego, ostalo talašika žešća, a da zna ovaj Wolfsburg bi bio dosta ozbiljniji.
Nisu centra prešli, nisu ošutali, a na drugoj strani se redale prilike.
Možete Mandžu hvaliti koliko hoćete, no ipak nije on ta sama svjetska klasa kao Gomez. Dobar jeste, kako god okreneš bolja zamjena od prošlogodišnjeg Olića.
11 zasebnih mašina u jednoj nezaustavljivoj uz veliki broj "rezervnih"Omerbavarac je napisao/la:Masina se rodila.
Al' što jest jest Xherdan igra odlično kada god dobije priliku.Nisam mogao da se nagledam drugog gola sinoć, ponovio sam ga nekoliko puta(I to nije zbog Mandžine glave definitivno
Veliko pojačanje
41.21.1.
Poz.raja sta reci no da smo Mnogo,mnogo,ali bas mnogo jaki nisam imao vremena gledati zadnje dve tekme,au oba susreta fenomenalno odradjen posao profesionalo i i rutinski bayern smijem se usudit pa vec sada reci da moze racunaati na sve moguce trofeje ove sezone jer realno bayern je veoma veoma ozbiljan konkurent barci kao glavnog favoritia pa ,smijem se usuditi i reci a ko,ne i glavni pretedent u evropi na trofej LP
- farinelli123
- Kontakt:
Ja vise volim kad Bajern stave u drugi plan kad je liga sampiona u pitanju. U Bundesligi je jasno, Bajern je uvek glavni pretendent za salataru, i tu nema dileme. A ovamo, volim kad naredjaju one "velikane" poput Sitija, Celsija ispred Bajerna. Pre koji dan gledam kvote neke od vecih kladionica, Bajern je bio na sestom mestu, iza Sitija. I. onda se ja zapitam, po kojoj je to logici? Taj Siti ce uvek biti krs ekipa, i Bajern ce uvek da ih satire. Kad sam video da smo ih izbegli u grupnoj fazi, bilo mi je neizmerno zao, jer sam se mnogo uzeleo eksplicitnog seksa i nasilja uzivo, fali mi jedno izuvanje iz opanaka kao prosle sezone.GAL je napisao/la:Poz.raja sta reci no da smo Mnogo,mnogo,ali bas mnogo jaki nisam imao vremena gledati zadnje dve tekme,au oba susreta fenomenalno odradjen posao profesionalo i i rutinski bayern smijem se usudit pa vec sada reci da moze racunaati na sve moguce trofeje ove sezone jer realno bayern je veoma veoma ozbiljan konkurent barci kao glavnog favoritia pa ,smijem se usuditi i reci a ko,ne i glavni pretedent u evropi na trofej LP
Napravio sam digresiju bez potrebe, uglavnom, najbolje je kad na nas ne racunaju toliko kao na - Real, Barselonu, Celsi, Junajted, Siti, i stave nas sa strane.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Problem sa prehladom u ekipi Bayerna,tako da najvjerovatnije bez Mullera u Bremenu a pod upitnikom je i Schweini.
- anelbavarac
- Kontakt:
A jos su prehladjeni i Badstuber i Ribery.
- Centre forward
- Kontakt:
Haman je taj val gripe zahvatio cijeli Stari kontinent.I ja sam bio sudionik prehlade,sinoc chatam s' rodjom
iz Francuske,on takodje,al da ne idemo u off.To je kratkog vala.Malo odmora i momci ce bit' spremni.Idemo u nove pobjede i po nove trofeje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- anelbavarac
- Kontakt:
Sa ovakvom sirinom kadra i igrama ovi moguci izostanci gotovo da se nece ni osjetiti,poslije Werdera ceka nas jos jedno gostovanje u Bjelorusiji protiv Bate Borisova,mec se igra u utorak prenos na Areni2.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh to je to o cemu se dugo raspravljalo.Uli Hoeness: "Ne možete očekivati da Javi igra kao Messi ili Ronaldo samo zato jer je placen 40 milijuna. Placen je toliko jer je tolika bila odsteta za njega. Inace bi ovakvog igraca platili 10 do 15 milijuna. Mi ne ocekujemo od njega da igra kao Messi ili Ronaldo jer je njegov zadatak obraniti nas gol.
Dva dana do utakmice, taman da se oporave koliko toliko. Vjerujem da je Muller vec zdrav s obzirom da je propustio Vukove zbog prehlade.anelbavarac je napisao/la:Problem sa prehladom u ekipi Bayerna,tako da najvjerovatnije bez Mullera u Bremenu a pod upitnikom je i Schweini.
Jan-Christian Dreesen je novi Bayern-ov sef finansija. Naime isti ce 01.01.2013. na toj funkciji zamjeniti Hopfnera koji ce postati novi clan Nadzornog odobora Bayerna. Hopfner je na funkciji sefa finansija Bayerna bio od 1983.godine.
Inace Dreesen je sa svojih 45 godina vec vodeca osoba Bavarske banke (Landes Bank Bayern) i nije kao vecina ekonomskih analiticara studirao na skupim Univerzitetima, vec je zavrsio samo dvije godine na Univerzitetu u Osnabrücku.
Inace Dreesen je sa svojih 45 godina vec vodeca osoba Bavarske banke (Landes Bank Bayern) i nije kao vecina ekonomskih analiticara studirao na skupim Univerzitetima, vec je zavrsio samo dvije godine na Univerzitetu u Osnabrücku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sad vec pocinju prave utakmice,imamo gostovanje u Bremenu,pa gostovanje u Bjelorusiji,tu bi trebali uzet dvije pobjede i gledati sta rade protivnici. Tek je 6.kolo na redu u bundeski,treba mal stat i na loptu,ali cinjenica je da smo trenutno najjaci u bundesligi,i da samo sami sebe mozemo zeznuti pa da opet nista ne osvojimo kao prethodne sezone!!!
Stern des Südens
[youtube][/youtube]
Moglo bi nam se obiti o glavu nekupovina Usamija, a nadam se da hoće. Stvarno mi je bilo zao sto nije dobijao vise sanse prosle sezone u bayernu, međutim i razumljivo je s obzirom na njegovo (ne)iskustvo i prvu sezonu u europi kao i bayernove ciljeve koji nisu dozvoljavali rizik sa ubacivanjem mladog japanca u igru. Predvidjam mu sjajnu karijeru ali vidjet cemo hoce li uspjeti u tome.
Moglo bi nam se obiti o glavu nekupovina Usamija, a nadam se da hoće. Stvarno mi je bilo zao sto nije dobijao vise sanse prosle sezone u bayernu, međutim i razumljivo je s obzirom na njegovo (ne)iskustvo i prvu sezonu u europi kao i bayernove ciljeve koji nisu dozvoljavali rizik sa ubacivanjem mladog japanca u igru. Predvidjam mu sjajnu karijeru ali vidjet cemo hoce li uspjeti u tome.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.