[youtube][/youtube]
Galliani is expected to sign a 5-year contract on Thursday at Milan's extraordinary general meeting at the new HQ at Via Rossi.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Kažu da je spreman "ulupati" 400 mil. € u Milan. Što znači da je bogatstvo puno veće nego što se procjenjuje. Čisto sumnjam da bi neko htio uložiti 400 miliona, a bogatstvo mu je navodno "samo 1.6 milijardi €.muxa je napisao/la:Što li sam znao da neće staviti Saponaru. Al eto postoji još nada, možda se predomisli![]()
Što se tiče tog lika koji je zainteresovan za kupovinu dijela dionica, činjenica je da po bogatstvu nije ni do koljena Berlusconiju, ali kakva nam korist od Brelusconijevih milijardi kad više ne želi da ulaže u klub.
Sadašnji vlasnik Sassoula, navodno veliki navijač Milana.ElLoco7 je napisao/la:a ko je navodni kupac?
rope11 je napisao/la:Ja skroz zaboravio na ovaj zdrijeb.![]()
Bogme, fino. Kad vidis koga smo mogli dobiti, mi smo na konju. Mozda smo cak izvukli najslabijeg protivnika, ali daleko od toga da je Atletico losa ekipa.
U nekim drugim okolnostima bi ih pojeli, ali danas su to dva vrlo ravnopravna tima koji imaju podjednake sanse za prolaz.
Da. Problem ?soe je napisao/la: Jesil ozbiljan?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.