NBA 2025-26 Regular Season

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

TripleThreat
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Regular Season

Post Postao/la TripleThreat » 14 apr 2026, 00:13

Sinoć je Mike Breen tokom prenosa na MSG-u uputio odmjerenu kritiku za ligu što od ove sezone, sa novim TV ugovorom, neće više biti uporedo prenosa prve runde na lokalnim kanalima uz prenose na državnim kanalima.

Nakon te izjave, dobio je ogroman val podrške po X-u od strane raznih kolega uključujući Lewenberga sa TSN-a (Raptorsi), Vic Lombardija (Nuggetsi), Natalie Kerwin sa FDSN Detroit (Pistonsi), Jared Weissa (izvještava o Spursima za Athletic), Vanessa Richardson (sideline novinarka za raketice)... to je što sam upratio, možda je i još bilo. Ovo je poprilično odvažan i hrabar potez od Breena, s obzirom da i on sam uporedo radi za ESPN/ABC.

Znam da je većini ovo nebitna stavka, posebno onim mimo SAD-a, ali mislim da je Breen upotpunosti upravu, ljudi naviknu i vole prenose sa komentatorima koji su "domaći" za svoj klub. Još posebno ako neki klub ima kvalitetne takve komentatore. Mislim da je prava mjera bila ta prva runda, i možda eventualno druga. Ovako, mislim da je loš potez Silvera, gdje je novac stavljen u prvi plan, a po mom mišljenju vjerovatno i brojke gledanosti, oko kojih je bilo dosta kontraverze zadnjih godina. Ovako će biti usmjerenije i neće se "dispenzirati" na lokalne TV kanale tokom prenosa.
"Your favorite player's favorite player" - MB

Sport90
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Regular Season

Post Postao/la Sport90 » 14 apr 2026, 08:18

alemsa je napisao/la:
13 apr 2026, 18:05
TripleThreat je napisao/la:
13 apr 2026, 18:02
Pa koga to Bullsi imaju pa opet u top 10?

Hudi alem, više se ni za šta nema uhvatiti, Spursi daleko ispred njih i što se tiče prošlih uspjeha, a i trenutnog stanja. Ne može se više hvatati ni za neke besmislice tipa ovo oko tržišta... Ništa, vakat ti se seliti u San Antonio :kafa:
Pa Bulls su i dalje cool zbog Jordana shvatas. Kupit ce neko kacket, trenerku itd. Aludira na MJ.

Ma kakav Siroki Brijeg. 2nd round out, sinoc zapeli startere igrali da izbjegnu Denver, ljudi ih digose iz cipela, a Castle playoff preview katastrofe, sreca njegova pa igra s Wembijem, da je glavni fokus odbrane ne bi meda mogao.
Pa gdje su te zvijezde koje hrle u Huston, pa da naprave reputaciju kluba da se dresovi prodaju. Stalno pričaš kako sve najveće zvijezde sanjaju Huston i rakete. Realno rakete sto se tice globalno stajališta su druga liga NBA, bili su u vrhu samo sto su imali nekog mutiranog Kineza pa je milijarda Kineza kupovala dresove.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []