FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Katastorfa prvo. Zizu zamjena Rahmanu?
Učimo i molimo Boga da nam ne ode, ne daj Boze ako nam ode Rahman... sa njim i bez njega se vidi razlika. Rahman može biti los 80 minuta Al da u 90 minuti napravi razliku i to ga čini našim najboljim igračem realno. Čak šta vise prije bi pustio Tatar da ode nego Rahman. Rahman mora Ostat. Handzic se ne može ni zagraditi nit primiti loptu stvarno nevjerovatno... Pokušat u 2 zabit nekako gol moramo pobjediti...
Morate biti svjesni da radnik ima strasne stoperre i zato handze nss dobri ne moze duela dobiti.
Al kakvi driblinzi hebe
Al kakvi driblinzi hebe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Zizu, ne znam kakve probleme ima al morali su proc za 5 mjeseci. PRevara. Daj Djanija da ga vidimo tu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bez ikakve zaebancije, kad bih izuzeli sve one silne zicere Handžića od derbija pa na ovamo, lik je i dalje teška krampa. Hajde on nikad nije bio igrač koji će razigrati kao Merso, ali ovo je teški odron, najblaže moguće rečeno. Čovjek ne može ebeni pas na metar da uputi tačno, nije duel nije uzeo, o nekim kompleksnijim stvarima da ne pričam.
Na šta je spao, ovo je jadno. Boljih, hitrijih i eksplozivnijih ima na terminu u Buća Potoku. Hare, poslušaj me, ako budeš imao neku ponudu iz neke 'žnj' lige, prihvati je i idi, uzmi još love, samo se sakrij od pogleda naše raje. Nema boljeg savjeta, da sebe poštediš brukanja.
Na šta je spao, ovo je jadno. Boljih, hitrijih i eksplozivnijih ima na terminu u Buća Potoku. Hare, poslušaj me, ako budeš imao neku ponudu iz neke 'žnj' lige, prihvati je i idi, uzmi još love, samo se sakrij od pogleda naše raje. Nema boljeg savjeta, da sebe poštediš brukanja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Al tu je strucnjak na klupi da sve poslozi 

Bez akademaca 10 kolo
Vađenje Rahmanovica iz utakmice kad treba da se lomi, a ostavlja beskorisnog.kolac u napadu
Mora opravdati Mustedanagica i pare, pa gledamo trenutno ove bravure
Treba se povuci 2 poluvrijeme hehehhehe da ostanemo neporazeni
Bez akademaca 10 kolo
Vađenje Rahmanovica iz utakmice kad treba da se lomi, a ostavlja beskorisnog.kolac u napadu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mustedanagica odmah ostaviti na klupi i uvesti Susica sto blize Handzicu.
Ovo moramo kako znamo i umijemo dobiti, frljoka, frljoka.
Ovo moramo kako znamo i umijemo dobiti, frljoka, frljoka.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 02 dec 2020, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zinedin : Salcin
Krste : Jukic
i kasne Susic ( ako je ziv) za Pejovica.
svaka ekipa ima los dan. i kod nas se vidi da nema Rahmanovica i Tatar najbolje 2 igraca lige. ali ima jos 45 minuta.
Krste : Jukic
i kasne Susic ( ako je ziv) za Pejovica.
svaka ekipa ima los dan. i kod nas se vidi da nema Rahmanovica i Tatar najbolje 2 igraca lige. ali ima jos 45 minuta.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 02 dec 2020, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Konacno dosao na svoje. Akademci su tu. ima ih. Mustenadagica su svi ocekivali konacno da vidimo moze l. Vidjeli ne moze i to je to. Amar je sam trazio izmjenu zadnje kololedesma je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:52Al tu je strucnjak na klupi da sve poslozi![]()
Bez akademaca 10 kolo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel realno da kod nas nepostoji kretnja bez lopte??? Jel realno da Handzic, Fanimo i Mustedanagic stoje cijelu tekmu i sakrivaju se iza protivnika? Ne dao Bog da potrce, otvore prostor, izvuku protivnickog igraca, to ne postoji kod njih, stoje i cekaju, cak se i sakrivaju. Vadi ih nek niko ne igra, ako im se vec ne igra, nek je.bu mater, samo smetaju. Tamo na krilu Hebib dolazi da radi Fanimov posao, dole za Zinedina Pejovic i Djokanovic moraju ulazit, pa cak je i Krste ulazio u sredinu. Onaj idiot u napadu nije sposoban lopte primit, ma mrs u tri lijepe materine vise
FANIMO, HANDZIC I MUSTEDANAGIC SU 3 IGRACA MANJE DANAS!

FANIMO, HANDZIC I MUSTEDANAGIC SU 3 IGRACA MANJE DANAS!
1946~
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
jesi mozda pomislio da ga je izveo jer se zalio na povredu?ledesma je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:52Al tu je strucnjak na klupi da sve poslozi![]()
Bez akademaca 10 kolo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Handzic je dao gol
Tako da malo se poklopite
Druga je stvar sto nas je sudija pokro
Tako da malo se poklopite
Druga je stvar sto nas je sudija pokro
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mi bez Rahmanovica na sredini smo neprepoznatljivi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Meni govorili polako kaze zizu je tek dosao ima kaze ugovor na 3 godine proradit ce on,evo haman poslije godinu gori nego sto je bio 
, daj boze da nije potpisao na tri godine al haj...
Ovako, teško do gola. Vidi se da bez Rahmana i Tatara, ide veoma teško. I sa njima smo upali u neku krizu.
-
- Kontakt:
ledesma je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:52Al tu je strucnjak na klupi da sve poslozi![]()
Bez akademaca 10 kolo

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rahman 50% ekipe...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Krste jedan od korisnijih na terenu danas, zasto bi njeg vadio pored beskorisnih Handzica i Fanima??
1946~
Da su najgori na svijetu, mi smo u ovom trenutku bolji za tri boda. A ne 10+, kako su neki najavljivali na početku sezone.ledesma je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:50Ma kakvi gurbeti bolan, bolan. Pa 90% im golova iz prekida, a kad su igrali kuci protiv ubica i radnika.mslm, sudija svaki kontakt im siljio oko 16rca. Smijesno pricati o njima.skoroalen je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:48Utakmica koja podsjeća na one s Husrefom prošle sezone. Očajno, nikako, ako i dobijemo to će bit na mišiće. Napad ne postoji nikako, sva četvorica ispred Đokanovića i Pejovića su katastrofalni.
Al eto, bitno je svaki dan pisat kako nam Željo nije konkurent, a oni tri boda iza nas (upisao sam nam ovdje bod jer ne vidim na koju foru možemo zabit gol). Poslije Banja Luke bismo mogli bit izjednačeni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovakve se ekipe pobjeđuju sve i da nam 10 igrača fali iz prve postave a ne Tatar, Rahmanović i Ahmetović
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Citava ekipa je, je jalova i slaba, moram reci da fizicki kondiciono veoma losa sezona..
Znam da je Jeleskovic tu i moralo je bolje od ovog jer za 17 kola velez zeljo borac izgledaju fizicki i kondiciono bolji, ne mnogo al bolji i cak imaju manji roster i dosta manje povreda..
Kvalitet imamo, znanje vidjecemo 28 februara..
Znam da je Jeleskovic tu i moralo je bolje od ovog jer za 17 kola velez zeljo borac izgledaju fizicki i kondiciono bolji, ne mnogo al bolji i cak imaju manji roster i dosta manje povreda..
Kvalitet imamo, znanje vidjecemo 28 februara..
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, keli i 32 gosta.