Svaki mjesec je inventura, i svaki mjesec minus 400KM pa više, uvijek nam odbijali, raspodjeli minus na broj radnika i to je to. Ja se uvijek nervirao i svađao, govorio šefici da kad već imaju kamere zašto fino ne sjedne i ne pregleda smjene pa će naći razlog minusa. Odgovor je da je to ne interesuje, da to trebamo riješiti mi radnici između sebe i gotovo. Radi jednog debila puše ga svi. Jedan mjesec mi pukne film, fino pred kamerom otvorim kasu i namirim sebi cijeli minus koji mi je uzet za skoro svaki mjesec. Fino izračunao, uzeo i otišao ( jes' da nije ispravan način, ali jbg. Za svoj svaki dinar sam u stanju sve jer znam koliko vrijedim i da na svakom poslu dajem svoj maksimum jer sam takav ). Zove ona na telefon da dođem na posao po papire, zvaće mi policiju ha hu, tu sam je uzeo na blef u vezi nekih stvari vezanih za fakture tako da ništa od toga nije ni bilo. Kad sam otišao na biro da se prijavim nisam mogao iz razloga što je u raskidu ugovora pisalo teža povreda radnog mjesta. Ja na birou objasnio situaciju, govori žena razumijem te ali poslodavac je u svakom slučaju zaštićen.