Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Serie A
Hvala valjda bude kakvih golova i u drugom. Iskreno nisam ocekivao posto sam bacio oba daju i 3+ na listic jer to kad god sam odigrao u mecu Fiorentine nije doslo 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
President Grasso of the Italian Senate: "I thought we should have called it off. This violence has no sense. However you have to verify facts... Those who whistled anthem were wrong."
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisu. Incident je bio nevezan za utakmicu.Denno je napisao/la:Dobra utakmica skroz,a šta je bilo prije utakmice,jesu to Romini navijači napali ove iz Napulja?
SkyTG24 cites police + says shooting took place in garden center. No confirmation on shooter, possibly owner. Unrelated to game.
to su posljednje informacije...One fan shot in chest, currently undergoing surgery. Other two (hand + arm) not serious. (SkyTG24)
Link SK-a
http://www.utakmice.at.ua/str/ta2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Jedino zanimljivo iz drugog poluvremena jeste ulazak Rossija
Crveni za Inlera. Debil
EDIT: Ilicic
Pa konju jedan 
EDIT2: Mertens za 3-1. Gotovo
EDIT: Ilicic
EDIT2: Mertens za 3-1. Gotovo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Na kraju i ne bas neka utakmica. Prosjek. Par lijepih golova, tanak fudbal i katastrofa prije utakmice. Sve u svemu zalosno...
Iako Olimpico izgleda lijepo popunjen trebalo bi razmisliti o tome da se finale igra i u nekim drugim gradovima i na nekim drugim stadionima...
U Rimu vazda neki cirkus...
Napoli pobjedom osigurao susret protiv Juventusa u SuperKupu!
Iako Olimpico izgleda lijepo popunjen trebalo bi razmisliti o tome da se finale igra i u nekim drugim gradovima i na nekim drugim stadionima...
U Rimu vazda neki cirkus...
Napoli pobjedom osigurao susret protiv Juventusa u SuperKupu!
debili ostaju debiliNapoli fans during pitch invasion went to other Curva to mock Fiorentina supporters, who credit to them didn't react.
Svidjelo mi se pred kraj kada su primili i treci gol, kako su navijaci Fiorentine podrzali svoje igrace i svoj klub bez obzira sto nisu osvojili trofej.
To bi bilo to. Poshto je Napoli osvojio Coppa Italia, a to je kako nash uvazheni @Chinaglia kazhe "1 vrhunac fudbala", predlazhem da se ne diskutuje vishe na ovoj temi. Kup je nash, mi smo prvaci galaksije.
Dodushe, nismo tukli gradskog rivala - jer ga nemamo; niti je tu bio ozloglasheni Juventus (kao pre 2 godine) - dobra je i Firenza, jer jedina ima pozitivno sa FCJom ove sezone u Serie A; nema veze ni shto ljudi ginu po ulicama Rima...hej, uzeli smo najvazhniji turnir od kada svet postoji. Lazio, pa Napoli - svi ostali ste teshka papanija.
[youtube][/youtube]
Dodushe, nismo tukli gradskog rivala - jer ga nemamo; niti je tu bio ozloglasheni Juventus (kao pre 2 godine) - dobra je i Firenza, jer jedina ima pozitivno sa FCJom ove sezone u Serie A; nema veze ni shto ljudi ginu po ulicama Rima...hej, uzeli smo najvazhniji turnir od kada svet postoji. Lazio, pa Napoli - svi ostali ste teshka papanija.
[youtube][/youtube]
@Magični rides again 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Što volim ove rasprave na vašoj relaciji 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Budi mushkarac, pa priznaj da si dosadjivao mesecima sa tim smrdljivim kupom, koji vredi zhizhljiva grashka.Chinaglia je napisao/la:@Magični rides again
Da vas nije Zhezus ushutkao pre neki dan, sad bi ovde bilo produkata pojachane onanije na sve strane od pripadnika chop...pardon: navijacha i simpatizera jednog kluba.L'Avvocato je napisao/la:Što volim ove rasprave na vašoj relaciji
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Palermo se nakon sezone odsustva vraća u Serie A, a po prvi puta ove sezone u play-off grupu se ugurala Modena, u kojoj se trenutno nalaze Crotone, Latina, Cesena, Lanciano i Spezia, a ispod crte su Brescia, Bari i Pescara.
U PO ide 6 timova, što je novost u odnosu na prošle godine kada su 4 tima išla, iako 3. ne smije imati više od 9 bodova viška u odnosu na 4 tim na tabeli, a u playoff ide najdalje osmoplasirani, samo da je najviše 14 bodova udaljen od trećeg (a sada je razlika 5b). Znači u playoff mogu ići i samo 3. i 4, a mogu i svi od 3. do 8. samo da nisu više od 14 bodova udaljeni od 3.
Navija se za Bari da se nekako ugura u PO, trenutno zaostaju 3b i imaju fin niz od 2 pobjede u gostima, a dolazi im Juve Stabia koja je već ispala. Obaraju rekord po posjeti, prvo protiv Empilia, a zatim i protiv Latine, očekuje se novi rekord u iduećm kolu, razlog je što su se riješili Mattarese familije, i trenutno je klub na aukciji, a među zainteresovanim su bivši sudija Paparesta koji predvodi Rusku grupaciju koja želi kupiti klub, a osim njih spominju se još 3 grupacije, Turci, grupacija iz Londona, te Ghirardini između ostalog. Aukcija je zakazana za 12 maj.
P.S Čestitke Magičnom
U PO ide 6 timova, što je novost u odnosu na prošle godine kada su 4 tima išla, iako 3. ne smije imati više od 9 bodova viška u odnosu na 4 tim na tabeli, a u playoff ide najdalje osmoplasirani, samo da je najviše 14 bodova udaljen od trećeg (a sada je razlika 5b). Znači u playoff mogu ići i samo 3. i 4, a mogu i svi od 3. do 8. samo da nisu više od 14 bodova udaljeni od 3.
Navija se za Bari da se nekako ugura u PO, trenutno zaostaju 3b i imaju fin niz od 2 pobjede u gostima, a dolazi im Juve Stabia koja je već ispala. Obaraju rekord po posjeti, prvo protiv Empilia, a zatim i protiv Latine, očekuje se novi rekord u iduećm kolu, razlog je što su se riješili Mattarese familije, i trenutno je klub na aukciji, a među zainteresovanim su bivši sudija Paparesta koji predvodi Rusku grupaciju koja želi kupiti klub, a osim njih spominju se još 3 grupacije, Turci, grupacija iz Londona, te Ghirardini između ostalog. Aukcija je zakazana za 12 maj.
P.S Čestitke Magičnom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mađika jarane onaniše se evo tri godine, ništa ti ne brini, vratiće se rode
Rio, situacija u drugoj ligi je u najmanju ruku dramatična. Imam osjećaj kao da se pola lige bori za ulazak u Seriju A, a druga polovica za opstanak u B rangu.
Rio, situacija u drugoj ligi je u najmanju ruku dramatična. Imam osjećaj kao da se pola lige bori za ulazak u Seriju A, a druga polovica za opstanak u B rangu.
★★★
Zampa se vraća i kreće šou, koliko će "Simeone" ostati na klupiZamparini: "Ja imam Iachinia, on je Palermov Simeone."
Palermo je već tu, a Empoli bi se trebao pridružiti, za treće mjesto će biti svega do kraja. Najbolje bi bilo da uđe neko od Siene, Barija i Brescie, iako su i oni tanki, ali kako god su imena, ovo ostalo ništa posebno.
Reforme su prijeko potrebne 18 klubova bi donijelo mnogo toga dobrog za Seriju A, ali Abate i društvo su mnogo puta do sad dokazali da nisu dorasli poslu koji obavljaju.
možda je kup kao kup drugorazredno ili trećerazredno takmičenje, kako si ti rekao, tj. takvo mišljenje vlada u Italiji, s tim nemam problemaMaGiCa je napisao/la:Budi mushkarac, pa priznaj da si dosadjivao mesecima sa tim smrdljivim kupom, koji vredi zhizhljiva grashka.Chinaglia je napisao/la:@Magični rides again![]()
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Trofej je trofej i svaki je važan, pogotovo kad su u pitanju Lazio i Roma i njihovi međusobni dueli.
Čestitke Napoliju, Superkup će biti dobra tekma.
Čestitke Napoliju, Superkup će biti dobra tekma.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Dobro je da se Palermo vraca u Seria A,oni ce svako bit puno tezi protivnik za ove najbolje ekipe u ligi,za razliku od Livorna i Sasuola
Jedva cekam da vidim kako Zamparini urucuje otkaz Simeoneu
Jedva cekam da vidim kako Zamparini urucuje otkaz Simeoneu
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Vidi ga, nastavlja on opet o tome...Chinaglia je napisao/la: možda je kup kao kup drugorazredno ili trećerazredno takmičenje, kako si ti rekao, tj. takvo mišljenje vlada u Italiji, s tim nemam problemaimam problema kad umanjuješ značaj tog finala iz meni neshvatljivih razloga, a oni koji su mnogo kompetentniji od tebe, rekli su o tome šta su imali, prema tome, samo pišaš uz vjetar, rekli bismo
Umesto da kazhesh poput Ilije Chorovica iz Balkanskog shpijuna: "Jeo sam g....a sa tim Kupom", "smarao sam vas sve sa Lu71cem danima i mesecima", "provocirao sam romaniste" i sl. ti opet okrecesh prichu na svoju vodenicu.
Ovo sam te isprozivao, chisto da vidish kako je to kad se neko zori i seiri nad kantom koja ne znachi nishta relevantno u danashnjem svetu. Iskreno, zamenio bi ovo vecheras za 1 gol BvBu na Westfalenu ili Arsenalu na Emiratesu - jer bi to znachilo dodatnih 10ak milja eura u kasi, istorijski ulazak u top16 Evrope, kao i priliku da klub dodatno napreduje.
Sarajevo1946 je napisao/la:Čestitke Napoliju, Superkup će biti dobra tekma.
Taj duh mi se svidja, Tomo-Shabane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.