Kako je Jusuf dosadan sa ovim nekim wannabe troll pokusajima, brate prosjecan si igrac
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Kako glupa izjava, pa Jusuf je valjda sportista i valjda ima malo veću ambiciju od toga "uzeo je lovu", pa nije Milicic. Realno svima nama je jasno da se Nurkic nenormalno uvlaci Lillardu u pakas. Hajde, oni vjerovatno i jesu "okej" i van terena, ali ovakva neprofesionalnost kod Juke je bas porazna.
Ako ćemo o glupim izjavama meni je izjava brate prosječan si igrač za startnog NBA centra od strane nekoga ko je dohvacao lopte na tjelesnom i nosio plakate kad se igralo protiv drugog razreda debilna.Surreal je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:15Kako glupa izjava, pa Jusuf je valjda sportista i valjda ima malo veću ambiciju od toga "uzeo je lovu", pa nije Milicic. Realno svima nama je jasno da se Nurkic nenormalno uvlaci Lillardu u pakas. Hajde, oni vjerovatno i jesu "okej" i van terena, ali ovakva neprofesionalnost kod Juke je bas porazna.
U ovakvoj situaciji, on valjda treba da se ponaša kao pravi sportista, pa cak i da stane uz mladu ekipu Portlanda i da im bude primjer. Nurkic je cini mi se vec deset godina u ligi i to zaista nije zanemarivo, kao takav treba da uskoci i kao potencijalni lider. Ovakvim potezima samo pravi klauna od sebe, a od igre sa Lillardom moze eventualno dobiti to da ce njemu i Butleru nositi flasice sa vodom u Majamiju ako do toga dodje.
Koliko god Jusufa volio, nije nista vise od prosjecnog igraca, realnost.edin139 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:58Ako ćemo o glupim izjavama meni je izjava brate prosječan si igrač za startnog NBA centra od strane nekoga ko je dohvacao lopte na tjelesnom i nosio plakate kad se igralo protiv drugog razreda debilna.Surreal je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:15Kako glupa izjava, pa Jusuf je valjda sportista i valjda ima malo veću ambiciju od toga "uzeo je lovu", pa nije Milicic. Realno svima nama je jasno da se Nurkic nenormalno uvlaci Lillardu u pakas. Hajde, oni vjerovatno i jesu "okej" i van terena, ali ovakva neprofesionalnost kod Juke je bas porazna.
U ovakvoj situaciji, on valjda treba da se ponaša kao pravi sportista, pa cak i da stane uz mladu ekipu Portlanda i da im bude primjer. Nurkic je cini mi se vec deset godina u ligi i to zaista nije zanemarivo, kao takav treba da uskoci i kao potencijalni lider. Ovakvim potezima samo pravi klauna od sebe, a od igre sa Lillardom moze eventualno dobiti to da ce njemu i Butleru nositi flasice sa vodom u Majamiju ako do toga dodje.
i do kad ce se pricati ta prica o premlacivanju xy osoba,to je laz samo takva.
Mozda ode u Miami sa Lillardom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.