FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neymar11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 04 apr 2018, 14:44

braco je napisao/la:Kakav video :tokralju:

Eto nam Erdogana na Grbavicu kad u maju dođe u posjetu BiH :mrgreen:
Video je Evropski onakav bas kakav dolikuje nasem Zelji kao najvecem Klubu U Bih ... Ja sam ga do sad pregledo 100 puta da se najezis i svaka cast ljudima iz uprave na svemu sto su dosad uradili i sa ovim ljudima je moguce dosta toga uradit u sta nesumnjam i sigurno nas ceka jos dosta dobrih stvari :bow:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 apr 2018, 15:15

Kao sto Sam reko dolazi nam Slobodanka,najgori moguci protivnik,opasnost po nas,povrede igraca
kartoni,umor a revans u Tuzli bice svasta upamtite.Jos jednom naglasavam kup igrat sa rezervnim sastavom da nebi titula dosla u pitanje,kasnije ce bit kasno za kuknjavu.Iskustvo
mi nalaze da upozorim.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 apr 2018, 15:30

Sve izgleda dobro, samo da odigramo hrabro do kraja, pa sta dragi Bog da.

Samo mi smeta ponovno bacanje mogucih bumeranga. Izjava Siljka. Suti i radi ba.

Raja nedizite se, da nas nebudu spustali kao tanovce.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 apr 2018, 15:58

Treba sačekati ovu utakmicu protiv Širokog i vidjeti za koga će se Adžem odlučiti u prvih 11 jer ako se i Blagojević oporavi onda ćemo imati sviju na raspolaganju. Na osnovu te utakmice onda "gatati" ko bi mogao u kupu igrat od ovih sa malo manjom minutažom.

Kao što sam pisao neki dan treba vidjeti hoće li Adžem protiv Širokog pružiti šansu Jovanu ili Sinanu, te hoće li Hadžić ostati na lijevom beku ili će Mehremića vratiti. Ako će Ramović igrati protiv Širokog, onda bi možda protiv Slobode mogli očekivati sredinu Jovan-Šaban i ispred njih Vojo i Kajkut na špicu. Na lijevom krilu bi možda protiv Slobode mogao dobiti šansu Zec, a desno bi Zakarić bio. U odbrani za štopere bih stavio Kemu i Graovca, desno Sinišu i lijevo Mehremić/Hadžić. Nekako mislim da je to sastav koji bi Adžem mogao protiv Slobode izvesti.

Znači mix klupe i standardnih prvotimaca iz druge polusezone Graovca, Gorana, Siniše, Voje i Blagojevića i eventualno Mehremića. Pošto Kajkut teško da može 90 minuta igrati, s klupe bi mogli uletiti Sinan ili Stojan.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 apr 2018, 16:18

Daleko od toga da je Sloboda osigurala opstanak. Jedino ako dobiju Mladost u Kaknju, a Čelik zijani u Vitezu. Meni je vjerojatnije da ce zjanit u Kaknju ( Mladost ne smije sebi dozvolit jos jedan kiks, pogotovo nakon onog pravdanja nakon utakmice sa Goskom ), a Čelik dobiti Viteza u Vitezu ( i eto ih odmah na -5). Nemaju oni toliko jak i sirok kadar da mogu u 14 dana odigrati 4 utakmice na vrhunskom nivou ( Mladost-Željezničar-Borac-Željezničar ). Ako bi zanemarili ligu u ta 2 kola, Čelik bi im mogao priči na 2 boda. i onda bi im voda ušla u uši
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2018, 16:38

bhsport je napisao/la:nije im to jedan od najvaznijih meceva u istoriji, igrali su 5,6 puta finale i svaki put ispusili tako da ovo polufinale im nije veliki uspjeh.
To sam rekao zato što će u finalu imati dosta lakši posao i svjesni su toga, čak sam poprilično siguran da će ovaj par dati osvajača Kupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HAKENPUC
Kontakt:

Post Postao/la HAKENPUC » 04 apr 2018, 16:55

Samo kod nas ljudi(oni koji izvače kuglice) gledaju u kuglice kad je ždrijeb :o . Kad god sam gledao ždrijeb za SP, EP ili CL oni što izvlače gledaju negdje drugo i mješaju kugle. Još jedna sitnica u kojoj se ogleda neprofesionalnost saveza.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 apr 2018, 17:33

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:nije im to jedan od najvaznijih meceva u istoriji, igrali su 5,6 puta finale i svaki put ispusili tako da ovo polufinale im nije veliki uspjeh.
To sam rekao zato što će u finalu imati dosta lakši posao i svjesni su toga, čak sam poprilično siguran da će ovaj par dati osvajača Kupa.
Ako kojim slučajem prodju nas, Krupa će obrisati patos sa njima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2018, 17:59

najlakseg smo protivnika dobili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2018, 19:15

HAKENPUC je napisao/la:Samo kod nas ljudi(oni koji izvače kuglice) gledaju u kuglice kad je ždrijeb :o . Kad god sam gledao ždrijeb za SP, EP ili CL oni što izvlače gledaju negdje drugo i mješaju kugle. Još jedna sitnica u kojoj se ogleda neprofesionalnost saveza.
Ma ovo je bilo jasno kao dan, da RS ima predstavnika u finalu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 apr 2018, 20:12

Ovaj dvomeč sa Slobodom će začiniti pakleni april :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bosnianlegend1990
Kontakt:

Post Postao/la bosnianlegend1990 » 04 apr 2018, 20:25

Konzerva je napisao/la:Prejako ljudi moji prejako :cool: :cool:
Tacno trnci neki prolaze gledajuci ovaj klip idemoooo zeljkane :twisted:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 apr 2018, 20:40

Ljudi dragi, ako se na ljeto mimo terena uradi fasada sjevera (uređenje, sta god) i krov istoka nekada kasnije kako je najavljeno stvarno ovoj upravi dici spomenik. Sta su ljudi u ove tri godine uradili i ulozili, vratili dugova, postavili standarde u drzavi po pitanju transparentnosti i rada.

Samo da je sada ovu sezonu krunisati duplom, ogormne su pare u igri.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 04 apr 2018, 20:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- Zeljeznicar -

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 apr 2018, 20:41

Video sa zvanične je perverzija :ljepota:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 apr 2018, 21:15

Drama video
Mocan ko rijeka Krivaja

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 04 apr 2018, 21:49

Znali neko koliko cemo dobit novca na godisnjem nivou.Sigurno nasi nisu jeftino prodali dres.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 apr 2018, 22:03

Zna li se kada je konferencija u vezi GS, na klixu je pisalo da je sutra predstavljanje ?
- Zeljeznicar -

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 04 apr 2018, 22:16

Zenzo je napisao/la:Zna li se kada je konferencija u vezi GS, na klixu je pisalo da je sutra predstavljanje ?
Negdje sam pročitao da će ići sa početkom u 11:00 sutra

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 apr 2018, 22:18

Zvanično predstavljanje Ziraat banke kao novog sponzora biće sutra na pres konferenciji u 11,00 u Plavom salonu na stadionu Grbavica. Ujedno, na toj pres konferenciji biće govora i o utakmici 4. kola Lige za prvaka u kojoj se sastaju Željezničar i Široki Brijeg.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2018, 00:00

Ovaj narator u klipu je neka ozbiljna faca sa BBC. Samo su ukakili sa Čenanom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], zeljovolimte i 19 gostiju.