FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la arminz » 28 sep 2014, 16:48

Vidal89 je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:Ma najbolji.. 2 penala,crveni i ko zna za koliko golova direktni ili indirektni krivac.
Sve to u 5 kola.
Upravo ;)
oba penala ne bi svirali ni u kantonalnoj ligi..crveni presmijesan i ne znam sto ga uopste spominjes..do sad je igro odlicno ova utakmica je za svaku osudu, uostalom kao i citava ekipa
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 28 sep 2014, 16:54

arminz je napisao/la:
Vidal89 je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:Ma najbolji.. 2 penala,crveni i ko zna za koliko golova direktni ili indirektni krivac.
Sve to u 5 kola.
Upravo ;)
oba penala ne bi svirali ni u kantonalnoj ligi..crveni presmijesan i ne znam sto ga uopste spominjes..do sad je igro odlicno ova utakmica je za svaku osudu, uostalom kao i citava ekipa
Kad se sve to ne racuna covjek izdominorao :-D
**** to sto juventusov trojac nije gola primio..
#ALLEGRIOUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 sep 2014, 16:56

Ja pricam o Vidicu, nikakav juventusov trojac spomeno nisam

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 sep 2014, 16:56

Mago je napisao/la:Kakav god da je bolji je od svih drugih stopera u ligi...
slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 28 sep 2014, 16:59

arminz je napisao/la:Ja pricam o Vidicu, nikakav juventusov trojac spomeno nisam
Spomenuo sam ja..jer ne moze biti bolji od igraca tima koji nije gola primio.
#ALLEGRIOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 sep 2014, 17:07

Bruka i sramota, samo to, a nisam gleda utakmicu...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Vidal89
Kontakt:

Post Postao/la Vidal89 » 28 sep 2014, 17:10

Ozb treba biti realan Vidic je svoje otpuhao, desavaju mu se amatarske greske i stopio se s interovim crnilom

Meni je iskreno zao sto gledam ovakav inter i milan, dovode neke potrosene igrace tipa alex ili vidic itd

Ne mozes ocekivati neki uspjeh ili napredak kad ti ekipa za mercato potrosi 10mil, a milan i inter nisu zajedno ni toliko potrosili.

Tuga zaista

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2014, 17:12

L'Avvocato je napisao/la:Ubi ih Ekdal :lol:
brate, ode on u Milan u januaru da i oni konačno pobjede u derbyju :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 sep 2014, 17:14

Kao što sam rekao tamo negdje početkom 8.mjeseca nakon pet kola će se znati ima li ovaj Mazzarrijev Inter šanse za 3.mjesto.Stvarno je dakle i više nego jasna.
NEMA JE*ENE ŠANSE.NULA POSTO.ZERO.NOL.NULL.
-I dalje Mazzarri ne uspijeva povezati 3 pobjede u nizu
-I dalje gubi bodove na Meazzi protiv ekipa sa začelja tablice
-I dalje gubi bodove u gostima protiv ekipa istog profila
-Kapetansku traku drže Nagatomo i Guarin što su jedni od najsramotnijih poteza u povijesti kluba
-I dalje je igra nikakva,ne postoji smislena uigrana akcija,ne postoji ništa
-I dalje je ekipa mlaka,usrana,beskarakterna iako su tu igrači kao što su Medel,Vidić,Osvaldo...
-I dalje su izmjene sranje,krive,promašene
itd.neda mi se više,mislim da svi sve vide.

I je*eš mi sve ako je za ovo kriv itko drugi osim Mazzarrija.Kakav manjak kvalitetnih igrača,kakve priče...ej je*eni Palermo,Torino otkidaju bod,Cagliari 4 (ČETIRI) komada daje na Meazzi u 45.minuta.O čemu pričamo?!Jel netko stvarno misli da Inter ima lošiju ekipu od gore navedenih pa sad piše da mu trebaju pojačanja na tim i tim pozicijama da bi konkurentan?!Šta,treba još jednog stopera dovest da bi bio konkurentan Palermu i Cagliariju u borbi za ostanak jer uhh ohh ako Nemanja ostane i prvoligaški status je upitan!?!
slika

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 sep 2014, 17:17

Mazzarijev poraz..prva greska sto je ostavio najboljeg stopera na klupi da ga ko fol odmori a u cetvrtak utakmica protiv kluba kojem ne znam ime izgovorit..mogo je Andreolli komotno tu odigrat. Druga greska je davanje kapitenske trake covjeku koji nikakav autoritet medju igracima nema, pa on je predmet sprdnje od kako je doso..sluzi samo da na treningu ne bude dosadno. Treca greska je pristup igraca, kad vidis da ne ide daj ih prodrmaj kako, ako treba izmjenu napravi pa nek je to i Kovacic. Cetvrta je nakon sto je Nagatomo dobio crveni covjek nista ne mijenja, gurno najsporijeg stopera na bekovsku poziciju i pusta da nas ljudi cijepaju..pa bolje da je Dodoa gurno desno, Juana lijevo ako vec ne smije izvrsit izmjenu u prvom poluvremenu.

Covjek ne moze sastavit tri uzastopne pobjede i gotovo. Vise se ne nadat da cemo to uspjet sa njim kad sigurno necemo. Sva sreca pa i konkurenti igraju lose pa smo jos uvijek tu negdje, al iskreno ostali klubovi trebaju debelo da useru da mi stignemo do lige prvaka

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 sep 2014, 17:18

arminz je napisao/la:Mazzarijev poraz...
slika

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 28 sep 2014, 17:33

Mazzari i samo Mazzari je krivac. Evo uništava nam već drugu sezonu. Da je bolji trener ni igrači ne bi onako griješili, pa mi imamo igrače da budemo validan konkurent za Scudetto a Mazzari nam ne može obezbjedit ni to toliko željeno 3. mjesto. Nema pobjednički mentalitet i zbog njega se nakon 1 greške (ili sudijine) raspadne sistem umjesto da kao kod Mourinha proradi inat i ekipa "poludi" u pozitivnom smislu. Trener je zadužen da organizovanje igre, ovaj to ne zna i Kova i Hernanes nešto pokušaju ali bez ikakve organizacije i uigranosti jer nisu uigravali na treninzima jer Mazzari ne zna to radit (i u Napoliju je bio dobar samo zato što je imao takve zvijezde Cavani, Lavezzi, Hamšik i oni su sami svojom kvalitetom rješvali utakmice), ali kap koja je evo danas prelila čašu je što ne zna čak ni tu defanzivu posložit. Do sada je barem to funkcionisali pa mu nisam puno zamjerio što sam uvijek gledao mučenje pri davanju golova (osim protiv Sasuola) ali ovakvo rasulo u odbrani je za svaku osudu i da ima imalo časti ne bi zloupotrebljavo ovu našu glupu upravu i dao bi otkaz. Baš će bit zanimljivo čut šta će reći na press konferenciji, pa mene bi bilo stid i izać a kamo tražit neke alibije. Reci da si kriv i da se izvinjavaš za svu bol koju si nanio navijačima u ovoj utakmici (i u zadnje 2 sezone) i barem slaži da ćeš dat sve od sebe da se iskupiš u nastavku takmičenja al samo nemoj neke alibije tražit je*em ti mater trvdoglavu i tebi i tvojoj formaciji i fudbalskoj neinteligenciji.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 sep 2014, 17:36

Izvinite, ali

:rol:

:tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 sep 2014, 17:37

L'Avvocato je napisao/la: Nije isto. Ne može biti. Mi smo na toj poziciji već imali brata Kwadwaru, tako da je Evra samo jedan vid popunjavanja lijeve bekovske linije. U svakom slučaju napredak u odnosu na Pelusa.

Vidara je došao da bude "stub odbrane".
Govorim o stepenu propadanja njih dvojice kao igrača (znam da ste vi bili baš loše pokriveni na toj poziciji i da je zato i ovakav Evra za vas pojačanje), jer Evra je čak i više propao od njega, dok je Vidić bio dosta bolji prošlu sezonu, al' povrede su kod njega učinile svoje :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 28 sep 2014, 17:40

A što se tiče Vidića, do ove utakmice je bio dobar ali ovaj horror za koji je on glavni krivac mora biti sankcionisan. Isto kao što je Hernanesu dokazano da nije nedodirljiv tako mora biti i Vidiću. U narednu prvenstvenu utakmicu Medela treba staviti na stopera (što najbolje igra) zajedno sa kapitenom i Jesusom a Mvilu stavit na zadnjeg veznog.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 sep 2014, 18:38

Matador je napisao/la:
Daleko najbolji , ako zaboravimo na Chiellinija , Barazglia , Bonuccia , Caceresa , Ramija , Palettu , Gonzala , Castana i jos mnoge ..
I da skrivi 22 penala i dobije 12 crvenih opet je doktor za sve te pobrojane to zna svako.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 sep 2014, 18:44

**** ga sad...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 sep 2014, 18:53

Ovaj Mazzari sta god da uradi vi ga docekate na noz. Ne moze sve biti njegova greska, nemojte se zavaravati. Igraci su na terenu, oni su ti koji se blamiraju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 sep 2014, 19:11

Jadan Mazzarri...igraci ga sabotiraju,uprava mu nije dovela kvalitetna pojacanja,a on se trudi,ali eto ne moze protiv svih.

Najbolje ce bit to sto ce Strama sa Udineseom na kraju biti ispred Intera na tablici.

Vidal89
Kontakt:

Post Postao/la Vidal89 » 28 sep 2014, 19:21

Puma je napisao/la:
Matador je napisao/la:
Daleko najbolji , ako zaboravimo na Chiellinija , Barazglia , Bonuccia , Caceresa , Ramija , Palettu , Gonzala , Castana i jos mnoge ..
I da skrivi 22 penala i dobije 12 crvenih opet je doktor za sve te pobrojane to zna svako.

Da da isto kao sto je Dodo i do danas Nagatomo najbolji bekovi lige i Guarin bolji od Vidala :lol:

Pa u interu nijedan igrac realno ne vrijedi vise od 15-20mil

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.