Cijene ? Vidio sam do Harisa (soping) jedan nike,al ne znam cijenu,morat cu veceras otici ako radiPacov je napisao/la: Imaš u Harisu onih šminkerskih.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cijene ? Vidio sam do Harisa (soping) jedan nike,al ne znam cijenu,morat cu veceras otici ako radiPacov je napisao/la: Imaš u Harisu onih šminkerskih.
40-50 KM,a bilo je u Terranovoj pravo dobrih po 60Emir ZENICA je napisao/la:Cijene ? Vidio sam do Harisa (soping) jedan nike,al ne znam cijenu,morat cu veceras otici ako radiPacov je napisao/la: Imaš u Harisu onih šminkerskih.![]()
A ja Harisa jest poskupioPacov je napisao/la: 40-50 KM,a bilo je u Terranovoj pravo dobrih po 60
Hocu i ja ovakvu u New Yorkeru da uzmem,jel zima u njoj?Vrijedil za ovo dati 140 KM?Emir ZENICA je napisao/la:Rodila majka evo i drugu godinu,odlicna jakna![]()
Sta ce nam Terra,imamo jezero...SultanSulejman je napisao/la:Što kod nas u Tuzli nema Terremnogo dobre robe ima + kad su sniženja za male pare uzmeš dobrih stvarčica.
Ma kakva zima brate moj,odlicna jakna vjeruj.Ja sam dao mislim 89 KM na snizenju bilaSlatinash_7 je napisao/la: Hocu i ja ovakvu u New Yorkeru da uzmem,jel zima u njoj?Vrijedil za ovo dati 140 KM?
Ne koristi @Devil te saban prsluke.hodža je napisao/la:@Devilova preporukaEmir ZENICA je napisao/la:Imal gdje u Zenici za kupit dobrih prsluka ?
Ma nije orginal,ustvari ne znam,cesto zalutaju neke stvari,al mislim da nijeDevil je napisao/la:To je pre jeftino.![]()
Obavezno uzimaj ako je orginal a imas kes za to odvojen.
Sniženje sa 10KM na 7KM - dva kupaća šorca za 15KMInvincibles je napisao/la:Sta ce nam Terra,imamo jezero...SultanSulejman je napisao/la:Što kod nas u Tuzli nema Terremnogo dobre robe ima + kad su sniženja za male pare uzmeš dobrih stvarčica.
Za to nam je dovoljan i onaj "sokak standova" prije ulaza...
Bolje na jaknu i prodam za 300 KMbagrcavi je napisao/la:Mahni taj znak na foru, je.bo kapu, zašiješ ga kasnije na džemper i prodaš ga za 100 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.