FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** li vam on majku !!!
Za Kunića mi je drago ako je istina.
Za Kunića mi je drago ako je istina.
Ko nam je u upravi dobro je da i Šišića dovedemo
Kakva uprava, takvi i igrači, nema puno razlike. Dok gamad ne ode, nama napretka nema!

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Crni Emire...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja se ne mogu načudit kako smo mi uopšte uspjeli dovesti Adukora i Stanojevića?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A to sto je Ofusu slobodan od prvog jula,sto ga Hadzija zastupa ,gura u drugi plan Sisica 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zalutali ljudi.BordoSarajevo je napisao/la:Ja se ne mogu načudit kako smo mi uopšte uspjeli dovesti Adukora i Stanojevića?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- StariGrad071
- Kontakt:
Vjerujem da je suplja. Igrac koji nam nikako ne moze pomoci niti unaprijediti nasu igru.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mislim da vam je otisao nemanja.Zukanovic je napisao/la:Sisic27 godina dobar za nas
Nemanja Andjusic 22 bolja statistika i nas igrac. bolje nek ide Nemanja i dovedi lika Sisica.

A i ovaj golman iz juniora je iz Zenice, pripazite ga

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Petar Kunić ok, al Šišić... pa ako ćemo Šišića dovoditi, bolje nekog iz akademije onda staviti, a dobro neko reče, Anđušić nije ništa lošiji od Šišića a još j e naš igrač.. iskreno se nadam da nije istina!
FK Sarajevo
Nekidu svi, nekiduuu!prisonbreak je napisao/la:Mislim da vam je otisao nemanja.Zukanovic je napisao/la:Sisic27 godina dobar za nas
Nemanja Andjusic 22 bolja statistika i nas igrac. bolje nek ide Nemanja i dovedi lika Sisica.
![]()
A i ovaj golman iz juniora je iz Zenice, pripazite ga![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne vjerujem da je ovo onaj klub što je dovodio igrače tipa Benko, Jajalo, Delač, pa i Bilbija i sl.
Pomolimo se svi dragom Bogu u ovoj noći da nam olakša, ako već ne mogu dovoditi igrače, nek juniori igraju, nek završimo treći ili četvrti u ligi, ali nek ne igraju Šišići, Parmaci i sl. AMIN!
Pomolimo se svi dragom Bogu u ovoj noći da nam olakša, ako već ne mogu dovoditi igrače, nek juniori igraju, nek završimo treći ili četvrti u ligi, ali nek ne igraju Šišići, Parmaci i sl. AMIN!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma nisam rekao da bi nam valjao i da bi trebao doci, nego samo spomenuh kakvog sam ga zapamtio. Svakako sam protiv dovodjenja njegovogSabinho je napisao/la:Druze moj ovo mozes reci za skoro sve igrace koji igraju na desnoj strani. Ovaj igrac nije za titule jbg, a nije ni za klupe s obzirom da Sevkija Resic treba da dobije priliku makar sa klupe. Nemam pojma vise.ThrillerHz je napisao/la:Uh njeg sam zapamtio kako je Bekica pravio debilom, a brz ko metak lik, pretrcavao Almira kao da ga nije ni biloSabinho je napisao/la:Aladin Sisic????
1946~
Ih evo drhtimo,bilo je tih iz Zenice mnogo,pa su im ocevi a i oni navijali za Sarajevo ko Adilovic koji kaze nezgodno bi mu bilo da ga je neko pitao za koga navija i voliprisonbreak je napisao/la:Mislim da vam je otisao nemanja.Zukanovic je napisao/la:Sisic27 godina dobar za nas
![]()
![]()
Realno malo je pojacanja u pravom smislu rijeci u nasoj ligi,a problem je broj stranaca tako da ako ostane pravilo ovo,mozemo ove nase levate iz lige ocekivati
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Smanjenje broja stranaca dovodi do većeg broja mladih bosanskohercegovačkih igrača u ligi.
To može možda biti i pozitivno za naš domaći fudbal, ali klubovi neće imati mnogo izbora, te će se kvalitet fudbala (veoma moguće) smanjiti.
Ako želimo uspjeh (na duže staze) ovo je pozitivno, ako želimo instant uspjeh (kojeg doduše nije nikad ni bilo) ovo je negativno.
Između bolje budućnost bh. fudbala i instant uspjeha (kojeg nema), uvijek biram ovo prvo. Zar mi to i ne želimo? Naše mlade igrače iz Akademije u prvom timu FKS?
To može možda biti i pozitivno za naš domaći fudbal, ali klubovi neće imati mnogo izbora, te će se kvalitet fudbala (veoma moguće) smanjiti.
Ako želimo uspjeh (na duže staze) ovo je pozitivno, ako želimo instant uspjeh (kojeg doduše nije nikad ni bilo) ovo je negativno.
Između bolje budućnost bh. fudbala i instant uspjeha (kojeg nema), uvijek biram ovo prvo. Zar mi to i ne želimo? Naše mlade igrače iz Akademije u prvom timu FKS?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- prisonbreak
- Kontakt:
Valjda si upoznat da su to teski izrodi u Zenicizagor1987 je napisao/la:Ih evo drhtimo,bilo je tih iz Zenice mnogo,pa su im ocevi a i oni navijali za Sarajevo ko Adilovic koji kaze nezgodno bi mu bilo da ga je neko pitao za koga navija i voliprisonbreak je napisao/la:Mislim da vam je otisao nemanja.Zukanovic je napisao/la:Sisic27 godina dobar za nas
![]()
![]()

Bilo je momaka koji su odbili vasu akademiju, kod mene komsija imao ponudu od 1000 KM i sve obezbjedjeno al nike htio prihvatiti al nije ostao ni u CelIKU. Put Ceske.
A ovaj golman vam je dosao iz Celika

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja mislim da se ovako ispipavaju puls navijaca, sa ovim imenima. Neki dan onaj iz Veleza, Olimpika, evo danas Borac, Mladost...
Krunic ima sansu da se pokaze, valjda su ga skautirali bolje nego mi sa foruma.
Statistika je manje bitna, bitnije je da moze odgovoriti trenerovim zahtjevima i da moze napredovati.
Ovaj moj zemljak po prezimenu je blizu mene
Cak i generacijski. Ali nikad cuo za njega.
Vidim po statistici da je mrtvi prosjek i igrac za klupe...a vala onda mogu i Andja, Resic i sl. to odraditi.
Krunic ima sansu da se pokaze, valjda su ga skautirali bolje nego mi sa foruma.

Ovaj moj zemljak po prezimenu je blizu mene

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Puno ti nju spominješ, da ti nisi od tog posla?Sabinho je napisao/la:Zalutali ljudi.Stanoju zastupa zena, mozda je Sabri sta odradila...

Stavi nick Sabrinho

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- muhamedhulk
- Kontakt:
@prison
Jel Masic uspio sta u Ceskoj? Znam da je resetao u ligi za omladinske kategorije.
Jel Masic uspio sta u Ceskoj? Znam da je resetao u ligi za omladinske kategorije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ima pojacanja u nasoj ligi,itekako ima,samo za njih valja i odrijesiti kesu,ponuditi dobre uslove,procenat itd. Kasnije ih prodas i zaradis na njima,ali nema kod nas ko da to radi i nece,prece im je sebi obezbjediti astronomske plate i uhljebiti sto vise rodaka i prijatelja/ica u klub.zagor1987 je napisao/la:Realno malo je pojacanja u pravom smislu rijeci u nasoj ligi,a problem je broj stranaca tako da ako ostane pravilo ovo,mozemo ove nase levate iz lige ocekivati
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, johntravolta123, Konzerva, laznokrilo, MaroonBjelave i 37 gostiju.