FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jul 2011, 10:30

FCS-FCS je napisao/la:Nije lose , nije lose...
Ma samo se ovo oteglo za Skoru...po meni ja bih dao Max-u ugovor ..ipak ,treba nam.
Prvo klupa pa onda ako bude dobar uvoditi ga !!!!
Siguran sam da ce Maxa danas potpisati.Pored njega tu su jos Smigalovic i Haskic,valjda i Hadzidjulbic.Mene vise brinu ovi sto potpisuju nove ugovore Hadzija,Torlak i Lede.Sumnjam da ce njih trojica produziti jer vidim da im bas nije sve uredu,da nisu zadovoljni.Opet molim Boga da ne budem upravu i da potpisu jer nam trebaju :D .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:51

Vise puta Suad Muzurovic rece (a i sinoc na kantonalnoj TV) da je sa svima sve zavrseno (pa i sa ovim sto si nabrojo) ako imas nesto vise , na cemu se temelji tvoj pesimizam u vezi ovih nabrojanih posalji na pp
pozz

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jul 2011, 10:54

FCS-FCS je napisao/la:Vise puta Suad Muzurovic rece (a i sinoc na kantonalnoj TV) da je sa svima sve zavrseno (pa i sa ovim sto si nabrojo) ako imas nesto vise , na cemu se temelji tvoj pesimizam u vezi ovih nabrojanih posalji na pp
pozz
Citam SPORT AVAZ u kojem ima intervju sa Muharemovicem.On kaze da su svi igraci dobili iste ugovore i da nije bas zadovoljan.Danas ce odluciti hoce li potpisati ili nas napusta.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 10:57

FK Sarajevo je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Vise puta Suad Muzurovic rece (a i sinoc na kantonalnoj TV) da je sa svima sve zavrseno (pa i sa ovim sto si nabrojo) ako imas nesto vise , na cemu se temelji tvoj pesimizam u vezi ovih nabrojanih posalji na pp
pozz
Citam SPORT AVAZ u kojem ima intervju sa Muharemovicem.On kaze da su svi igraci dobili iste ugovore i da nije bas zadovoljan.Danas ce odluciti hoce li potpisati ili nas napusta.
e sad kome vise vjerovati..avazu ili direktoru kluba
zna mu oca Zejnila pravo dobro , pred rat smo radili zajedno..pito sam ga poslije ove probne sa slavijom bas u vezi tih stvari...kaze da je sve ok osim one povrede...
sad sta je istina..???

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jul 2011, 11:01

FCS-FCS je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
pozz
e sad kome vise vjerovati..avazu ili direktoru kluba
zna mu oca Zejnila pravo dobro , pred rat smo radili zajedno..pito sam ga poslije ove probne sa slavijom bas u vezi tih stvari...kaze da je sve ok osim one povrede...
sad sta je istina..???
Vjerujem ti jarane,ali vidis da i Redzepagic i Hadzialagic govore da je sve sa tim igracima dogovoreno,a igraci tvrde suprotno.Vidjet cemo danas,sve cemo saznati,Nadajmo se ako Bog da najboljem,tj. da svi igraci produze ugovore.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 jul 2011, 11:08

Ako je istina to u sportu , nije dobro sekunde. Znaci ima nezadovoljstva kod pojedinih igraca konkretno kod Muharemovica. Pogotovo nije dobro kad bi odlucio da digne sidro , a nadam se da se to nece desiti iz vise razloga.
Prvo..gdje ce sad a klub mu igra u evropi !!
Drugo...ko ce potpisati sa njim a lik povridjen (upitan i za orebro)..ovdje mislim na drugi klub
mislim da malo nabija cijenu i to je to (malo veca plata)..koliko ce mu to uspjeti ,vidjecemo
a nije mi drago i zbog toga sto je i u januaru bio vrlo exponiran u aferi virsla...da opet nije familija upetljala prste sve im hebem

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jul 2011, 11:09

FCS-FCS je napisao/la:Ako je istina to u sportu , nije dobro sekunde. Znaci ima nezadovoljstva kod pojedinih igraca konkretno kod Muharemovica. Pogotovo nije dobro kad bi odlucio da digne sidro , a nadam se da se to nece desiti iz vise razloga.
Prvo..gdje ce sad a klub mu igra u evropi !!
Drugo...ko ce potpisati sa njim a lik povridjen (upitan i za orebro)..ovdje mislim na drugi klub
mislim da malo nabija cijenu i to je to (malo veca plata)..koliko ce mu to uspjeti ,vidjecemo
a nije mi drago i zbog toga sto je i u januaru bio vrlo exponiran u aferi virsla...da opet nije familija upetljala prste sve im hebem
Moze biti,sve je moguce.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 jul 2011, 11:26

FCS-FCS je napisao/la:Ti poredis BESIKTAS i jadni LITEX.. :lol: :lol: :lol:
morbidno , strasno , nevjerovatno
Najveća morbitnost je spominjati bilo kakav Željin rezultat u Evropi poslije KUSISIJA najvece bruke BH fudbala u Evropi i nisam pisao da bi se prepucavao sa nekim .Svi smo imali i dobrih i losih rezultata i svako ce reci da je njegov klub bolji i uspjesniji pa bilo kakvi komentari su mlacenje prazne slame.Postoje statistike pa ko je realan znace koje uspjesniji u Evropi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 jul 2011, 12:15

dino lj je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ti poredis BESIKTAS i jadni LITEX.. :lol: :lol: :lol:
morbidno , strasno , nevjerovatno
Najveća morbitnost je spominjati bilo kakav Željin rezultat u Evropi poslije KUSISIJA najvece bruke BH fudbala u Evropi i nisam pisao da bi se prepucavao sa nekim .Svi smo imali i dobrih i losih rezultata i svako ce reci da je njegov klub bolji i uspjesniji pa bilo kakvi komentari su mlacenje prazne slame.Postoje statistike pa ko je realan znace koje uspjesniji u Evropi.
Pa realno daj vase uspjehe ? Mi smo ostvarili u Europi : 3 Pretkolo LP i 2x igrali za EL s Rapidom i s Clujom a Zeljeznicar je igrao samo 3 Pretkolo LP sa Newcastelom i to je to . Ako ima jos neki uspjeh izvini .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 jul 2011, 12:17

SVI U SPLIT ! 8-) :twisted:[/quote]

Možda skoknem dan prije na more pa onda na utakmicu samo ne ide mi se jer se ide u Split ! Moglo bi doc do problema s Torcidom , nedo bog pa da onda opet budemo krivi za nekakve nerede a da nas neko strada.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jul 2011, 12:25

Colorado je napisao/la:admine sto obrisa moj post nigdje veze :| :?

valjda se smije na ovom forumu pisati gdje klub igra i tako .. nigdje veze vam je ovo . ;)
Vidio da si ga kopirao sa drugog sita, i meni se to desilo....ako već prenosiš neku inf sa drugog sita nemoj je koprati nego je prepričaj i neće biti problema.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 jul 2011, 12:28

Izbacili smo Slaviju..... pa Korvinula, i onda smo igrali 1/8 finala Kupa UEFA, protiv belgijskog Anderlechta eto da ne bude da neke zabune ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 jul 2011, 12:29

hilmo je napisao/la:
Colorado je napisao/la:admine sto obrisa moj post nigdje veze :| :?

valjda se smije na ovom forumu pisati gdje klub igra i tako .. nigdje veze vam je ovo . ;)
Vidio da si ga kopirao sa drugog sita, i meni se to desilo....ako već prenosiš neku inf sa drugog sita nemoj je koprati nego je prepričaj i neće biti problema.
ahaaa ok.e 8-)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 jul 2011, 12:30

ado-hz je napisao/la:Izbacili smo Slaviju..... pa Korvinula, i onda smo igrali 1/8 finala Kupa UEFA, protiv belgijskog Anderlechta eto da ne bude da neke zabune ;)
A kad koje godine ?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 jul 2011, 12:31

CoDe je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Izbacili smo Slaviju..... pa Korvinula, i onda smo igrali 1/8 finala Kupa UEFA, protiv belgijskog Anderlechta eto da ne bude da neke zabune ;)
A kad koje godine ?
82/83

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 jul 2011, 12:34

[youtube][/youtube]

evo kako je ta deracina tada bila :lol: :lol: :lol: :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 jul 2011, 12:43

ado-hz je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
A kad koje godine ?
82/83
Ja ti pricam o ovom sad dobu ima i Sarajevo s Utd Lp pa ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2011, 12:52

.....
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 05 jul 2011, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 jul 2011, 12:55

Pa...

Da malo bolje znate situaciju, vjerovatno ne bi tako pricali...

Kussysi je te godine stigao do 1/4 finala, gdje je ispao od kasnijeg prvaka Steaue :lol: i to jedva..pred kraj su primili gol..u Rumuniji je bilo 0-0, a u revansu 0-1.Steaua je pobjedila Barcelonu u finalu...

Te godine su izbacili i Zenit, prvaka SSSR..mislim da ne trebam objasnjavat sta je SSSR. ;)

Tako da vam se nece ponavljati ove greske, ne?? sad znate..drugo je sto je tad bilo misljenje da su amateri, al ljudi dosi do 1/4 finala..

Druga stvar...vec sam pisao o tome...Sarajevo nije imalo srece u zdrijebu, jer je uvijek sa najjacim igralo.

Bili bolji od Manchestera 67 kad su prvaci Evrope bili....da nismo Manchester izvukli odmah, ko zna, mozda bi i mi daleko otisli. Na Kosevu su Musemicu ponistili cist gol i igrali samo sa 10 igraca(zbog povrede nekoga), a tamo znamo kako smo primili gol..

Igrali smo ravnopravno sa Hamburgom..u to vrijeme jedan od najacih evropskih klubova predvodjen Hrubesom,Kalcom,Magathom..ta generacija je i bila prvak Evrope i igrali sva tri Uefina finala u periodu pet godina.Vjerovatno najbolji dvomec jednog od nasih klubova u evropi 4-2 i 3-3 na Kosevu..gdje smo drasticno pokradeni u Hamburgu, dobivsi dva crvena.

Sezona kad je anderlecht uzeo kup uefa...83' sastali smo se u 1/8 finala..i ispali....i to je rana faza takmicenja relativno bila....mozda se i dalje moglo...al te godine je Srajevo bilo jedini tim koji je pobjedilo Anderlechta u kupu uefa...1-0 na Kosevu. Anderlecht je osvojio..

Jbg, zelji se poklopilo dosta toga te 1984...ruku na srce vecinom su to neki osrednji klubovi bili, sto bi i sarajevo pobjedilo. Mislim, vidi se na ovome klipu kako smo igrali s takvim i slicnim :lol:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 05 jul 2011, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jul 2011, 12:58

FK Sarajevo je napisao/la:Danas ce sve biti jasno.Nadam se da ce svi potpisati nove ugovore :D .
što se brineš hoće li potpisati kad te igrače neće niko,da su imali i jednu ponudu otišli bih davno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”