midzuka je napisao/la:Sve vise crnaca u ekipi, a sve vise zena u Upravi. Slucajnost???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pantelija je napisao/la:Jes vala bas zato.. Jadnici kad čuju psovku ispada im sve Po 5-10 milja iz džepova od strahaemir79 je napisao/la:Nena ima da postane djed samo lakapo.![]()
Ko je ikada cuo za Adukora, pa ga sad ni za sta ne bi dali.
Pocnite konacno da dajete sansu svakome da se dokaze, a ne da unaprijed osuđujete igrace. Zato skartirani igraci kod nas i kona u Zrinjskom i procvjetaju, jer im tam niko ne yebe sve po spisku unaprijed.
Dobro je vala više Zrinjskog na ovoj temi. Mi nikad nećemo bit Zrinjski nit će Zrinjski kad bit Sarajevo. Umjesto da težimo ka tome da stvorimo svoj identitet, mi gledamo šta radi politički klub nastao prije 20 godina. Hajmo postić da drugi pišu "vidi šta Sarajevo radi"a ne da mi buljimo u druge. Ja ne žalim ni za jednim našim igračem koji je sad dole, i taj famozni Bilbija je kod nas realno bio odron, sjetite se samo onih promašaja u zimskom dijelu 13/14, pa opet na jesen 2014. Penali, prazni golovi, ziceri, stative s dva metra...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fala kur.cu da Husref izjavi nešto i pametno
"Ono što je sigurno jeste da nas čeka jako teška sezona, odnosno sezona koja će biti jako zahtjevna. Sarajevo već tri godine nije ništa osvojilo, tako da smo i mi svjesni da u ovom trenutku moramo nešto učiniti. Učinit ćemo što je moguće više da ove sezone nešto osvojimo", kazao je Husref
"Ono što je sigurno jeste da nas čeka jako teška sezona, odnosno sezona koja će biti jako zahtjevna. Sarajevo već tri godine nije ništa osvojilo, tako da smo i mi svjesni da u ovom trenutku moramo nešto učiniti. Učinit ćemo što je moguće više da ove sezone nešto osvojimo", kazao je Husref
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
https://www.transfermarkt.co.uk/nana-we ... ler/168346
Brate raja se sprda jer se lik preziva VelBEK.ado-hz je napisao/la:Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobarskoroalen je napisao/la:Brate raja se sprda jer se lik preziva VelBEK.ado-hz je napisao/la:Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo Hadžić reče još se traži zamjena za Sarića i napadač. Ništa od bekova i stopera.
FK Sarajevo
Koji je sad lažni Welbeck, je li onaj u Arsenalu?skoroalen je napisao/la:Brate raja se sprda jer se lik preziva VelBEK.ado-hz je napisao/la:Mislim da je neko napisao da ovaj igra beka...mozda i grijesim, al na transfermarketu stoji da igra u veznoj liniji
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bekovi ne trebaju ako ce se koristiti Pidro i Šabanović. Stoper, napadač, vezni.BordoSarajevo je napisao/la:Evo Hadžić reče još se traži zamjena za Sarića i napadač. Ništa od bekova i stopera.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dobro je - probudio se.BordoSarajevo je napisao/la:Fala kur.cu da Husref izjavi nešto i pametno
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dajte nam koga od 32-33 god, pod uslovom da je neki bivši reprezentativac, da nam dobro naplati svoje ime, da budemo zadovoljni jer smo nekad čuli za njeg i glavni uslov je da upiše 3 nastupa, ostalo bude povrijeđen i raskine ugovor do zime! Na takve mi swrsavamo!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Potencijalni protivnici Sarajeva su: Ferencvaroš (Mađarska), Petrocub (Moldavija), Laci (Albanija) Engordany (Andora) / Folgore (San Marino) i Banants (Armenija).
Samo ne mađari
Samo ne mađari
FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
Ferencvaros potencijalni protivnik

- muhamedhulk
- Kontakt:
Dupovac i Kunic/Dilaver. I u boj, u boj, u boj. 
Zeznuti potencijalni protivnici..daj ove iz Andore.
Zeznuti potencijalni protivnici..daj ove iz Andore.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A ni Albanci, da se ne ponovi golmanska glupostBordoSarajevo je napisao/la:Potencijalni protivnici Sarajeva su: Ferencvaroš (Mađarska), Petrocub (Moldavija), Laci (Albanija) Engordany (Andora) / Folgore (San Marino) i Banants (Armenija).
Samo ne mađari
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bas tako.BordoSarajevo je napisao/la:Potencijalni protivnici Sarajeva su: Ferencvaroš (Mađarska), Petrocub (Moldavija), Laci (Albanija) Engordany (Andora) / Folgore (San Marino) i Banants (Armenija).
Samo ne mađari
Btw ova Nanina nana sa svojih 1,69 ubio se za beka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Osttribine
- Kontakt:
Kao da gledam da cemo za protivnika dobiti ovaj Ferencvaros 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.