FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 22 maj 2018, 16:09

https://sportsport.ba/fudbal/crnogorski ... aru/277505

Ne bi los trebo biti, standardan u prvoj postavi, a ovi ubjedljivo prvi na tabeli, jos dobio poziv za repku , doduse malo brine ovo sto je u Travniku prije dvije godine odigrao samo jednu utakmicu, ali ko zna sta je tu bilo :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 maj 2018, 16:17

I nakon toliko vremena ova slova na istoku i dalje ružno izgledaju, ne znam čemu potreba da se bilo šta "šara" po tribini
Don't believe the hype.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2018, 16:19

Valjda bude igrao sad protiv nas da mozemo ga odmah vidjeti na djelu. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 maj 2018, 16:22

LjoZee je napisao/la:Valjda bude igrao sad protiv nas da mozemo ga odmah vidjeti na djelu. :D
treba ga pokupit prije toga, ne moze biti gori od Bogicevica ne znam kakav da je
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 maj 2018, 16:22

irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/crnogorski ... aru/277505

Ne bi los trebo biti, standardan u prvoj postavi, a ovi ubjedljivo prvi na tabeli, jos dobio poziv za repku , doduse malo brine ovo sto je u Travniku prije dvije godine odigrao samo jednu utakmicu, ali ko zna sta je tu bilo :hmmmmm:
Virtu4l je napisao/la:-
Šarni nam koju o ovom Bakraču. Hrvatski portali su ove zime pisali da je bio na meti Rijeke.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2018, 16:26

Doduse @irfo to je tacno. Valjda Sindikalac vise nece bacati ublehe na terenu. Eno mu klupe pa nek odmori.
Da hoce kakav normalan lijevi bek iskociti. Eto ne mora biti igracina samo nek bude normalan.

Jiestifo
Kontakt:

Post Postao/la Jiestifo » 22 maj 2018, 17:01

Daj ba ljudi kakva Crnogorska liga i igraci iz te lige smijesno mislio sam da ce uprava pametnije odraditi prelazni rok izgleda da nas napusta Graovac i mi ga mijenjamo nekim bezveze igracima...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 maj 2018, 17:16

Ko ostaje, ko ide. Hajde insajderi sto sutite.

Zajko Zeba :salut:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 22 maj 2018, 19:53

Kad su ono europske utakmice?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2018, 20:01

Mislim da se i zimus pričalo oko ovog Bakrača, i da su upravo komentari o kvaliteti crnogorske lige bili razlog zašto se odustalo tada. E ne znam šta se promjenilo od zimus. Imam osjećaj da je kod crnogoraca kao i kod nas, pozovi ga u repku da mu se cijena digne i da neko uzme šap.
Ne podcjenjujem CG ligu, ne pratim je, pa i ne znam kakv je kvalitet. Predpostavljam da nisu daleko od nas.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 22 maj 2018, 20:09

Maxi je napisao/la:Kad su ono europske utakmice?
12. i 19. juli (prvo pred-kolo), izvlacenje parova 19. juna.
- Zeljeznicar -

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 22 maj 2018, 21:24

Kako stvari stoje mijenjamo komplet ekipu od golmana, pa do napada. Iz prve postave za evropu ce ostati Zaimovic, Sinisa?, Saban, Hajdar, Jovan?, Mehremic.

Da li ijedan pravi navijac na bilo kojoj strani bio, zaista misli da mi mozemo uigrati ekipu za evropu i da se mozemo nadati necemu?
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 22 maj 2018, 21:41

IskraB je napisao/la:Kako stvari stoje mijenjamo komplet ekipu od golmana, pa do napada. Iz prve postave za evropu ce ostati Zaimovic, Sinisa?, Saban, Hajdar, Jovan?, Mehremic.

Da li ijedan pravi navijac na bilo kojoj strani bio, zaista misli da mi mozemo uigrati ekipu za evropu i da se mozemo nadati necemu?
Ne mozemo.Ali s obzirom da i nismo bili nesto uigrani,nebi trebalo da bude problem :roll:

Kjosevski,Graovac,Ubiparip,Zakaric,ako jedan bar ostane,to je premija.
💩💩

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 22 maj 2018, 22:40

Nismo bili uigrani, ali bi sljedece sezone s tim igraci uz par pojacanja bili dobro uigrana ekipa, koja bi mozda mogla nesto konkretno uraditi.

Meni je samo postalo tuzno gledati kako nasi navijaci vise uopce ne prate fudbal. Svi namjerno ili nenamjerno uopce ne obracaju paznju na nasu katastrofalnu igru cijelu sezonu, patnja od utakmica sto na Grbavici, sto na strani. Uz po neki bljesak i dobro odigranu utakmicu sto mogu juniori Zelje.

Obicni tj. pravi zeljovac valjda zeli da gleda dobar fudbal, dobra pojacanje, dobre utakmice. Nazalost to danas uopce vise nije tako. Nasim "navijacima" ako se oni mogu nazvati navijaci sad je jedina prica istok, zasto propada sjeverna tribina, da li ce se uraditi krov na sjeveru, da li ce se farbati tribina, za koliko ce teren biti gotov (da se razumijemo, itekako se radujem terenu), samo je pitanje da li je to nama navijacima primarna stvar u svijetu fudbala?? .Meni iskreno nije!!

Tuzno je sto se brzo zaboravljaju nase katastrofalne igre, transferi, vec par godina u nizu, a spinuje se s stvarima koje su manje bitne.

Logicno, jer ih to jedino drzi u zivotu, a sta kad napravimo sve sto mozemo od donacija i pomoci opcine, uefe, saveza? Hocemo sutra imati nekog mladica za prodati? Hocemo imati neko dobro pojacanje koje cemo sutra moci prodati? Hocemo li napraviti neki iskorak u nasoj ligi, pa onda u evropi??

Sad je modereno imati stream kako se pravi travnjak, debilizam na kvadrat. To u moje doba nijednog navijaca nije zanimalo. Klub obilazi Grcku da vidi kako raste trava?? what the fuck?? I tako slicno... :crazy: :| :roll:

Okrenimo zvanice stranice klubova iz regiona, nigdje nesto tako ne mozes procitati. 90% vijesti koje su vezane iskljucivo za fudbal, sto je valjda normalno majku mu stara?!
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2018, 00:53

Pred Sasom je fakat tezak zadatak. Valja naci dostojnu zamjenu za ove sto idu, a jedini vrijede. Iskreno se nadam da ce i Adzem lagano jer nije on jos za prvog tima. Svaka cast na svemu, ali treba nam bolji ako mislimo sta sljedece sezone vise od 3 mjesta.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 maj 2018, 02:10

Ljudi dragi nama je drago sto se radi u vezi stadiona, srce ko Igman.
Š'a veli Sale hoce biti kakvih pojacanja i da li ce biti hajra od njih ili ce biti prolaznici kao vecina.
Mi inace ozivimo igrace i oni odu za sicu ili đaba.

Ako ne moze Amar (ljut ko ris smajli) neka Adžema onda. Nema potrebe za Vladom Jagodicem i njemu slicnim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 maj 2018, 11:09

Kakva je ovo promjena u rasporedu, 10x sam usao na pdf torpeda :crazy:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 maj 2018, 11:10

MocMahale444 je napisao/la:Ljudi dragi nama je drago sto se radi u vezi stadiona, srce ko Igman.
Š'a veli Sale hoce biti kakvih pojacanja i da li ce biti hajra od njih ili ce biti prolaznici kao vecina.
Mi inace ozivimo igrace i oni odu za sicu ili đaba.

Ako ne moze Amar (ljut ko ris smajli) neka Adžema onda. Nema potrebe za Vladom Jagodicem i njemu slicnim.
Ako nece Amar, ja bi Dragana Jovica. Sve ostalo u nasoj ligi je tanko. Tu bih dodao jos i Marinovica, ali on je zauzet sa U21 repkom. Sumnjam da bi ga savez pustio. Adzem je limitiran trener, frajer nije nikako napredovao od onog doba kada smo igrali sa Metalurgom, A izgleda da nema ni ambicija. Da ima poradio bi barem malo na svojoj edukaciji za ove haman 4 pune godine.

@iskra majke ti mozes li ti ista pozitivno napisati ili ces samo pljuvati?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 maj 2018, 11:57

TMovac je napisao/la:Ako nece Amar, ja bi Dragana Jovica. Sve ostalo u nasoj ligi je tanko. Tu bih dodao jos i Marinovica, ali on je zauzet sa U21 repkom. Sumnjam da bi ga savez pustio. Adzem je limitiran trener, frajer nije nikako napredovao od onog doba kada smo igrali sa Metalurgom, A izgleda da nema ni ambicija. Da ima poradio bi barem malo na svojoj edukaciji za ove haman 4 pune godine.
Nedavno je Blaž Slišković izjavio da bi volio otići u neki klub iz jačih liga, a to kao da je i bio nagovještaj odlaska iz Zrinjskog. Kako smo saznali, Zrinjski je već obavio dvije runde razgovora sa bivšim trenerom, Draganom Jovićem, u kojima se razgovaralo o ponovnom preuzimanju kluba.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 maj 2018, 13:50

TMovac je napisao/la:slika

slika

slika
Na ovakvom terenu bi Reala u hendikepu uzeli :ljepota:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.