Ne bi los trebo biti, standardan u prvoj postavi, a ovi ubjedljivo prvi na tabeli, jos dobio poziv za repku , doduse malo brine ovo sto je u Travniku prije dvije godine odigrao samo jednu utakmicu, ali ko zna sta je tu bilo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
treba ga pokupit prije toga, ne moze biti gori od Bogicevica ne znam kakav da jeLjoZee je napisao/la:Valjda bude igrao sad protiv nas da mozemo ga odmah vidjeti na djelu.
irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/crnogorski ... aru/277505
Ne bi los trebo biti, standardan u prvoj postavi, a ovi ubjedljivo prvi na tabeli, jos dobio poziv za repku , doduse malo brine ovo sto je u Travniku prije dvije godine odigrao samo jednu utakmicu, ali ko zna sta je tu bilo
Šarni nam koju o ovom Bakraču. Hrvatski portali su ove zime pisali da je bio na meti Rijeke.Virtu4l je napisao/la:-
12. i 19. juli (prvo pred-kolo), izvlacenje parova 19. juna.Maxi je napisao/la:Kad su ono europske utakmice?
Ne mozemo.Ali s obzirom da i nismo bili nesto uigrani,nebi trebalo da bude problemIskraB je napisao/la:Kako stvari stoje mijenjamo komplet ekipu od golmana, pa do napada. Iz prve postave za evropu ce ostati Zaimovic, Sinisa?, Saban, Hajdar, Jovan?, Mehremic.
Da li ijedan pravi navijac na bilo kojoj strani bio, zaista misli da mi mozemo uigrati ekipu za evropu i da se mozemo nadati necemu?
Ako nece Amar, ja bi Dragana Jovica. Sve ostalo u nasoj ligi je tanko. Tu bih dodao jos i Marinovica, ali on je zauzet sa U21 repkom. Sumnjam da bi ga savez pustio. Adzem je limitiran trener, frajer nije nikako napredovao od onog doba kada smo igrali sa Metalurgom, A izgleda da nema ni ambicija. Da ima poradio bi barem malo na svojoj edukaciji za ove haman 4 pune godine.MocMahale444 je napisao/la:Ljudi dragi nama je drago sto se radi u vezi stadiona, srce ko Igman.
Š'a veli Sale hoce biti kakvih pojacanja i da li ce biti hajra od njih ili ce biti prolaznici kao vecina.
Mi inace ozivimo igrace i oni odu za sicu ili đaba.
Ako ne moze Amar (ljut ko ris smajli) neka Adžema onda. Nema potrebe za Vladom Jagodicem i njemu slicnim.
TMovac je napisao/la:Ako nece Amar, ja bi Dragana Jovica. Sve ostalo u nasoj ligi je tanko. Tu bih dodao jos i Marinovica, ali on je zauzet sa U21 repkom. Sumnjam da bi ga savez pustio. Adzem je limitiran trener, frajer nije nikako napredovao od onog doba kada smo igrali sa Metalurgom, A izgleda da nema ni ambicija. Da ima poradio bi barem malo na svojoj edukaciji za ove haman 4 pune godine.
Nedavno je Blaž Slišković izjavio da bi volio otići u neki klub iz jačih liga, a to kao da je i bio nagovještaj odlaska iz Zrinjskog. Kako smo saznali, Zrinjski je već obavio dvije runde razgovora sa bivšim trenerom, Draganom Jovićem, u kojima se razgovaralo o ponovnom preuzimanju kluba.
Na ovakvom terenu bi Reala u hendikepu uzeliTMovac je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.