Ajde samo još napiši da su te ekipe i bolji timovi od Juventusa i da stvarno zaključim da nema smisla išta pisati ovde. Ajde ako ti je Juve antipatičan, legitimno, ne bi bilo ni interesantno da svi gotivimo isto, i ne teram te da gotiviš Juve, ali bar budi trunku objektivan i realan kada pišeš.IlPrincipe je napisao/la:Zaključak: Juventus je bio bolji protiv Copenhagena,Benfice i Galatasaraya (U DVOMEČIMA) ali šta je tu je izgubili su jer su jer Bog samo zna zasto .. nije sigurno jer su bili lošijiToliko utakmica, toliko pehova za Juventus
i to znas kad ? -kad im je najvise trebalo.
Pa igrački slabiji tim Juventusa je prošle godine stigao do top8 i ispao od najjače ekipe u takmičenju u tom trenutku i tu je pobedio tim iz PL koji je iste sezone uzeo LE i evo ove godine stigao do 1/2 LŠ, je l to sada automatski znači da je Juventus dovođenjem Ljorentea, Teveza i Ogbone zapravo postao slabiji tim ? Pri tom je doveo igrače koji danas čine najefikasniji napadački tandem SA, pri tom prošle godine kada su u LŠ bili bolji rezultati prelazak kote 10 jednog od napadača je bio uspeh ravan osvajanju Kupa Italije, ta neka radost odokativno !
Ponavljam jedino što Juventusu fali jeste promena formacije, 3-5-2 i Juve ko je gledao više od 5 puta može kada lopta krene od Bufona da predvidi svako dodavanje unapred do gola, jer je toliko pročitana to priča. Dakle potrebna je inovacija a ne neki igrači šampioni, jer Juve ima odličan roster, ima najtalentovanijeg veznog sveta, ima Vidala aka vredim kao suvo zlato, Pirla poslednjeg mohikanca, Barzaljija prefinjenog, Kjelinija, Gradne Bufona, Teveza, Ljorentea, ima tu kvaliteta, ne može se reći da je Galata bolja ili Benfika, ili da kasne po kadru za Atletikom iz Madrida kome je glavna snaga danas tener koji je stvorio odličnu hemiju unutar tima (ali ima i vanvasionskih igrača da ne dođe do zabune).
E sada da se osvrnem na pisano, neko je pomenuo da jedino Napoli igra iole moderan fudbal u ligi. Ja se lično ne slažem, jer sam mišljenja da ako neko igra odličan fudbal u ligi toje Fiorentina, isto tako i Roma, dakle oni svi pre Napolija koji je znao dosta dosadnih mečeva da odigra ove godine, ali i Juventus je npr. pa je napravio 102 boda.
I na kraju neko je pomenuo da će Juventus najmanje napredoati dogodine, to je samo privid, jer će to tako izgledati nakon ove sezone gde je Juve realno "prešao igricu", 100 over bodova, sve pobede kod kuće, svakog rivala bar po jedanput dobio, prekucavanje što vi kažete. Iako će se Juve dogodine pojačati zasigurno, neće to biti ovakva sezona, jer realno ovo se teško ponavlja, te ti rezultati neće, shodno tome, biti plod stagniranja nekog ili još gore nazadvanja, jednostavno teško je ostvariti tako nešto, pogotovo jer ja dogodine vidim i jaču Romu, i jači Napoli, Inter, možda i Violu !!!
Dakle, nema potrebe ići iz krajnosti u krajnost, ok ogroman priliv novca jeste rešenje, niko to ne spori (ili bar ja nisam primetio) ali nije sve ni u tom novcu i tako možemo do 1000 i 1 primera.