Misimovic jedini krivac za taj poraz.Zenzo je napisao/la:On je najmanje krvi za tri minute u Mostaru, djeca na terminu kada igraju i vode 0:3 znaju sta se radi u tim momentima, samo nasi imbecili od igraca ne znaju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Garant je Misimović kriv.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kadeti izgubili od Maribora 1-0 na Kvarnerskkoj rivijeri.
Sutra igraju s Rudarom, prekosutra Sampdorija.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kakvo je sad stanje sa kadetima mislim je li i mrvicu bolje nego na pocetku sezone ? Ove godine nikakav uspjeh nisu postigli.ackeey je napisao/la:Kadeti izgubili od Maribora 1-0 na Kvarnerskkoj rivijeri.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 28 maj 2018, 21:50, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nako. Imas nekoliko dobrih igraca i to je to. Za Zelju premalo.
Opet, u ovoj generaciji je ovu sezonu igralo 5-6 mladjih kadeta (2002.godiste), tako da bi slijedeca sezona trebala biti bolja.
Opet, u ovoj generaciji je ovu sezonu igralo 5-6 mladjih kadeta (2002.godiste), tako da bi slijedeca sezona trebala biti bolja.
Gdje to piše da su ova dvojica produzili ugovore,živo me interesuje?IskraB je napisao/la:Dobar potez prije svega produzenje ugovora Blagojevica i Graovca, bar jedna pozitivna stvar. Lakse je zamjenit Zakarica nego sve trojicu.
Beslija po meni ispao glup. Bice jos jedan paravan da mogu svaliti,popljuvati njega kao osobu, te svoje neznanje oko sporta prebaciti na njega.
Sta nam Beslija moze ponudit novo, a da nismo imali? Nista.
Po meni je pametnije uloziti u dobar trenerski tandem, tim ljudi kojo ce uraditi nesto sto do sad nemamo, a ovo je bezveze bacanje pare.
Kakav crni Smajic, pa to je samoubistvo za klub.
Ne mogu da vjerujem da stariji navijaci, iskusniji ne vide sta nam od kluba rade.
Jedan dobar potez, tri katastrofalna. Samo u dubiozu idemo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ne padajte na ove fore da ce Smajic biti trener. Upravo se radi to da se skrece paznja i da se manje prica ko bi mogao biti zaisra trener. Providna stvar, samo mi raja smijesna da pada na ove fore. A onda kad izaberu kao da se raja sjebu 
Inace izlija nas veliki zeljovac upoznat s Smajicem i njegovim kvalitetima, ipak je to veliki strucnjak i projekat ove uprave.

Inace izlija nas veliki zeljovac upoznat s Smajicem i njegovim kvalitetima, ipak je to veliki strucnjak i projekat ove uprave.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Šta je s onim Musićem što je išao na probu u Bayern? Yebiga slabo znam te kadete samo ovako preko izvještaja sa stranice, vidim da je najbolji strijelac Želje u ligi Mujić sa 16 golova, a iza njega Huskić sa 15. Mujić je dao onaj dobar go Austriji ako se dobro sjećam za pobjedu od 3-1.ackeey je napisao/la:Nako. Imas nekoliko dobrih igraca i to je to. Za Zelju premalo.
Igra Music za kadete 2001, ali je on 2003. godiste.braco je napisao/la:Šta je s onim Musićem što je išao na probu u Bayern? Yebiga slabo znam te kadete samo ovako preko izvještaja sa stranice, vidim da je najbolji strijelac Želje u ligi Mujić sa 16 golova, a iza njega Huskić sa 15. Mujić je dao onaj dobar go Austriji ako se dobro sjećam za pobjedu od 3-1.ackeey je napisao/la:Nako. Imas nekoliko dobrih igraca i to je to. Za Zelju premalo.
Muja je stalni reprezentativac, a imamo i Ramica u ovoj generaciji, on je povremeni reprezentativac, ima strasnu sezonu. Huskic je takodjer dobar. Jos iskacu Panjeta, stoper, Durakovic vezni 2002., Cacan bek.
Treba biti strpljiv sto se tice omladinskog, miske nam je napravio klub sad ce i OP da nam napravi
Tek su tri covjeka na celu OP-a prosla kroz tri godine, malo je to, cetvrti bi trebo napravit razliku

Tek su tri covjeka na celu OP-a prosla kroz tri godine, malo je to, cetvrti bi trebo napravit razliku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta je to sitnica za nas. Preko 100 igraca, 20 trenera, 15 SD-a, itd ... Samo polako 

UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Ivica Osim!
Panjete se sjećam po onom turniru u Bijeljini sa onom Allen Iverson/Rio Ferdinand frizurom. Znači ima oko 5-6 momaka vrijednih spomena, bar nešto.ackeey je napisao/la:Igra Music za kadete 2001, ali je on 2003. godiste.braco je napisao/la:Šta je s onim Musićem što je išao na probu u Bayern? Yebiga slabo znam te kadete samo ovako preko izvještaja sa stranice, vidim da je najbolji strijelac Želje u ligi Mujić sa 16 golova, a iza njega Huskić sa 15. Mujić je dao onaj dobar go Austriji ako se dobro sjećam za pobjedu od 3-1.ackeey je napisao/la:Nako. Imas nekoliko dobrih igraca i to je to. Za Zelju premalo.
Muja je stalni reprezentativac, a imamo i Ramica u ovoj generaciji, on je povremeni reprezentativac, ima strasnu sezonu. Huskic je takodjer dobar. Jos iskacu Panjeta, stoper, Durakovic vezni 2002., Cacan bek.
Pozdrav svima,
prije svega da kažem da nisam novi na ovom forumu, bio sam prije aktivan pod drugim nickom ali zbog određenih razloga sam prestao pisati, nadam se da me prihvatate kako bi razmjenjivali sve u vezi plavo-bijele boje
prije svega da kažem da nisam novi na ovom forumu, bio sam prije aktivan pod drugim nickom ali zbog određenih razloga sam prestao pisati, nadam se da me prihvatate kako bi razmjenjivali sve u vezi plavo-bijele boje

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
- Mahalac1987
- Kontakt:
"Što se Željezničara tiče, oni treba da budu zadovoljni osvajanjem Kupa. Realno, teško je u ovoj ligi osvojiti oba trofeja. Čude se neki kako se Krupa ponovo ispriječila Želji?! Mislim da nema ništa čudno u tome ako Krupa ili Radnik pobijede Želju. Ako ćemo iskreno, nije Željezničar samo ove sezone zapeo, oni već dugi niz godina nemaju neku igru." - Mladen Žižović
Eto šta smo dozvolili... U koji nas kontekst dovode treneri klubova koje smo nekad redovo punili...
Eto šta smo dozvolili... U koji nas kontekst dovode treneri klubova koje smo nekad redovo punili...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Koga smo punili?Mahalac1987 je napisao/la:"Što se Željezničara tiče, oni treba da budu zadovoljni osvajanjem Kupa. Realno, teško je u ovoj ligi osvojiti oba trofeja. Čude se neki kako se Krupa ponovo ispriječila Želji?! Mislim da nema ništa čudno u tome ako Krupa ili Radnik pobijede Želju. Ako ćemo iskreno, nije Željezničar samo ove sezone zapeo, oni već dugi niz godina nemaju neku igru." - Mladen Žižović
Pa ljude do dolaska Slavke na Grbavici nismo mogli dobiti i kad je Amar bio tu su nam nosili bodove, Odu dobili nakon Ferenca glat.
Zizovic je presutio da je Krupa protiv Zrinjskog izasla sa kadetima a protiv Zelje i Sarajeva sa prvim timom puni motiva, dok je Radnik druga stvar, oni su odigrali od pocetka do kraja posteno i na tome im svaka cast, ta dva kluba nemaju nista zajednicko a trofej za fair play je trebao dobiti Radnik.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Mahalac1987
- Kontakt:
Možda sam se pogrešno izrazio, ali sigurno je da su oni tada strahovali od Želje, a ne mi od njih kao što je slučaj danas. I slažem se sa Žižovićem. Mi igre nemamo još od odlaska Ode i to je žalosno za, kako mi volimo reći, najtrofejniji bh klub. Dok god mi ne budemo imali trenera koji će se znati recept za uzimanje bodova i kadetima i prvim timovima vrhunac će nam biti borba za evropu, uz ovakve konstatacije trenera klubova koji nikada neće imati tradiciju kakvu mi imamo.bhsport je napisao/la:Koga smo punili?Mahalac1987 je napisao/la:"Što se Željezničara tiče, oni treba da budu zadovoljni osvajanjem Kupa. Realno, teško je u ovoj ligi osvojiti oba trofeja. Čude se neki kako se Krupa ponovo ispriječila Želji?! Mislim da nema ništa čudno u tome ako Krupa ili Radnik pobijede Želju. Ako ćemo iskreno, nije Željezničar samo ove sezone zapeo, oni već dugi niz godina nemaju neku igru." - Mladen Žižović
Pa ljude do dolaska Slavke na Grbavici nismo mogli dobiti i kad je Amar bio tu su nam nosili bodove, Odu dobili nakon Ferenca glat.
Zizovic je presutio da je Krupa protiv Zrinjskog izasla sa kadetima a protiv Zelje i Sarajeva sa prvim timom puni motiva, dok je Radnik druga stvar, oni su odigrali od pocetka do kraja posteno i na tome im svaka cast, ta dva kluba nemaju nista zajednicko a trofej za fair play je trebao dobiti Radnik.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... bro/32215/
I djeca u OP ce imati opremu kao prvi tim.
Nadam se da cemo napokon imati normalan golmanski dres.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Valjda ce nekakav popust imati djeca i nece morati placati punu cijenu sto se opreme tice, bilo bi dobro da im klub izadje u susretLjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... bro/32215/
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Imali smo normalan golmanski dres samo sto golman nije htio da ga nosi.LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... bro/32215/
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.