To je jedna od tema. Druga je Amar vs Miske. Treća je jesmo li trebali pustiti Stanu. Četvrta ko je počeo rat. Peta jel istina da je klub Neil Woodu naručio posebne uloške za kopačke na njegov zahtjev.irfo je napisao/la:rekoh ti ja da su pitari odmakli uveliko, moramo opet admina uvalitt u pricu sa forumasima da se zakuha pa da se ispise stranica da ih mozemo sticMocMahale444 je napisao/la:Slabo se piše.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Pare od transfera Sehica i ulaznice za Hajdukbraco je napisao/la:To je jedna od tema. Druga je Amar vs Miske. Treća je jesmo li trebali pustiti Stanu. Četvrta ko je počeo rat. Peta jel istina da je klub Neil Woodu naručio posebne uloške za kopačke na njegov zahtjev.irfo je napisao/la:rekoh ti ja da su pitari odmakli uveliko, moramo opet admina uvalitt u pricu sa forumasima da se zakuha pa da se ispise stranica da ih mozemo sticMocMahale444 je napisao/la:Slabo se piše.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ja i dalje ne mogu da vjerujem da nismo u stanju napraviti posrani online shop! prvenstveno za ljude u inostranstvu!braco je napisao/la:Menalo:
Šteta, bio bi fin backup za Zajmovića.Osvrnuo se i na ponudu Fudbalskog kluba Željezničar koji je kontaktirao Široki Brijeg povodom eventualnog transfera.
“Željezničar je poslao ponudu na adresu Širokog Brijega, ali je ona odmah odbijena. I ja sam u kroz medije saznao dosta toga, ali jedino što znam sigurno jeste ta ponuda koja je stigla u Široki”, dodao je mladi fudbaler
Narednog mjeseca otvaranje novog Fan shopa
https://fkzeljeznicar.ba/narednog-mjese ... opa/32221/
Ja glupljih komentaara u zivotu nisam procitao. Zamislite pravdanja da Zrinjski tri godine osvajaju titulu jer nemaju pritiska.
Pa sta ce imati pritisak kad ljudi igraju i osvajaju titule, a kod nas mijenjaju igrace ko carape, trenere ko priglavke, jedva kup osvojili, igraju za divni **** ali pritisak pa ne mogu.
Poceli smo ko divovi, svi su krivi, a mi ekipa boli glava.
Kakvi debilski spinovi u pm lijepu..
Pa sta ce imati pritisak kad ljudi igraju i osvajaju titule, a kod nas mijenjaju igrace ko carape, trenere ko priglavke, jedva kup osvojili, igraju za divni **** ali pritisak pa ne mogu.
Poceli smo ko divovi, svi su krivi, a mi ekipa boli glava.
Kakvi debilski spinovi u pm lijepu..
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Sorry sto u zadnje vrijeme stalno upadam ali buduci da saradjujm sa vasim klubom imam nekih informacijajestamaji je napisao/la: ja i dalje ne mogu da vjerujem da nismo u stanju napraviti posrani online shop! prvenstveno za ljude u inostranstvu!

Fun shop je super ja sam jos prije par dana vidio slike bit ce i puno novih stvari u ponudi.
Muštuluk,
U kombinaciji trener iz BG-mlad,lijep,poznat i sa rezultatima a bio selektor repke U-21.
Prije sata ja čuo u Palmi-Možda je šuplja?
U kombinaciji trener iz BG-mlad,lijep,poznat i sa rezultatima a bio selektor repke U-21.
Misliš gospon Lalatovićvorkapa je napisao/la:Muštuluk,
nije valjda onaj srpski mulalic, kakav on i rezultativorkapa je napisao/la:Muštuluk,

Treba Adzema ostaviti, ne znam sta vise traze trenera, ocigledno je da se ne moze bolji naci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Neznam paša dali je Lalatović ,pili kavu ja i jaran i dva čovjeka komentarišu ali eto ime ne spominju.braco je napisao/la:Misliš gospon Lalatovićvorkapa je napisao/la:Muštuluk,
Eto,,neko će vjerovatno potvrdit ili demantovat.irfo je napisao/la:nije valjda onaj srpski mulalic, kakav on i rezultativorkapa je napisao/la:Muštuluk,
Prije sata ja čuo u Palmi-Možda je šuplja?![]()
Treba Adzema ostaviti, ne znam sta vise traze trenera, ocigledno je da se ne moze bolji naci
Evo Zidan slobodan. Moglo bi se sta iskombinovati. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Krpic
Dobro pojacanje sto se mene tice, tip napadaca kakav nam je potreban

Dobro pojacanje sto se mene tice, tip napadaca kakav nam je potreban
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jeste taj Lalatovic.... kontaktiran je ima jos dvije on ponude pored nase....@Irfo krpic nije los igrac sigurno visok jak zna dati go.. U Slobodi je top biobraco je napisao/la:Misliš gospon Lalatovićvorkapa je napisao/la:Muštuluk,
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kako se iznenadi kad otvorih story Bog ti pomogao
Bgm dobro se krenulo, Krpic je super napada za nasu ligu 
Insajder na konopcima
I taj Lalatovic koliko ja znam sa Cukarickim je cuda radio

Insajder na konopcima

I taj Lalatovic koliko ja znam sa Cukarickim je cuda radio

Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 31 maj 2018, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Od soka nisam ni gledao opremu. Jaka pravo.
Ako Vojo ostaje, imat ćemo 2 različita tipa napadača. Krpić fizički dominantniji i igrač šesnaesterca. I on i Vojo odlični u igri glavom, svakako da bi mogao biti dobro riješenje. Krpić je prošle sezone prije nego što je otišao u AIK na zimu bio lider liste strijelaca sa 11 golova.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Sarun, svemalim1, Tatamata1946, TefalTava i 40 gostiju.