FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 18:27

muhamedhulk je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se diskutuje o raskidu ugovora sa Stanojevicem zbog nekog anonimusa iz drugog tima, iz dodjeg dijela tabele danske lige.
Trenutno je cak i Stan ili Adukor visak. Tj. sa njima imamo 5 stranaca.
Ja ne vidim kako jos i Welbecka ubaciti. Ali ako stvarno ljudi hoce da sjede nekad na tribini ja sam za da se dovede jos koji stranac. Imamo pare!! Platicemo i sjedenje na tribini. :kafa:
Nisu visak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 jun 2018, 18:29

Joker tebe cu sljedeceg prozvati :mrgreen:
Ovaj je mislim ko i Crepulja, nema dvojno drzavljanstvo ali bi bilo mjera ak moze zavrsiti isto i ako ga nasi uhljebi mogu zavrsiti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 18:30

mma_hz je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se diskutuje o raskidu ugovora sa Stanojevicem zbog nekog anonimusa iz drugog tima, iz dodjeg dijela tabele danske lige.
Trenutno je cak i Stan ili Adukor visak. Tj. sa njima imamo 5 stranaca.
Ja ne vidim kako jos i Welbecka ubaciti. Ali ako stvarno ljudi hoce da sjede nekad na tribini ja sam za da se dovede jos koji stranac. Imamo pare!! Platicemo i sjedenje na tribini. :kafa:
Visak su Pavlović i Sofranac mnogo prije Adukora i Stanojevica
Upravo tako :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jun 2018, 18:30

Od hrpe panjeva dosli do toga da ne znamo koga prije staviti da igra :lol:

Visak postaju igraci koji jedini mogu dobiti prolaznu ocjen prosle sezone.. :lol:

A to sto je Hodzic još u ekipi, to niko ne spominje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 18:33

Hodža :sick: :puke:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jun 2018, 18:37

Pa ne mora raskid. Neka igra ko bude bolji.

High

Post Postao/la High » 22 jun 2018, 18:41

Većina je ovdje onanisala kad se produžio ugovor sa Hodžićem. Gori je od Rustemovića 100 puta!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 18:42

ajdohordas je napisao/la:Kad vidim da se pise "velkoski svejedno nije za nas" hoće mi bit nešto. Šta vam je ljudi dozovite se malo, čovjek ima prejakih utakmica za ovaj klub, prejakih golova i asistencija. Šta mene boli briga jel njemu dres suh ili mokar od znoja, ako on svojim golom riješi tekmu, ili ako svojom asistencijom i podvaljenom loptom napadaču riješi tekmu. Pa čovjek ima 12 golova i 10 asistencija. Svi klubovi iz naše lige bi svršavali da ga mogu imat, samo eto nama pitarima ne valja dojučerašnji reprezentativac Makedonije, skolovan igrac i neko ko je zabio 12 golova i podjelio 10 asistencija, jer eto kao šeta se po terenu.
Stvarno ponekad kad se malo dublje pogleda ovo naše navijacko analiziranje pojedinih igraca, mi ne zasluzujemo bolje od ovog stanja.
Dupovac :D :thumbup:
Ja sam pisao za Velkoskog. Ne smeta meni on nit smatram da je otpad, al me nervira što se prema ovim postovima on gura u prvu postavu pod svaku cijenu. A amnestira ga samo ta kapitenska na ruci, i realno zbog nje će igrat bez obzira šta pokaže. Bio je većinom dobar al ne smije bit nezamjenjiv. Ako padne u formi kao što je kod nas pao u zimskom dijelu sezone, nek se otvori mogućnost da i on ispadne iz ekipe, posebno zato što je stranac.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jun 2018, 18:43

Evo gledam, na svjetskom za Nigeriju brani momak od 19 godina, a mi imamo momka od 18,i ne želimo staviti ni na klupu
:wtf:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jun 2018, 18:48

Jer imamo boljeg od 32 god :D.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2018, 18:49

Ne mogu vjerovati da se pet strana ispisalo raspravljajući se o jednostavnoj stvari.. Ko bi otpisao Adukora i Stanojevića? Niko normalan. Njih dvojica su među pet najboljih naših igrača i besmislica je i pričati o nekakvom otpisivanju i tribinama.

Stanojević je pokidao prvi dio sezone, dok je u drugom bio solidan, ali se i utopio u sivilo kompletne ekipe, što je i logično. Stanojević je i pored toga odličan igrač i pokazao je to x puta prethodne sezone, a pogotovo je bio odličan dok je igrao u paru s Adukorom na defanzivnom veznom. S druge strane, o Adukoru je bespotrebno i pričati u ovakvom kontekstu. Pravi profesionalac i igračina, svaka njegova partija je bila za pohvale.

Što se tiče broja stranaca i nekom otpisivanju, ne znam u čemu je i tu problem? Škoro je to dobro objasnio, veoma prosto, a vi od toga napravili kvantnu fiziku.
Otpišeš kiksaru Pavlovića i kreneš po Velića ili Muminovića ili nekog trećeg s našim papirima. Ako ne bude ništa od njih, fino daš šansu Kovačeviću, a drugi golman Dizdarević. Samim tim, otvara ti se mjesto za jednog stranca i tu onda ulijeće Welbeck. On mi se čini kao veoma kvalitetan igrač i mislim da bi bio pun pogodak, imam takav predosjećaj.

I gdje je tu problem? Bez ikakvog otpisivanja Adukora i Stanojevića, na to bi pomislila samo budala i fudbalska neznalica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2018, 18:53

Mi raspravljamo oko veznog reda,ko je visak,ko je stranac,koga na tribine,a objektivno tu smo i da niko ne dode najbolje popunjeni. A bekovi katastrofa,izuzev malog Halida,mada i on jos uvijek nije neka klasa.
Sto se tice broja stranaca,moramo se rijesiti Pavlovica,potpisati Welbecka,pa na zimu ako dode ponida uzeti dobre pare za Adukora i tamam.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jun 2018, 18:53

Svakako ce stoperski par ciniti Dupovac-Mujakic.Sofranac stranac on je prvi na udaru za "rotacije" tribina-ekipa.Svakako smo i do sada "krpili" bez njega.

Al sto neko rece duga je sezona.Svi ce se naigrati,i sad smo imali xy veznjaka pa su opet bukvalno svi igrali.Sto nebi mogao stranca dole gore izrotirat nidze veze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 18:57

Mislim da Mustafiću treba tražit ekipu za posudbu, jer ovu sezonu će minute na kapaljku dobijat ako garo potpiše.
Ko bi rekao da ćemo bit na slatkim mukama s veznim redom, nakon sezone 16/17? :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 19:00

Bosanski golman, bek, Welbeck i napadac.. pozurite

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jun 2018, 19:01

miky_hz je napisao/la:Svakako ce stoperski par ciniti Dupovac-Mujakic.Sofranac stranac on je prvi na udaru za "rotacije" tribina-ekipa.Svakako smo i do sada "krpili" bez njega.

Al sto neko rece duga je sezona.Svi ce se naigrati,i sad smo imali xy veznjaka pa su opet bukvalno svi igrali.Sto nebi mogao stranca dole gore izrotirat nidze veze.
Na Evropskim utakmica, nema ograničenja broja stranaca, a one donose največe pare, ako oni odigraju u punom broju kako treba na tih "desetak" utakmica, isplati se svaki trošak :shh:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2018, 19:03

skoroalen je napisao/la:Mislim da Mustafiću treba tražit ekipu za posudbu, jer ovu sezonu će minute na kapaljku dobijat ako garo potpiše.
Ko bi rekao da ćemo bit na slatkim mukama s veznim redom, nakon sezone 16/17? :rol:
Ajjj kad se sjetim veznog reda u vidu Rustemovića i Ivetića.. :hmmmm:
Dobro smo ikako distrubisali loptu prema naprijed, s obzirom na svu kreativnost koju posjeduju njih dvojica. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 19:04

MortemHz je napisao/la:Bosanski golman, bek, Welbeck i napadac.. pozurite
Velić, Vego, Kunić i bilo bi top. Kunić prioritet.
@Nobel zato smo ispred imali Dulju koji je igrao za sve njih. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 19:07

Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 19:11

MortemHz je napisao/la:Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.
Neko reče da bi uplata bila nešto jača od 200 maraka? Nije skupo. A dosta raje je reklo da je Italija kolijevka ultra pokreta u Evropi, tako da bi dosta old skul raje otišlo. Nevezano za rezultat, on pravim furačima s tribine nikad nije bio bitan, "obična" raja svakako ne ide na takva gostovanja.
Možda ne svih 1200, al bilo bi preko 800 Hordaša sigurno. :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 23 gosta.