Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma mogu se kurca napušiti mali lajavci što okaljaše ime i ugled Senada. Kakvi oni, najveći belaj u životu sto su napravili je da su pozvonili na interfon i pobjegli. 20 identiteta su tamo nelegalno provalili i niko nikada od njih se nije ni pokušao javiti u stvarnom životu. Binde.iguita je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:01Evo to su price koje sam najavio samo lajt varijanta.Sta ce oni mijenjati statut da pokradu , mi cemo vam glave porazbijati tako dalje.Kome ces ba ti glavu razbijati . Ok razbijaci glava nadjite likove koji ce ne posuditi vec uloziti brdo novca i nece traziti ingeres nit profit. Mni se suplje.NAPADAJ je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:49Normalno, pa uzeti one pare za onakvog Sabanadzovica je remek djelo a provjereno znam da je Misimovic isao u Grcku i pregovarao oko love. Isto tako ovo vezano za statut je gubljenje vremena, nesto prilagodjavati i mijenjati za nekog investitora je smijesno iz razloga jer ce navijaci otkinuti glavu onom ko prvi spomene bilo kakvu prodaju. Zivi bili pa vidjeli.
Virtu4l je napisao/la:
E pa vidiš, ja recimo u životu ne volim poltronstvo, licemjerstvo i bezobrazluk, na to sam poprilično osjetljiv, a oni protiv kojih se 'borimo' ispunjavaju svaku od tri navedene stavke.
Prošla Uprava je najveće zlo koje je zadesilo Želju još od 4. maja 1992. godine.
Došli su isto onako kako su i otišli, podmuklo i hinjski. Misimović je došao na čelo kluba tako što je izlobirao otkaz Odoviću i primorao Gredića da odstupi, a otišao je tako što se nije pojavio na Skupštini kluba (kao i njegovi poltroni), zbog čega je kvorum bio ugrožen, a samim tim i klub. Samo ovaj potez je dovoljan da ga se proglasi za najvećeg neprijatelja kluba u stogodišnjoj istoriji, to nikada niko nije uradio.
Kada je dotični došao na čelo kluba, na računima je bilo 3 miliona KM, na računima koje je Gredić prije toga odblokirao, a ubrzo su legle pare od Bajića (700.000), Džeke (700.000), Mersina (250.000) i nešto kasnije pare od Hadžiahmetovića (1.000.000). Kada ovo saberemo, dođemo do cifre od 5.650.000 KM koje su imali na raspolaganju na samom početku mandata. To naravno nije kraj prilivu novca, jer smo te godine u Evropi zaradili oko 1.300.000 KM (Ferencvaroš). To je cifra od SEDAM MILIONA KONVERTIBILNIH MARAKA.
To je novac koji ti u ovoj ligi garantuje tri titule u nizu i iskorak koji se toliko priželjkivao.
Dakle, potrošili su minimalno 12 miliona za vrijeme svog mandata!
Dobili smo istočnu tribinu, gdje su opet navijači dali milion maraka, a evo sada znamo da ni to nije do kraja isplaćeno. Na računima nisu ostavili ništa, pa ćemo se sad najvjerovatnije morati zadužiti, ali sreća pa možemo i imamo jake garancije.
Da ne idem dalje, dovođenja i otpuštanja igrača i trenera kao na traci, brukanje na svim nivoima, do famoznog izraza 'sportski segment', i još mnogo, mnogo toga, ali ovo iznad su činjenice koje niko ne može pobiti.
Uništili su omladinski pogon. Nikad se od rata pa na ovamo nije desilo da nemamo niti jednog omladinca na kojeg možemo računati, pazi, govorimo o školi fudbala koja je dala Džeku, Zukanovića, Cocalića, Hadžiahmetovića, Gojaka, Bajića, Šehića, Štilića, itd, itd... To je direktna krivica prošle Uprave, jer kad su počeli 'zavoditi red', jedan po jedan su nam odlazili najbolji kadrovi, a omladince su nam uzimali Zrinjski i Sarajevo, tako da smo danas u katastrofalnoj situaciji.
I sve bi to bilo ok, da nisu pljuvali i konstantno vrijeđali i omalovažavali najtrofejnijeg trenera kojeg smo ikada imali (svaka čast Ivici Osimu i Milanu Ribaru), da ga nisu pokušavali diskreditovati na svakom koraku. To ti je isto kao da sad navijači Uniteda vrijeđaju Alexa Fergusona, zbog kojeg punih usta kažu da su najveći klub u Engleskoj, kao što mi to volimo reći u BiH.
Mogao bih nabrajati do zore sve ono što su loše uradili.
E to je licemjerstvo koje se ne prašta.
Umjesto da se poklope po ušima, da shvate grešku i da sad podrže klub, ne, oni prave po jedan novi nick svaki dan, jer im ego ne da da se ponize. Puštaju poltrone da orgijaju svaki dan po Željinim temama, šalju ih i ovdje da unose nemir, itd, itd...
Ista **** i sadasnji i prosli, uz iznimku par pojedinaca
Niko ne prica o prodaji kluba. Pise se o modelima koji ce poboljsati funkcionisanje kluba. Modeli koji ce omoguciti potencijalnim investitorima, da njihova ulaganja budu zasticena i da profitira od tih ulaganja i klub a i oni. To bi znacilo dizanje kluba na mnogo veci nivo.NAPADAJ je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:49Normalno, pa uzeti one pare za onakvog Sabanadzovica je remek djelo a provjereno znam da je Misimovic isao u Grcku i pregovarao oko love. Isto tako ovo vezano za statut je gubljenje vremena, nesto prilagodjavati i mijenjati za nekog investitora je smijesno iz razloga jer ce navijaci otkinuti glavu onom ko prvi spomene bilo kakvu prodaju. Zivi bili pa vidjeli.
Ovo danas za BH Telekom ok imat ce klub financijsku korist tako da hajde. Jedna utakmica je svakako.
Brate zar nije bruka da muzu narod jos poslije one sramote i kurcoklinca protiv mladosti.
Nije jer moze biti bitno za klub sa financijske strane ovo sto se postigao dogovor ako se sve poklopi i bude volje. Sve sto je za klub financijski bolje i moze biti bolje u buducnosti meni je ok. Svakako vjerovatno neces ni imati sta vidjeti od nas.MocMahale444 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:22Brate zar nije bruka da muzu narod jos poslije one sramote i kurcoklinca protiv mladosti.
Muzi budale i uzivaj.
Gdje, kada, ovo šta su zatekli. Pojasni malo.
Nek nam dovedu dva krila i sevap im veci ne trebalijevapolutka je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:30E hajmo sljedeci korak. Bhtelekom je postao generalni sponzor FK Željezničar![]()
E kakve smo sreće dobićemo 2 mobitela i 3 gige mobilnog internetaLjoZee je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:37Nek nam dovedu dva krila i sevap im veci ne trebalijevapolutka je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:30E hajmo sljedeci korak. Bhtelekom je postao generalni sponzor FK Željezničar![]()
![]()